Mr. Cesc írta:Ez kérlek szépen barcanoticias.

Ahogy nézem az eredeti forrás meg az AS, miért nem lepődök meg..

Mondjuk amúgy a kijelentés is érdekes, mert inkább tétmeccsre vonatkozik szerintem, egy mezei edzés miatt kétlem, hogy be kéne gyógyszerezniük magukat hasmenés ellen, de egy Bl döntőt logikus, hogy emiatt nem hagy ki az ember. De azért tényleg ironikus, hogy most beszélt róla pont a napokban..
Erxy írta:olvass eurobarcát, palesz

Jó hát na, efölött véletlenül átsiklottam telóról..
Chino írta:Az ő keze is durván benne, de ez nem magyarázza, hogy 93 perc alatt csak egy öngólra volt képes a csapat.
Persze, hogy nem csak ő a ludas, de nem egy olyan arénában kéne pihentetni Messiéket, ahol híresen sok pontot vesztenek a nagyok, hanem mondjuk az Elche elleni hétközi kupameccsen - ahol gondolom a sajtó nyomására játszani fog mindenki..
Persze ott van, hogy lehet Leoékkal se nyerünk, de akkor legalább elmondható lenne, hogy nem Luchon múlott, hanem a játékosokon - bár mondjuk taktika nélkül nehéz ugye.. De sajnos nem ez történt, hanem lebecsülte a Sociedadot, aztán jól megszívtuk.
Mondjuk az is egy külön misét megér, hogy miért ilyen impotens idén a támadójátékunk, annak baromi sok köze van Luchohoz - még ha a helyzetkihasználásról nem is ő tehet -, mert tudatosság az szerintem egyáltalán nincs a támadójátékunkban az alap utasításokon kívül - passzolgassatok körbe, ugrassatok ki ha tudtok valakit, aztán lőjetek gólt, kb ennyit tudok elképzelni a meccseink képe alapján.
Chino írta:Ismétlem, tényleg nagyon kell nekünk, de azért nem tartom olyan fontosnak, hogy ő dirigáljon mindenkinek, mert akkor már régen rossz.
Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek, még egy csúcsra járatott Messinél is sokallnám, hogy beleszól ilyen dolgokba, nemhogy a mostaninál.. Van amit nem szabadna megengedni neki, ez közéjük tartozik. De remélem csak kamu hírek..
Mondjuk én komoly esélyt látok a távozására, szokás mondani, hogy nem zörög a haraszt.. Volt már olyan nyilatkozata is idén, hogy ki tudja mit hoz a jövő. Nagyon gyanúúús..