Isco..
Rivaldo11 írta: Ezért nem támogatnám pl. Koke megszerzését, mert semmi olyat nem csinál, ami alapján egyéniségnek tűnne, munkásemberként viszont sztár lehet az atleticoban.
Ez amúgy igaz, ő sosem lesz olyan játékos, aki egymaga húzza a csapatát. Viszont láncszemnek/vízhordónak tökéletes lenne hozzánk is, a passzjátéka jó - egyre jobbak a kiugratásai is amúgy -, a teherbírása meg emberfeletti, csak ő egyedül nem jelentene nekünk megoldást, mellé még kéne egy olyan playa, akibe jobban benne van a váratlan.
Én amúgy alapesetben támogatom az ide hozatalát -
.. 
-, de úgy nem, hogy tőle várjuk csak a megváltást a középpálya bajaira, mert abból szerintem is besülés lenne. Mondjuk egy emberrel jelenleg nem is tudnánk pótolni azt, amit Xavi - és lassan Ini - kiválása okoz majd, egy jó formában levő Gündogan talán nagyjából tudta volna - TALÁN -, de ő ugye egyelőre kérdőjel még.. Na mindegy, kicsit eltértem a témától, nem offolok tovább.
Rivaldo11 írta: Ezzel nehéz helyzetbe került a real, kiváncsi vagyok erőltetik e a visszavágót...
Szerintem nem fognak megszakadni, így, hogy nincs Modric se, még szűkösebb a keret, nem kell nekik ez a plusz pár derbi szerintem.. Inkább pihennek, aztán nézik, ahogy mi az Atleticoval gyaluljuk egymást - már ha továbbjutunk..
Aztán lehet hülyeséget mondtam, és a jövő héten vérszemet kapva gáláznak..