Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen, lehiggadva már érzempalesz77 írta:Irónia..Normandia írta:Minden rendben?
öt percesre sikeredett a sajtótájékoztatója.palesz77 írta:Luchonak emailezd ezt el, garantálom, hogy a 80%-át felhasználja a meccs utáni interjúban..![]()

Norbi általában beszívva nézi a meccseket szerintem, a meccs elején olyat is mondott, hogy Lucho Munirt az Elche elleni meccs után visszaküldte a B csapatba, és csak most jött fel..Normandia írta:A Norbi már régen rossz helyen van
Luchonak emailezd ezt el, garantálom, hogy a 80%-át felhasználja a meccs utáni interjúban..Erxy írta:...
Irónia..Normandia írta:Minden rendben?
Megnyugtatlak nem benned van a hiba. Azért arra kíváncsi leszek, hogy ezt a vereséget, hogy fogja megmagyarázni. Komolyan mondom visszasírom Tatát.Normandia írta:Mit akarunk mi a bajnokságtól? Ilyen felállással és edzővel mehetünk a p-be.
Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt Lucho. Próbálok valami értelmet látni benne, de nem megy.
Vagy én vagyok ennyire hülye a focihoz, vagy ez az ember tényleg nem alkalmas arra, amire szerződött.![]()
Valaki segítene?!
Minden rendben?Erxy írta:nincs semmi probléma, haladunk tovább a megkezdett úton, a kemény munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. a srácok keményen hajtottak, a győzelem nem jött össze, de ha kihasználjuk a "helyzeteinket" akkor most mindenki egy jó meccsről beszélne.
nem volt probléma Messi és Neymar padoztatásával, mindig az kell aki nincs, Pedro és Munir jól ellátta a rájuk kiszabott feladatot, és a csapatban amúgy is volt elég kreativitás és lendület.
továbbá ne feledjük el azt a tényt, hogy a legutóbbi edző aki itt győzni tudott az Rijkaard volt, és egyébként is, kikapott itt a két madridi rivális is.
idő kell Luchonak, hogy megtalálja a kezdőjét és a kellő taktikát, de még így is versenyben vagyunk az összes trófeáért, és mindent megteszünk azért, hogy megnyerhessük azokat.

Meglátszott a csapaton erősen, hogy nincsenek éppen ráhangolódva a meccsre. Ritka gyenge teljesítmény volt ez a mai.Bob_Marley írta:Voltál Amerikában te is, tudhatod hogy rohadtul fárasztó agyilag meg testileg. És ha nem is tegnap akkor tegnapelőtt estek be.
Kár a korai bekapott gólért, volt egy kis zavar utána de azóta sikerült átvenni az irányítást, lehetőségek is voltak kicsit több pontosság kellene.
Megvolt többször az esély az egyenlítésre, ezekért a pontokért nagy kár. Nehéz meccsnek ígérkezett be is jött sajnos. Fásult volt a társaság és rendre pontatlan.
A Norbi már régen rossz helyen vancsaby23 írta:Üdv.Kerdesem lenne.Csupan a meccs utolso negyed orajat lattam,illetve visszaolvasgattam az "elö közvetitesek" topikot.A kommentator a vegen Suarezt es Montoyat emelte ki,de a forumot olvasva ez eleg alaptalan,föleg az utobbi.Na mar most a kerdes: en vagyok rossz helyen vagy a Farkas Norbi?
Voltál Amerikában te is, tudhatod hogy rohadtul fárasztó agyilag meg testileg. És ha nem is tegnap akkor tegnapelőtt estek be.csababarca írta:Kit érdekel hogy utaztak?
Futva tették meg vagy mi?
Gondolom nem tegnap estek be, hogy hello megjöttünk!
Nem vagyunk olyan jó csapat idén,hogy ilyet megengedjünk magunknak,hogy a két húzóemberünket egyszerre padoztassuk, főleg úgy,hogy a kp motorja is padozik pl.
Az Anoetaban ez luxus.

Enrique folytatja a sorozatát a bajnokságban. Ahány forduló, annyi felállás.Barcaforever írta:Ez a 23. felállású kezdő a szezonban vagy, h állunk!?