Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rakitic idehozatalát és Cesc távozását nem tartom alapvető hibának. Láttuk szezon elején, hogy működhet a dolog. Mostanra viszont elég káosz lett a kp-n, főleg Xavinak köszönhetően. LE változtatott és rendben volt a dolog, most viszont meccsek óta visszatért a tavalyi, tavalyelőtti sémához, ami életképtelen. Ez nem fér a fejembe. Az, hogy mi lenne, ha Cesc itt lenne nem fogjuk megtudni. Lehet, hogy még rosszabb. Én fabregas mellett álltam a nyáron, úgy véltem, hogy neki kellene lenni az oszlopnak a jövő Barcajaban, de átértékeltem, miután láttam, hogyan megy a horváttal.palesz77 írta:1.Mert több éven át nem úgy játszattuk ahogy kéne, és ebből elege lett - szerintem teljesen jogosan, de ez itt vitatott..BarcasKrisz írta:Nem értek a focihoz, de vannak kérdéseim:
Miért nem tudtuk Fabregas-t megtartani?
Ha nem tudtuk megtartani őt, miért nem igazoltunk mást, játékszervezéshez értő középpályást helyette?
Miért nem hoztunk normális jobbhátvédet, aki fiatalabb is Alves-nél és már rutinja is van?Ja igen, meg "tavaszra kipukkadt".
2.Igazoltunk, Rakiticnek hívják, csak nem tud bánni vele Lucho. Nézd meg a válogatottban, kb 3-szor ilyen jól játszik ott. Persze nem egy Fabregas, de jó formában a mostani középpályára erősítés lenne.
3.Mert Suárezre költötte a vezetőség az összes pénzt, és utána csak vészmegoldásokra tellett.
Remélem kielégítő válaszok voltak.
Itt töltött évei alatt sem volt képes igazi húzóemberré válni, hullámzott a teljesítménye. Pech, hogy igazán pont most lenne rá szükségünk.BarcasKrisz írta:Nem értek a focihoz, de vannak kérdéseim:
1.Mert több éven át nem úgy játszattuk ahogy kéne, és ebből elege lett - szerintem teljesen jogosan, de ez itt vitatott..BarcasKrisz írta:Nem értek a focihoz, de vannak kérdéseim:
Ha nem tudtuk megtartani őt, miért nem igazoltunk mást, játékszervezéshez értő középpályást helyette?
Miért nem hoztunk normális jobbhátvédet, aki fiatalabb is Alves-nél és már rutinja is van?
Kár, hogy ebből csak maximum a fele szint.palesz77 írta:Bakker, tényleg.danianevem írta:2017-ig van szerződése a Dortmundnál. Nyáron a kivásárlási opció lép érvénybe, ami vagy 25 vagy 35 millió euró.![]()
Amúgy meg nem tudom mi a probléma, konkrétan 10 emberrel bővülhet a keretünk jövőre..
Bakker, tényleg.danianevem írta:2017-ig van szerződése a Dortmundnál. Nyáron a kivásárlási opció lép érvénybe, ami vagy 25 vagy 35 millió euró.
2017-ig van szerződése a Dortmundnál. Nyáron a kivásárlási opció lép érvénybe, ami vagy 25 vagy 35 millió euró. Szerintem Bayernben fog ő kikötni, megy Götze után, Ribéry helyére.palesz77 írta:Reus nyártól szabadúszó lesz..
és azok közül ki jelentene nekünk erősítést? bár pires 41 évesen még lehet tudna mutatni egy-két dolgot..Klaczy írta:szabadúszókat szerződtetni.
Samper írta:Nem tudok túl lenni azon az ellentmondáson, hogy palánták szabálytalan igazolása miatt kapta a felnőtt csapat a tilalmat. És akkor sehol senki, aki ezt megvitatná és döntene a további prioritásokról. Ha az utánpótlás - nevelés a fontos, akkor lássuk, mit segít az utánpótlás a transferban idején. Ha meg az első csapat a fontos, akkor a La Masiat kell átszervezni a személyi állományt és a költségeket a lehetőségekhez és a várható szükségekhez szabva.
Na, de mégis milyen FIFA rendezvényt tudnánk bojkottálni? Max a klub VB-tm, amihez minima BL-t kellene nyerni. Az öszes többi az UEFA égisze alatt fut.mess2009 írta: Az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!
Bojkottáljon a klub FIFA eseményeket, meg még mi pereljünk? Azért, mert szabálysértést követtünk el, és közel 1 év alatt sem tudtuk tisztázni a dolgot?mess2009 írta:az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!
Na eddig ebbe bele se gondoltam, de ez már tényleg adná magát..visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
mess2009 írta:az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!Samper írta:Én meg azt várom, hogy valakit a Barcaban kirúgjanak. Adódna Zubi és Eusebio, de akár a szertáros is lehet, hogy valami életjel mutatkozzék. Így marad, hogy bent minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak a csúnyák kint mindig bántanak.visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
A jog nem ismer olyan fogalmat, hogy fellebbezés méltánytalanul eltúlzott büntetés miatt!mess2009 írta: amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!
az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!Samper írta:Én meg azt várom, hogy valakit a Barcaban kirúgjanak. Adódna Zubi és Eusebio, de akár a szertáros is lehet, hogy valami életjel mutatkozzék. Így marad, hogy bent minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak a csúnyák kint mindig bántanak.visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
Én meg azt várom, hogy valakit a Barcaban kirúgjanak. Adódna Zubi és Eusebio, de akár a szertáros is lehet, hogy valami életjel mutatkozzék. Így marad, hogy bent minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak a csúnyák kint mindig bántanak.visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
Tudtommal csak a Barçában nem játszhatnak, tétmeccseken. Barátságos mérkőzéseken szerepelhetnek, de évi legfeljebb 9-10 ilyen összecsapásért nyilván nem fognak itt maradni, főleg azok nem, akiknek hosszú éveket kellene kihúzniuk így...hank1ee írta:GT, ők most csak a klubnál nem játszhatnak a meghatározott dátumokig, vagy úgy egyáltalán?