Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és azok közül ki jelentene nekünk erősítést? bár pires 41 évesen még lehet tudna mutatni egy-két dolgot..Klaczy írta:szabadúszókat szerződtetni.
Samper írta:Nem tudok túl lenni azon az ellentmondáson, hogy palánták szabálytalan igazolása miatt kapta a felnőtt csapat a tilalmat. És akkor sehol senki, aki ezt megvitatná és döntene a további prioritásokról. Ha az utánpótlás - nevelés a fontos, akkor lássuk, mit segít az utánpótlás a transferban idején. Ha meg az első csapat a fontos, akkor a La Masiat kell átszervezni a személyi állományt és a költségeket a lehetőségekhez és a várható szükségekhez szabva.
Na, de mégis milyen FIFA rendezvényt tudnánk bojkottálni? Max a klub VB-tm, amihez minima BL-t kellene nyerni. Az öszes többi az UEFA égisze alatt fut.mess2009 írta: Az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!
Bojkottáljon a klub FIFA eseményeket, meg még mi pereljünk? Azért, mert szabálysértést követtünk el, és közel 1 év alatt sem tudtuk tisztázni a dolgot?mess2009 írta:az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!
Na eddig ebbe bele se gondoltam, de ez már tényleg adná magát..visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
mess2009 írta:az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!Samper írta:Én meg azt várom, hogy valakit a Barcaban kirúgjanak. Adódna Zubi és Eusebio, de akár a szertáros is lehet, hogy valami életjel mutatkozzék. Így marad, hogy bent minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak a csúnyák kint mindig bántanak.visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
A jog nem ismer olyan fogalmat, hogy fellebbezés méltánytalanul eltúlzott büntetés miatt!mess2009 írta: amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!
az egyik oldalról ez OK. azon nem gondolkodtatok még el, hogy ebben a szituban bojkottálni kellene a klubnak minden FIFA rendezvényt?! (mérlrgelve persze újabb retorziók lehetőségét!!) amúgy ezt a" bágyatag" majd fellebbezünk magatartást is keveslem, sokkal hatásosabb (média) felhajtás kellene mondjuk pl.: a méltánytalanul eltúlzott mérték ellen, ha már magát a szabályszegést nem tudják elkenni...!Samper írta:Én meg azt várom, hogy valakit a Barcaban kirúgjanak. Adódna Zubi és Eusebio, de akár a szertáros is lehet, hogy valami életjel mutatkozzék. Így marad, hogy bent minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak a csúnyák kint mindig bántanak.visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
Én meg azt várom, hogy valakit a Barcaban kirúgjanak. Adódna Zubi és Eusebio, de akár a szertáros is lehet, hogy valami életjel mutatkozzék. Így marad, hogy bent minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak a csúnyák kint mindig bántanak.visca el barca írta:én már azt várom h a kis kim dzsog hin hun bim bam szülei mikor perelik be klubot mondván h tönkretették a gyerek karrierjét.
Tudtommal csak a Barçában nem játszhatnak, tétmeccseken. Barátságos mérkőzéseken szerepelhetnek, de évi legfeljebb 9-10 ilyen összecsapásért nyilván nem fognak itt maradni, főleg azok nem, akiknek hosszú éveket kellene kihúzniuk így...hank1ee írta:GT, ők most csak a klubnál nem játszhatnak a meghatározott dátumokig, vagy úgy egyáltalán?
Nagy veszteség lenne, ő az egyik legígéretesebb fiatal játékosa a klubnak. Remélem, hogy marad, később meghatározó játékos lehet.Gareth Tello írta:2) Lee Seung Woo. Can't play until he's 18 in 2016. Will most likely stay. Other clubs definitely interested. We can't afford to lose him.
Nem is azok. Kétes alakok vették át a hatalmat a klub körül. Persze alakulhatott volna úgy is, hogy semmi nem derül ki, (jobb az sem lett volna sokkal, csak a sár kisebb) vagy éppenséggel ha úgy szerepel a csapat hogy mindent elhomályosít...de nem így történt. Most már így van jól, ez lehet egy tisztulási folyamat kezdete...El kell tűnniük azoknak, akik szégyent hoztak a címerre.zola8787 írta:Szomorú vagyok emiatt. Kicsit elvakult voltam én is természetesen a klubbomat illetően, hogy a Barca tényleg más, de.... Már annyi botrány volt itt mostanában, hogy ezek nem lehetnek véletlenek.