Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Fáj az igazság mi? Idén sem nyertek semmit,pedig egy ekkora költségvetésből már igazán összehozhatnának egy normális,ütőképes csapatot,de amig ilyen reklám emberek futkoznak a pályán mint Beken,meg a 110 kilós lomha ronaldo,addig nehéz lessz! Most kiengedtem a gőzt,bocsi!Boixos írta:na az ilyen dumák miatt nem kéne legalább 5 évig a bajnokság közelébe sem engedni a margitot. egyébként is, úr ír, paraszt üzen.zoralltekintetű martín mondta, nem írta:...azt üzenem a Barcelonának, hogy használják ki még ezt az évet, mert a következő idényre már most elfelejthetik a bajnoki címet"
na az ilyen dumák miatt nem kéne legalább 5 évig a bajnokság közelébe sem engedni a margitot. egyébként is, úr ír, paraszt üzen.zoralltekintetű martín mondta, nem írta:...azt üzenem a Barcelonának, hogy használják ki még ezt az évet, mert a következő idényre már most elfelejthetik a bajnoki címet"
madridista.hu írta:Helikopter-balesetet szenvedett Jorge Valdano, a Real Madrid csapatának egykori játékosa és sportigazgatója, ám a jelentések szerint a gépen tartózkodó utasok közül szerencsére senki sem sérült meg komolyabban. A sérülteket azonnal a közeli ABC nevű kórházba szállították, ahol az alkalmazottak elmondták, hogy senkinek a sérülése nem életveszélyes.
A tippjátékban meg is tettem 1-3-raBodi írta:Szerintem egy Clássico-ra a Nou Campban mindig úgy mennek ki a játékosok,hogy muszáj nyerni,akárhogy áll a bajnokság!
Valahogy meg kell csinálni,Messi pl teljesn friss lesz a BL visszavágón,Puyolnak se lesznek ilyen gondjai,egyedül a középpályát féltem kicsit!
A Realnak ráadásul nagyon nehéz dolga lesz vasárnap,a Depor az egyik legjobb csapat idegenben!
nem mondtam hogy nem kell megnyerni...Bodi írta:Azért szerintem ilyet sose lehet mondani,hogy egy Malaga elleni meccs fontosabb,mint a Clássico!
Tudom,hogy szűkös a program,de akkor is meg kell nyerni!
Enrique! Ott elsősorban minket segített a tévedéseivel, mert különben mi is egy 6-ost kaphattunk volna mint a rinyál!Enrique írta:A Zaragoza ellen (2-4) is ő vezette a meccset, méghozzá pocsékul...Chris írta:Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenbenvereség