Rivaldo11 írta:Az atletico akkor is tud meccset nyerni, ha nem focozik. Ez nem új. Iszonyat szervezett csapat, megkockáztatom azt is, hogy a húzóembereik máshol messze nem tudnák ezt a teljesítményt hozni. De így együtt...( hasonló a 2000, 2001-es Valenciához. Ott az akkori kulcsemberek, mint Gerard Lopez, Angulo, Claudio Lopez, Aimar, de főképp Mendieta, máshova szerződve egyszerűen meg sem tudták közelíteni a megszokott közegben mutatott teljesítményüket. Ezért nem támogatnám pl. Koke megszerzését, mert semmi olyat nem csinál, ami alapján egyéniségnek tűnne, munkásemberként viszont sztár lehet az atleticoban. Diego Costa esete azért más, mert ő egy góllövő csatár,olyan egyéni adottságokkal megáldva, ami érvényesülhet más csapatban is.)
Ezzel nehéz helyzetbe került a real, kiváncsi vagyok erőltetik e a visszavágót...
Én is ugyanerről beszélgettem egy haverommal. Egy Arda Turan, aki vezére annak a csapatnak, nem tudom mit kezdene egy igazi top csapatban, de van még ott jó pár példa. Ezzel nem lekicsinyíteni akarom az érdemeiket, sőt ellenkezőleg. Viszont megkockáztatom Simeone-val is ez lenne a helyzet. Ő ezt a focit, ezekkel a játékosokkal nagyon tudja. Sokan követelik ide, de ezzel a játékosállománnyal képtelenség egy brusztolós, tördelős pontrúgásra építő csapatot kreálni. Én emiatt sem támogatnám, hogy Barcelonaba költözzön. (mondjuk az Espanolba mehet

)
Én azért kíváncsi lennék m i menne itt, ha mi is zsinórban három meccset veszítenénk. Még ha az egyik csak barátságos volt is.
Ancelotti nagyon jó edző, ez vitán felül áll, de ahogy nézem a meccseket elég sok hibát követ el. Néha már a felálláson játszik, hogy szenvednek a játékosok. Kroost amúgy miért terheli ennyire? Csóró már alig áll a lábán, mennyit volt rotálva? Bale mondjuk számomra is rejtély. Lehet csak azért játszik, mert ott lóg a 90 millás árcédula a nyakában, de én addig örülök míg őt látom. Nem akarom bántani a walesit, de süt róla, hogy alkalmatlan a spanyol focihoz, úgy meg pláne, hogy nem is az eredeti posztján játszik.
Nem tudom, ti hogyan látjátok odaát, de szerintem egy 4-4-2 jobban feküdne a Realnak. Főleg, hogy most nincs Modric.