Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
őszintén remélem....! bár?! ok eddig is lett volna bőven.csabimo írta:
Valahol örülök a döntésnek, mert ez volt az uccso szög ennek a vezetöségnek a koporsojába..
Jöhetnek a fiatalok, az ügyesebbek megragadnak, 1 év sporolásés utánna jöhet Laporta uj Barcája
meg hát. hülye lenne ha nem csinálná meg...Tobias88 írta:Nah, szerintetek Alves megkapja 1 évre a 10 millió eurós fizut? Simán kiharcolhatja magának...
A Barca fiatalok topik meg fellendülhet. Amúgy az elméleti síkon való vitatkozás eddig sem zavart senkit.palesz77 írta:Mondjuk így az EuroBarca is kihaltabb lesz, nyáron nem lesz miről beszélni..danianevem írta:Ki fogad velem egy lyukas garasba, hogy a bantól függetlenül lesznek átigazolási pletykák?
Mondjuk így az EuroBarca is kihaltabb lesz, nyáron nem lesz miről beszélni..danianevem írta:Ki fogad velem egy lyukas garasba, hogy a bantól függetlenül lesznek átigazolási pletykák?
Én is erre tippelek amúgy, jönnek majd a Kokes hírek dögivel!Gareth Tello írta:Hát valamivel el kell majd adni a Sportot meg a Mundót...Egyébként nem olyan nehéz a dolog, bedobják egy játékos nevét, és
a) előszerződésünk van vele 2016-ra
b) előszerződést akarunk kötni vele 2016-ra
c) ha Laportát megválasztják, őt fogja elhozni
Ez engem is érdekelne, ezt meg lehet oldani valahogy? Bár a Sevillat se kéne magunkra haragítani, odaadhatnánk SR-t Denisért cserébe - ott szerintem nem izgulna, és tényleg jó lehetne..Laci7 írta:Denis egyébként vissza jöhetne, ha kifizetnénk a különbözetet a plusz egy évért ?
Hát valamivel el kell majd adni a Sportot meg a Mundót...danianevem írta:Ki fogad velem egy lyukas garasba, hogy a bantól függetlenül lesznek átigazolási pletykák?
Bartomeu már saját maga is elismerte még pár hónappal ezelőtt, hogy elkövettek hibákat a dokumentációval. a szabály szellemisége ellen nem, csak a szövege ellen vétettek. ezt az elnök maga mondta, nem kell belelátni összeesküvés elméleteket.Rivaldo11 írta: Ezzel megpróbálnak minket ellehetetleníteni, nem lennék meglepve, ha a túloldalról a megalomán majom keze is benne lenne tövig a döntésben.