Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Friss hír Angliában, hogy Koeman lehet az új Barca edző 2m. font kivásárlási árral.roby122 írta:[
Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.
.
Együtt voltak a legjobbak a válogatottbanPCsabi írta:
Amúgy ki (volt) a jobb? Gerrard vagy Lampard?
PCsabi írta: Amúgy ki (volt) a jobb? Gerrard vagy Lampard?
Mondjuk ezt is Valdes potyázta be...Petr írta:Persze, nem állnak a legjobb erőkből, de szerintem a teljesítményt merőben meghatározza az is, hogy milyen mentális -és fizikális állapotban mennek 1-1 tornára. Nem lennének esélyesek, sőt, de a csoportból, nyolcaddöntőből nem lenne kérdés a továbbjutásuk.PCsabi írta:Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.
Játéktudás alapján Lampard. Amikor rendre összesorsolták a Barca-Chelsea párost mindig tőle féltem a legjobban Drogba mellett. Emlékeztek? https://www.youtube.com/watch?v=zP_5QhKnt1k
Persze, nem állnak a legjobb erőkből, de szerintem a teljesítményt merőben meghatározza az is, hogy milyen mentális -és fizikális állapotban mennek 1-1 tornára. Nem lennének esélyesek, sőt, de a csoportból, nyolcaddöntőből nem lenne kérdés a továbbjutásuk.PCsabi írta:Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.
Lampard a gólerősebb, Gerrard pedig igazi vezére a csapatának. Választani nem is nagyon lehet -pontosabban én nem tudok-, mindkettő klublegenda. Egyébként meg Scholes a legnagyobb.PCsabi írta:Amúgy ki (volt) a jobb? Gerrard vagy Lampard?
én nem vagyok egy pl-es, de lampard sztem jobb focista. technikásabb, jobban értette a játékot. viszont gerrard mindig is hajtósabb volt.PCsabi írta:Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.Petr írta:amikor a valogatott kimerultseg miatt alulteljesit a vilagesemenyeken akkor fel vannak haborodva.
PCsabi írta:Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.Petr írta:amikor a valogatott kimerultseg miatt alulteljesit a vilagesemenyeken akkor fel vannak haborodva.
Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.Petr írta:amikor a valogatott kimerultseg miatt alulteljesit a vilagesemenyeken akkor fel vannak haborodva.
Legyen 7, lényeg, hogy ugyanannyi nap alatt játszottunk 3-at mint most az angolokS.Agüero írta:Ez 7 nap.gg86 írta: Ez az év végi "meccsdömping" elég régóta jelen van Angliában, szerintem hiányozna a szurkolóknak ha megszüntetnék (a csapatoknak gondolom nem annyira)
Amúgy ez a 6nap/3 meccs nálunk is megvolt: 14/12/07 Barca-Espanyol; 14/12/10 Barca-PSG; 14/12/13 Getafe-Barca;
Ez 7 nap.gg86 írta:Ez az év végi "meccsdömping" elég régóta jelen van Angliában, szerintem hiányozna a szurkolóknak ha megszüntetnék (a csapatoknak gondolom nem annyiraroby122 írta:
Egyébként én sem értem mi ez az erőltetett menet , 6 nap alatt 3 meccs , nagyon sok.)
Amúgy ez a 6nap/3 meccs nálunk is megvolt: 14/12/07 Barca-Espanyol; 14/12/10 Barca-PSG; 14/12/13 Getafe-Barca;
Ez az év végi "meccsdömping" elég régóta jelen van Angliában, szerintem hiányozna a szurkolóknak ha megszüntetnék (a csapatoknak gondolom nem annyiraroby122 írta:
Egyébként én sem értem mi ez az erőltetett menet , 6 nap alatt 3 meccs , nagyon sok.
Már várom, hogy összekerüljünk velük a BL-ben, ezeket én már nem látom nyerni.Alcantara írta:FA kupa van hétvégén, az ott szent dolog. Megint beválasztottál Chelsea-ből!hank1ee írta:Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...
Most láttam, hogy cipóra verik éppen őket.
Nekem ma minden meccs kimaradt, a "hosszított pihenő" miatt.
FA kupa van hétvégén, az ott szent dolog. Megint beválasztottál Chelsea-ből!hank1ee írta:Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...
Giroud eltiltott, Welbeck sérült.roby122 írta:Hol volt Giroud és Welbeck ? Sérültek ?
Igen , én is észrevettem. Vannak potyagólok , minden kapus életében eljön , de amit itt ma lehozott Szczesny az felettébb vicces volt. Hol volt Giroud és Welbeck ? Sérültek ?PCsabi írta:Szczesny másnapos.
Az angol válogatott játékosai legnagyobb része Angliában játszik, és csodálkoznak, hogy semmit sem ér el a válogatott... Év végére a hátsójukon veszik a levegőt.hank1ee írta:Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...