hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.
Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.
A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.
Szerintem pont rossz meccset néztél. Pont nem a tegnapi PL meccsek voltak a mérvadóak.
2 nap alatt 2 meccset lejátszani nem kis dolog , ráadásul Mou alig rotált , LvG pedig egyáltalán nem. Ha megnézed a City is X-elt , Arsenal hozta egyedül , de ők is nyögvenyelősen.
Múltkor meg ugye Cr sírt , hogy 3 nap volt csak felkészülni a következő meccsre , na ez itt a különbség , itt senki nem rinyál , mindenki teszi a dolgát.
Látszott Falcaon meg van Persien , hogy fásultak és fáradtak nagyon , igazából lehet mondani azt , hogy nem szabad erre fogni , de egyébként hiába klasszis játékosok , 2 nap alatt 2 meccs az sok.
Visszatérve a Chelsea-ra , Fabregas a Londoni klub legjobbja. Már most van annyi gólpassza , mint amennyi tavaly volt nálunk. Ez azért nem kis dolog , sőt még visszavontabb szerepkörben is van. Azt meg kijelenthető , hogy buszozó csapat ellen senki nem olyan hatékony , ezt láthatjuk a Barca és ugyanúgy a Real esetében is.
Off: Ez meg csak egy szerény vélemény , de szerintem pont a Chelsea az aki meg tudja fogni a Realt és a Bayernt , ha viszont nekik sem sikerül , akkor a Bl-ben Real-Bayern döntő lesz.
Barcáról jelenleg nem tudok mit mondani... Hiába voltunk jók a PsG ellen , ha utána a szokásos dolgainkat csináljuk...