Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ja biztos hogy nagyon ráérősen kezdünk!! Csak semmi kapokodás majd bemegy1 valahogy focival.. aztán cáfoljanak rám és Messi verjen 3mat az első félidőbevisca el barca írta:így meg duplán nyerni kell.
előre látom h valami enervált tötyörgéssel lehozunk max 1 pontot... ilyenkor ez törvényszerű lenne...
Az enervált tötyörgés egyértelmű az edzői alkalmatlansággal. Nincs az az edző, aki ne tudná rábírni a játékosait, hogy alibi helyett inkább kockáztassanak - kivéve, ha őt akarják megbuktatni.visca el barca írta:így meg duplán nyerni kell.
előre látom h valami enervált tötyörgéssel lehozunk max 1 pontot... ilyenkor ez törvényszerű lenne...
ez jutott eszembe nekem is egyből - pesszimista módon :Svisca el barca írta:így meg duplán nyerni kell.
Ha ma nyerünk akkor légyszi priviben a lottószámokat küldd elkadarzsolt85 írta:Ma nyer a Barca,kikap a Real és szepen lassan minden a helyére áll.![]()
![]()
![]()

az első félidő alapján sajnos nem úgy néz ki! az már egyszerűen röhej, hogy a zselés kapott egy újabb potya lehetőséget, a Valencia pedig elképesztően szerencsétlen. a bírót karöltve a közönséggel maguk ellen hangolták, a fél csapat besárgult a másodikban gondolom jön a piros.kadarzsolt85 írta:Ma nyer a Barca,kikap a Real és szepen lassan minden a helyére áll.![]()
![]()
![]()

Úgy legyen!kadarzsolt85 írta:Ma nyer a Barca,kikap a Real és szepen lassan minden a helyére áll.![]()
![]()
![]()

Az az igazság, hogy úgy tűnik LE-nél nincs is igazi sorrend. Viszont Piqué mostanában nagyon jól teljesít, így van ráció abban, hogy ő többet játszik, Masch pedig az egész szezonban egyértelműen a legjobb védőnk.ZBarca írta:Szerintem nincs azzal semmi gond, ha Lucho rotálja egy kicsit Bartrát. Amúgy meg ebből miért következik az, hogy Marc áll jelenleg a ranglétra alján...?

Tényleg, az Atlético is.palesz77 írta:2 csapatot győztek el eddig otthon, a Realt és az Atleticot..danianevem írta:...Sajnos a "felszívom magam a nagyok ellen" szindrómában szenvednek úgy tűnik, nem számítok egyáltalán sima estére.
A Sociedadnak is ez lesz az első meccse, egyszerűen akkora különbség van a két keret között, hogy nem tudok tőlük tartani. Ráadásul már Suárez is meglőtte az első gólját, szóval lélektanilag átesett a mélyponton...kristop írta:én igen, mégpedig azt, hogy idegenbeli meccs. plusz sajnos nehezen tudom elképzelni, hogy így a szünet utáni első meccsen ne szenvedjünk.danianevem írta:Egy okot nem tudok felsorolni amellett, hogy nem lesz meg a három pont.
én igen, mégpedig azt, hogy idegenbeli meccs. plusz sajnos nehezen tudom elképzelni, hogy így a szünet utáni első meccsen ne szenvedjünk.danianevem írta: Egy okot nem tudok felsorolni amellett, hogy nem lesz meg a három pont.
2 csapatot győztek el eddig otthon, a Realt és az Atleticot..danianevem írta:A Sociedad 16. helyen áll a bajnokságban, legutóbb a totál semmilyen Levante ellen ikszeltek...
Egy okot nem tudok felsorolni amellett, hogy nem lesz meg a három pont. A Madridot elcsípték még a szezon legelején, ez igaz, de előlünk meg a Celta szerezte meg, mégsem hinném, hogy ettől különösebb veszélyt jelentenének a Real ellen.
Erre én is nagyon kíváncsi leszek, remélem Montoya kezd. Ha nem, akkor az gondolom azt jelenti, hogy Alvessel hosszabbítunk majd..Alfa írta:Kiváncsi leszek a kezdőre mert van pár kérdőjel számomra. Az első az az , hogy így , hogy LE tudja a CAS döntését és azt is tudja , hogy Alves szinte biztos elmegy elkezdi-e játszatni Montoyát vagy sem.

palesz77 írta: Mivel a mai meccs rangadó lesz - idegenben annak számít szerintem -, gondolom Rakitic nem kezd..