Barça vs. Real - El Clásico
esküszöm, jobban izgultam a második félidőben mint a mi meccseinken!!! és jobban is örülök a Valencia győzelmének. az első alapján nem adtam sanszot nekik, de ismét a sors egyenlített, nem lehet egymásután csak mázli az egyiken és betli a másikon.
most ha nem élünk a sansszal este, magunkra vethetünk....
most ha nem élünk a sansszal este, magunkra vethetünk....
- visca el barca
- Presidente del Barça
megérdemelte a valencia, bár az azért az x jóval reálisabb lett volna. várom decimát, meg dzsit elemzésre, mikor mi taknyolunk ki, akkor nagyon megy nekik az osztás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Majd az Espanyol ellen megin rúg 3at (2 tizi), azt ő a király.Daweed írta:hank1ee írta:Most kezdjem el beirogatni, hogy Ronaldo a nagyobb csapatok ellen max. 1 tizenegyest tud berugni? Mer a tuloldalon ezt csinálják Messivel.
Miért? nem ez az igazság?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én azért reménykedek benne, hogy bő 4 óra múlva még boldogabb leszel..Leon írta:És igen!Kikapott a Real!Ennél szebben nem is indulhatna az év!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.01.04. 18:55:26-kor.
Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
94:39 6 - 1
Ki kell használni a lehetőséget !
Nem szabad bukni az Anoetában.

Abi & Tito
- salas9
- Entrenador del Barça
Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy az utolsó 15-20 percben a madrid olyan "angolosan" ívelgették csak a labdákat??? Mondjuk eddig is a kontra volt a fő játékuk, de azt gondoltam valami kombinatív játékot is tudnak ha ég a ház... Szép volt denevérek! 

Miért? nem ez az igazság?hank1ee írta:Most kezdjem el beirogatni, hogy Ronaldo a nagyobb csapatok ellen max. 1 tizenegyest tud berugni? Mer a tuloldalon ezt csinálják Messivel.

- Leon
- Director del Fútbol
És igen!Kikapott a Real!Ennél szebben nem is indulhatna az év! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Most kezdjem el beirogatni, hogy Ronaldo a nagyobb csapatok ellen max. 1 tizenegyest tud berugni? Mer a tuloldalon ezt csinálják Messivel.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azt láttátok amikor Pepe megszorongatta a csóka torkát ?
Azért nincs Modric , észrevehető mennyivel gyengébb a középpályás védekezésük , főleg , hogy nem egy Elche szintű ellenfél ellen játszanak.
harapja a labdát.Feast4 írta:Neki a legnagyobb erénye az hogy iszonyat gyors és elég technikás,

Szokása. Te még meglepődsz rajta?BFC írta:A királylány megint lőtt egy tizenegyest ? Vicc...

hady: ezen a hsz-en kiégtem

Közben szinte a gólvonalról mentett a Valencia
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Daweed 2015.01.04. 18:44:47-kor.
hank1ee írta:Ez a Bale amúgy ritka gyenge. Semmi esze nincs a focihoz, már értem, mi a gond vele.
Neki a legnagyobb erénye az hogy iszonyat gyors és elég technikás, de szerintem se egy oylan játékos aki átlátja a pályát és folyton csinálja a nagy zsugát.
Még 7 perc! Hátha így marad...

..most látom az eredményt....Hajrá.......bár a Valencia nem kaphat ki(ne is kapjon) ha Orban náluk játszik
Ricardónak, hogy megy a játék?...,látom a 11es megvolt.

Ricardónak, hogy megy a játék?...,látom a 11es megvolt.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Borsócskával egyébként mi van? Megy a levesbe?
Azért annál szerintem jóval több van benne, mint az állandó padmelegítés.
Azért annál szerintem jóval több van benne, mint az állandó padmelegítés.
A királylány megint lőtt egy tizenegyest ? Vicc...
Ez a Bale amúgy ritka gyenge. Semmi esze nincs a focihoz, már értem, mi a gond vele.
tehát nem lett az.ferninho írta:Na most senki nem panaszkodik a bíróra, mert elengedett egy lest és majdnem 3-1 lett?
De nem lett 3:1, akkor mit panaszkodjunk?ferninho írta:Na most senki nem panaszkodik a bíróra, mert elengedett egy lest és majdnem 3-1 lett?
És ha lenne bármilyen következménye a bírói hibáknak, akkor nem lenne egy spanyol bíró sem a spanyol bajnokságban és ezt nem arra írom, hogy a Real-t szidjam. Ebben az országban focizni tudnak, de meccset vezetni nem
[quote][/quote]
Félévenként kialakít a spanyol labdarúgó szövetség egy játékvezetői keretet. Mozgás félév közben nem jellemző az osztályok között. Ha hibázik egy jv max nem kap a bajnokságban akkora volumenü mérkőzést, hanem jegelik pl egy Elche-Sociedaddal,mivel ki van jelölve egy keret és abból lehet küldeni. Ellenben az UEFA ellenőrtől is rossz értékelést kap, akkor nem küldik nemzetközi meccsekre, amit egy jv megérez mind bérezés szempontjából (meccspénz) mind foglalkoztatottság szempontjából (Európaliga,BL meccsek hiánya) Hiba nélküli mérkőzés nem létezik.

Félévenként kialakít a spanyol labdarúgó szövetség egy játékvezetői keretet. Mozgás félév közben nem jellemző az osztályok között. Ha hibázik egy jv max nem kap a bajnokságban akkora volumenü mérkőzést, hanem jegelik pl egy Elche-Sociedaddal,mivel ki van jelölve egy keret és abból lehet küldeni. Ellenben az UEFA ellenőrtől is rossz értékelést kap, akkor nem küldik nemzetközi meccsekre, amit egy jv megérez mind bérezés szempontjából (meccspénz) mind foglalkoztatottság szempontjából (Európaliga,BL meccsek hiánya) Hiba nélküli mérkőzés nem létezik.
mondhatni tökéletes!!!palesz77 írta:Remélem azért így is jó..ZolTano írta:végre 1-1, remélem így marad, kicsi rá az esély .

Na most senki nem panaszkodik a bíróra, mert elengedett egy lest és majdnem 3-1 lett?
madridista