Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
10
11%
Ambarabat
5
5%
Nico
25
27%
Más
34
37%
Nem hoznék senkit
17
19%
 
Szavazatok száma: 91
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2014.12.30. 10:46:46

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona fellebbezését, így már biztos, hogy a katalán klub a 2016-ig ki van zárva az átigazolásokból.
mes
Capitá del Barça
Hozzászólások: 830
Csatlakozott: 2010.06.21. 16:40:13
Tartózkodási hely: Marosvasarhely
Kapcsolat:

2014.12.30. 10:27:16

Maradt a tiltás :(
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4522
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2014.12.30. 10:10:38

Egy biztos, a Laporta óta tartó vezetőség, ahogy kellett lejáratta magát, és nem kis csorbát tett a Barca hírnevén. Ennyi balhé a klub körül nem mostanság volt, ha volt ilyen mértékű. Laportának is megvoltak a hibái, de azért őt ilyen nyíltan nem fenyegeti börtön mint Rosell-t. Ha felmentik a csapatot, akkor egy szép kis tockos volt ez, és ideje megkezdeni a személyi cseréket, mert még egyszer nem lesznek ilyen kíméletesek velünk. Ha pedig marad a büntetés, úgy helyből rúgnám ki az összes öltönyös sikkasztó [auto_cenzúra], nyáron választások, és egy új fejezet nyílhatna meg, jöhetne Halilovic és a fiatal zsugások. Meglehet mind ezt az egészet magyarázni, de kimaradni jó pár igazolási időszakból... totál felesleges. Minden esetre bízok benne nem sújtják jobban a csapatot, mondhatni kijöttünk a Neymar féle igazolási botrányból, amit a pályán is érezni lehetett, jó lenne letudni ezeket a "papírmunkákat" a maga helyén.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Avatar
danianevem
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1700
Csatlakozott: 2008.07.05. 12:03:43
Tartózkodási hely: Bp/Eger

2014.12.30. 09:04:51

Ma lesz meg az eredmény, forrás: CAS.

Döntéstől függetlenül Zubi menni fog, megy a helyére Puyol, ez szerintem már nyílt titok. Részemről mindenképp vesztesként jön ki a vezetőség, ha nem sikerül, az elég egyértelmű, ha meg sikerül elkerülniük az eltiltást, akkor legfeljebb eltakarították a saját mocskukat...
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2014.12.29. 16:19:28

Akármilyen döntés születik, Zubinak mennie kell és fog is. Puyol veszi át a szerepét, ez 99%. Ha előbb teszik ki a szűrét, az még jobb! Bár csinálnának egy Alexis-Zubizarreta cserét, boldogítsa Wengert a szakállas. :D
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1368
Csatlakozott: 2012.03.31. 11:23:18

2014.12.29. 12:58:42

rac1 szerint is holnap lesz bejelentés.
egyébként több helyen is azt olvastam, hogy ha marad az eltiltás (ami a valószínűbb) akkor Zubit kirúgják, mint bűnbaknak kikiáltott balekot. remélem nem érnék be ennyivel a sociok.
Kép
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2144
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2014.12.29. 12:05:48

visca el barca írta:engem az sem érdekel, ha évekig uefalonázik mindenki, csak töröljék el, mert ha xavi meg alves is elmegy, még vékonyabbak leszünk.
A CASalonia jobban hangzik. A FIFA egyébként megadta a játékengedélyt nem egy kérdéses játékosnak, remélem ez ösztönzi a CAS-t a számunkra helyes döntéshozatalra.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.12.29. 12:00:01

A katalán Sport napilap beszámolója szerint minden bizonnyal december 30-án, azaz holnap hoz döntést a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a Barcelona labdarúgócsapatának ügyében, amelyet a FIFA eltiltott az átigazolásoktól.

[-o<

engem az sem érdekel, ha évekig uefalonázik mindenki, csak töröljék el, mert ha xavi meg alves is elmegy, még vékonyabbak leszünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
baas11
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2007.08.02. 11:19:13
Tartózkodási hely: Közép-pálya

2014.12.28. 22:27:05

Leggyakoribb kritika a csapattal kapcsolatban ugye hogy nem jatszik elég gyorsan illetve nincs már az a "csillogás a szemekben mint régen" !( Épp a napokban néztem meg többször is a hazai 5-0 ás meccsünket a Real ellen -Alves-Pique-Puyol-Abidal_Xavi-Busquets-Iniesta_Pedro-Messi-Villa- nos ehhez képest papiron a mostani védelmünk még nem ilyen összeszokott, a középpálya uaz., a támadó trió pedig elvileg ennél erősebb ....de a legfeltűnöbb különbség tényleg a labda nélküli mozgásunk volt , ahogy elvesztettük vagy a Real próbálkozott akár szélen akér középen akár hosszú inditással bárhol jöttek mint valami piranha had rögtön ott voltunk 3-4 emberrel a pálya minden pontján és nem ugyanaz a 3-4 ember hanem mindenki a saját területéről de ez nem azt jelenti hogy már Casillasra rárontottunk agyig feltolt védelemmel egy pontig hagytuk had jöjjenek,főjjenek de egy lépéssel sem tovább amugy 3-4-3- as felállásban - Pique - Puyol- Abidal hátso sorral-és ha megvolt a bogyó Xavi és Iniesta diktálta a tempót Messi mint egy grafikai gyorsitó a zavarosban halászott Pedro és Villa pedig össze vissza mozgatta a védelmet )
Na de ez a múlt .... ezt a játékot szerintem legközelebb már csak akkor fogjuk látni ha Cruijff lesz,lenne az edző , de legnagyobb akadálya hogy ezt nem lehet 30 on felüli "mindent megnyert" kulcsjátékossokkal játszani , azért ma már a mi középpályánknak olyan taknyos "csillogó szemüekkel" kellene felvenni a versenyt mint Hazard,Willian,Kroos,Götze,Oscar,Fabregas,Isco,James stb...elsősorban sebességben és akarásban ezt nem lehet rutinnal kiváltani !
-
Védelem.:
itt mindenképp kell egy összeszokott belső védőpáros (ahogy minden korszakos csapatnak van Puyol-Pique, Godin-Miranda,stb) ...LE össsz vissza rotálja és csoda h Mathiue olykor azt se tudja milyen rendezvényen van ?!...amugy létszámban megvagyunk!
Jobbhátvéd ? : passz ....én megpróbálnán Alvest fokozatosan kivezetni,ha már ugy is megy, Jordi Albat feljebb engedni mögötte egy Bartra - Pique - Mathiue sorral !
Középpálya:
Na ide kéne valami nagy ötlet....Xavit ovatosan kifele....Rakitic jó játékos de olyan igazából nem is vesz el és nem is ad hozzá .....Busquts/Masche alap...Iniesta ?...vele elfogult vagyok egyszerűen látni kell ahogy focizik......de néha nem bánnám ha beállna pl. Reus egy kicsit más elképzelésekkel más tempoval ( ne felejstük h a középpályán kb. DECO volt az utolsó aki egy kicsit felfogásban játszott/irányított mint a LaMasiasok, az se most volt...)
Támadósor:
Ide csak idő kell....talán már nem is olyan sok! Meg egy jó Pedro :-)
-
Összeségében én óvatosan bánnék az igazolásokkal legalább azt a kicsit amit eddig összeraktunk az ne döljön össze ,de középpálya így lassú halálra van ítélve szerintem !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7492
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.12.28. 19:02:49

Laci7 írta:Érdekesnek találtam mindig is, hogy sokan a védelem megújítását/pótlását tartották első számú feladatnak a nyáron, vagy akár egy évvel ezelőtt. A védelemmel szerintem minőségben nem feltétlen volt baj, inkább létszámban nem voltunk meg egy három frontos szezonra. Ettől függetlenül tartom, hogy a következő átigazolási időszakban (feltéve, ha igazolhatunk) szükséges egy jobb védő és mellékesen egy belső védő igazolása, bár ezzel már talán túl sokan is lennénk KH poszton.

A fő probléma, visszanézve az utóbbi két-három idényt, hogy a középpálya nem újult meg, vagy csak minimális szinten. Azzal, hogy Fabregast a nyáron elengedtük, még rosszabb helyzetbe kerültünk. Rakitic nem volt rossz igazolás, ám nem vagyok benne biztos, hogy ő a Barcába ILLŐ játékos lenne. Szezon elején úgy voltam vele, hogy Rafinhan áll, vagy bukik a középső csapat rész idén. Most féltávnál úgy látom, hogy inkább bukik, mivel egyenlőre nem lehet rá (vagy nem mernek) komolyabban építeni, mint anno Thiagora. Amennyiben Rafa több meccsen kapott volna szerepet és egyben jó teljesítményt nyújtott is volna, azzal elindulhatott volna egy folyamat amellyel Iniestát és Xavit tehermentesíthetjük. Elsősorban az utóbbit kellene, Iniestában azért még bőven van annyi, hogy a legmagasabb szinten játsszon. Ezzel fixen meglenne négy emberünk a középpálya támadásért felelős részére.
Azt még szerintem igazán nem lehet tudni, hogy a védelemmel, hogy is állunk majd.
Ha minden igaz tavaszra már bevethetővé válik Verma és Bartra is folyamatosan jól teljesít, tőle se kell félni ha a kezdőben látjuk. Piqué formája mióta meg lett egy kicsit rendszabályozva konstans jó. Mathieu az aki egész jól kezdett aztán visszaesett.
Szóval számban rendben vagyunk, főleg, ha még Mascheranot is idevesszük és, ha nem is egy világverő középső párost de egy átlagosnál jobbat ki tudunk állítani. Legalábbis már közel sem ez a legégetőbb csapatrész, amit orvosolni kell.
Amit itt LE-nek meg kell tennie, az egy folyamatos páros kialakítása. Mondjuk itt jelenleg elég nehéz. Piqué kérdés, hogy tartani tudja-e, ha padra szorul, Bartrat nyomatni kellene, de mellé egy gyorsabb ember kellene, Mascherano jelenleg a legjobb védőnk (és ez idén nem sajnálatos tény, hanem az ő dícsérete), Mathieu pedig edzői kérésre jött, szóval nagyon fogas kérdés.


A jobbhátvéd kérdés, amivel mindenképp kell kezdeni valamit. Ha Zubit tényleg takarítják van esély rá, hogy érkezik egy épkézláb ember. Danilot rebesgették, akinek én iszonyatosan örülnék. Talán nincs olyan szinten, mint Dani ilyenkor, de legalábbis nagyon közel áll hozzá.

Ez pedig magában hordozza a kp-t is. Rakitic nem tudja úgy támogatni a támadásokat ez tény. Viszont vele sokkal hatékonyabb a csapatvédekezés, ami szintén fontos. Én egyébként képesnek tartom Xavi posztját betölteni (ha nem is úgy mint ennyi idősen a Maestro), van benne bőven irányítói véna, tavaly ezt bizonyította a Sevillaban. Gyakorlatilag ő vezette EL-győzelemre a csapatot. Nyilván ez más szint és inkább Rafinhat támogatnám, aki hosszú időre lezárhatja ezt a kérdést. Viszont ő és Ini egy jelenlegi Busquets-el és Alves-el egyenlő azzal, hogy a kp átjáróház az ellenfelek számára.
Idén én ennek ellenére őt próbálnám folyamatosan beépíteni, legalábbis a Xavinak szánt játékpercek nagy részét neki adnám. Azért legutóbb is látszottak (az ellenféltől függetlenül) a kvalitásai. Milyen meglátásai vannak, hogy ismeri fel a helyzeteket, mennyire lát a pályán. Ezeknél irreleváns az ellenfél, csak le lehet szűrni, hogy megvannak benne azok a dolgok, amikre lehet építeni, hogy hosszútávon megoldás lehessen. Denist és Halilovicot egyelőre ezért nem erőltetném, ráadásul, ha Xavi lécelni fog és Ini sem lesz már fiatalabb kellene már a következő szezonra egy olyan játékos akit bármikor be lehet vetni.
Ha Rafinha mellőzve lesz tehát újra döntéskényszer van. Igazolni vagy hatalmasat kockáztatni.
Én bőven el tudom képzelni a brazilról, hogy idővel megüti a kezdő szintet. Csak a kp-n kell használni. (vagy átállni esetleg egy 4-3-1-2-re Messivel a két támadó és a kp között)
A támadósor rendben van, oda szerintem nincs szükség senkire. Én mondjuk nem elsősorban Adamat erőltetném, nagyon éretlen még, a B-ben is látszik. Hatalmas tehetség, de vele nagyon megfontoltan kell bánni.

Bocs a litániáért és persze ez szinte teljes egészében függ a CAS-tól. Negatív döntés esetén, nagyon újra kell gondolni mindent, a vezetőségnek, edzőnek, játékosoknak egyaránt. (szurkolóknak szintén :) )
Forca Barca!!!!
Avatar
Laci7
Barça B
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2010.08.30. 22:49:20
Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár

2014.12.28. 18:05:59

Érdekesnek találtam mindig is, hogy sokan a védelem megújítását/pótlását tartották első számú feladatnak a nyáron, vagy akár egy évvel ezelőtt. A védelemmel szerintem minőségben nem feltétlen volt baj, inkább létszámban nem voltunk meg egy három frontos szezonra. Ettől függetlenül tartom, hogy a következő átigazolási időszakban (feltéve, ha igazolhatunk) szükséges egy jobb védő és mellékesen egy belső védő igazolása, bár ezzel már talán túl sokan is lennénk KH poszton.

A fő probléma, visszanézve az utóbbi két-három idényt, hogy a középpálya nem újult meg, vagy csak minimális szinten. Azzal, hogy Fabregast a nyáron elengedtük, még rosszabb helyzetbe kerültünk. Rakitic nem volt rossz igazolás, ám nem vagyok benne biztos, hogy ő a Barcába ILLŐ játékos lenne. Szezon elején úgy voltam vele, hogy Rafinhan áll, vagy bukik a középső csapat rész idén. Most féltávnál úgy látom, hogy inkább bukik, mivel egyenlőre nem lehet rá (vagy nem mernek) komolyabban építeni, mint anno Thiagora. Amennyiben Rafa több meccsen kapott volna szerepet és egyben jó teljesítményt nyújtott is volna, azzal elindulhatott volna egy folyamat amellyel Iniestát és Xavit tehermentesíthetjük. Elsősorban az utóbbit kellene, Iniestában azért még bőven van annyi, hogy a legmagasabb szinten játsszon. Ezzel fixen meglenne négy emberünk a középpálya támadásért felelős részére.Azonban itt a dolog buktatója, hogy Rafa nem kapta meg a kellő lehetőséget, még akkor sem, mikor megkaphatta volna.Elsősorban a dinamikát hiányolom a KPból, ami főleg, akkor volt nyilvánvaló, mikor Iniesta sérült volt és Rakitic-Xavi páros egyszerre volt a pályán, ilyenkor a ténylegesen az történt hogy Messi, Neymar duo sokkal mélyebbre kényszerült, hogy minél előbb/gyorsabban labdához jussanak, majd egyénileg oldották meg gólszerzést. Régebben meg volt a közvetlen kapcsolat a középpálya és a támadóink között, akkor bárki gólhelyzetbe kerülhetett, nem kellett feltétlen Neymar, Messi, vagy Suárez zsenije a gólhoz, szimpla csapatjátékkal gólhelyzeteket tudtunk kialakítani. DE(!) talán ez az amit legkönnyebben orvosolni lehet, hiszen nagyon sok opció van hasonló játékosokra a piacon. Koke, Reus, Eriksen, Müller, Pogba, Vidal, Oscar, Hamsik, Draxler, Herrera, Pjanic, Ramsey. Annyi lehetőség van a középpálya megújítására, hogy holnap reggelig sorolni lehetne a játékosokat, akik mind 4-3-3-as rendszerben, mind 4-2-3-1-ben megállnák a helyüket. Továbbá ott van nekünk Denis Suárez Halilovic és Samper, akik már most kopogtatnak az első csapat ajtaján. Főleg Denis az, akire már most lehetne építeni. Száz szónak is egy a vége, míg a középpályánk nem újul meg, nem frissül, addig a védelem felépítése sem garancia a sikerre, mert ott lesz az a tátongó űr a pálya a középén, ami mostanában jellemzi a Barcát.

A támadósor az, amihez a legkevésbé sem nyúlnék hozzá. Ha jól tudom jövőre felkerül Adama, az új szerződéséből adódóan, visszatér dulifuli, és itt van nekünk Sandro és Munir. Valószínűleg Pedronak jövőre már tényleg mennie kell, és valamelyik fiatal átveszi a szerepét, míg kettőt kölcsönadnak, így megteremtve az egyensúlyt ezen a csapat részen is.

Bocsi a hosszú hozzászólásért, remélem azért értelmezhető valamilyen szinten :)
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7492
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.12.28. 17:41:12

palesz77 írta:
S.Agüero írta:Vagy kiket akarsz a padra? Reus? :D
Reus jó lenne, úgyis mindegyik csatárunk imádja, amikor lehozzák a 60. perc környékén, és ha minden 2. meccset ki kell hagynia rotálás miatt! :lol:
Reust én el tudnám képzelni Ini helyén, de rotációban eggyel feljebb is. Nem hiszem, hogy rosszul járnánk vele, főleg, ha ilyen olcsón hozható. De van egy dolog, amit korábban is leírtak.
Sok olyan játékosunk van mindkét csapatrészben, akik tökéletesen be tudnák ezt a szerepet tölteni. Csak nekik még kell némi idő. És itt nem arról van szó, hogy egy fiatalra teszünk fel mindent, hanem mind középpályára, mind a támadósorba 3-4 potenciális jelölt, akikben sokkal több van egyelőre, mint hogy a jövőben a padot vagy a lelátót aszalják a jövőben.
Én Reust tényleg szívesen látnám itt, ha ez a másik faktor nem lenne.
Forca Barca!!!!
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2014.12.28. 17:19:53

S.Agüero írta:Vagy kiket akarsz a padra? Reus? :D
Reus jó lenne, úgyis mindegyik csatárunk imádja, amikor lehozzák a 60. perc környékén, és ha minden 2. meccset ki kell hagynia rotálás miatt! :lol:
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2014.12.28. 17:12:28

A kispadra
Ott lesz jövőre Munir, Sandro, Pedro, Adama, Deulofeu, ezekből kettő majdcsak megteszi...
Vagy kiket akarsz a padra? Reus? :D
Felesleges ezért pénzt kiadni.
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2196
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2014.12.28. 16:35:13

palesz77 írta:
Kovbal88 írta:na meg mondjuk két támadó.
Hova? Minek?
A kispadra
Erxy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1368
Csatlakozott: 2012.03.31. 11:23:18

2014.12.28. 14:58:55

palesz77 írta:
Kovbal88 írta:na meg mondjuk két támadó.
Hova? Minek?
visszanyúlunk az harmincas évekbe, 5 támadóval. 2-3-5. sima.
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2014.12.28. 14:54:34

Kovbal88 írta:na meg mondjuk két támadó.
Hova? Minek?
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2196
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2014.12.28. 14:39:42

Nem lenne rossz, egy új csapatot építeni, mert például eredmények nem nagyon lesznek idén, akkor meg teljesen mindegy hogy a bajnokságban második vagy harmadik hely. Csak ezt el kell akkor kezdeni.

Kapusok vannak, hátvédek nos két ember mindenképpen kell, középpályára is szerintem, na meg mondjuk két támadó.
Bár inkább vezetőség kell, na mindegy
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2014.12.28. 10:35:10

Samper írta:
Chino írta:
Nervo írta: Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak.
A fő baj, amiből senki nem hajlandó levonni a konzekvenciákat,. hogy jelenleg (és immár) Ini és Xavi se Ini és Xavi szintű játékosok!
Arról nem beszélve, hogy ki tudja mikor lesznek megint ilyen játékosok bárhol a világon.
A régi Barca leginkább rájuk épült, a kiváló meglátásaikra, indításaikra.

Tudomásul kellene venni, hogy ez már elmúlt, a jelenlegi játékosokhoz kellene alakítani a taktikát. De hát ezt nem lehet, nem szabad!
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2014.12.28. 08:17:35

Chino írta:
Nervo írta: Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak.
A fő baj, amiből senki nem hajlandó levonni a konzekvenciákat,. hogy jelenleg (és immár) Ini és Xavi se Ini és Xavi szintű játékosok!
barlacy
Jugador del Barça
Hozzászólások: 204
Csatlakozott: 2011.03.08. 06:26:33
Tartózkodási hely: kecskemét

2014.12.27. 18:24:50

Csodálkozom!Régebben az volt a kérdés: a labdaművészek Xavi, Ini, Messi, Busi,Pedro,Alves később Thiago,egyesek szerint ma S.R.talán Rafinha, Doulofeu,Halilovic,nyilvánvalóan Neymar mellé ma ki tud csatlakozni.
Thiago elment,Alves elmúlt,Suarez a nagy kérdés, csatlakozott szerintem Bartra,nagyon sajnálnám magunkat Montoya nélkül,Munír egy óriási talány: az ego óriási,a teljesítmény közel a zérushoz...
Szóval mi lesz a Csapattal?A L.E.féle vezénylés nagyon vegyes érzelmeket kelt.Ő nem Pep, és sosem lesz.
A Zubi féle csapatépítés veszélyes : nevenincs embereket vagy sérült, talán soha fel nem épülő versenyzőket hoz a csapatba saját már a selectiókban is bizonyító kiválóságaink helyett...


Szóval: az új évbe úgy megyünk bele, hogy nem azért aggódunk, hogy az elért eredményeink vajon tarthatóak -e, hanem úgy, hogy mi lesz velünk!!!( Hajrá Barca!!)






























Neymar, még nem bizonyító Suarez mellé.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2014.12.27. 07:50:01

Az igazolások első pontja az, hogy el kell dönteni, ki való a fiatalok közül (Samper, Halilovic,Munir, Adama,Sandro) 2015-ben az A keretbe. Ez persze függ attól is, hogy milyen felállásban játszatják a csapatot. Ha pl. 2 vkp.-vel, ami a legszerencsésebb lenne, akkor Samper nélkülözhetetlen, mint első számú tartalék. Aki viszont előre láthatólag nem kell 2015-ben az A-ba, azt sürgősen, de jól kölcsön kell adni. Tavasszal egy normális B-t már nélkülük kellene összehozni.
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12235
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07

2014.12.26. 23:34:07

Ahogy olvastam bármelyik nap bejelenthetik a döntést. Szerintem hétfőn a legvalószínűbb.
"And my heart will leave you never."
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2144
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2014.12.26. 22:21:10

A CAS mikor hozza nyilvánosságra az ítéletet? Remélem még nem maradtam le.
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2014.12.25. 21:08:12

http://barcanoticias.blog.hu/2014/12/24 ... a_noticias" target="_blank
A b-ben én szívesen elnézném ezt a malcolmt, nem lehet annyira rossz hogyha már a chelsea is kergetti. :D Bár Doulgas után megkellene gondolni hogy akarunk e brazíliából még ilyen csodagyerekeket. :lol:

OFF: Ja és Chino. Ennek a vitának tényleg nem itt van a helye. Te így látod én úgy ez legalább kiderült. Csak jó tanácsként mondom, hogy te is figyelj a saját hangvételedre ( korrektebben is lehetne nyilatkozni nem pedig állandó kioktató jelleggel másokkal szemben), mert én eltudom fogadni bárki véleményét legyen az krítika is a hszimel kapcsolatban. Én nem tartom senkitől sem különbnek magam, hogy elvárjam másoktól hogy emlékezenek az eddig leírt minden hszmre. És nem is várom el senkitől sem hogy olvassák vissza azokat hogyha nem szeretnék választ adni egy kérdésre.Béke veled. :mrgreen:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Válasz küldése