Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A CASalonia jobban hangzik. A FIFA egyébként megadta a játékengedélyt nem egy kérdéses játékosnak, remélem ez ösztönzi a CAS-t a számunkra helyes döntéshozatalra.visca el barca írta:engem az sem érdekel, ha évekig uefalonázik mindenki, csak töröljék el, mert ha xavi meg alves is elmegy, még vékonyabbak leszünk.
Azt még szerintem igazán nem lehet tudni, hogy a védelemmel, hogy is állunk majd.Laci7 írta:Érdekesnek találtam mindig is, hogy sokan a védelem megújítását/pótlását tartották első számú feladatnak a nyáron, vagy akár egy évvel ezelőtt. A védelemmel szerintem minőségben nem feltétlen volt baj, inkább létszámban nem voltunk meg egy három frontos szezonra. Ettől függetlenül tartom, hogy a következő átigazolási időszakban (feltéve, ha igazolhatunk) szükséges egy jobb védő és mellékesen egy belső védő igazolása, bár ezzel már talán túl sokan is lennénk KH poszton.
A fő probléma, visszanézve az utóbbi két-három idényt, hogy a középpálya nem újult meg, vagy csak minimális szinten. Azzal, hogy Fabregast a nyáron elengedtük, még rosszabb helyzetbe kerültünk. Rakitic nem volt rossz igazolás, ám nem vagyok benne biztos, hogy ő a Barcába ILLŐ játékos lenne. Szezon elején úgy voltam vele, hogy Rafinhan áll, vagy bukik a középső csapat rész idén. Most féltávnál úgy látom, hogy inkább bukik, mivel egyenlőre nem lehet rá (vagy nem mernek) komolyabban építeni, mint anno Thiagora. Amennyiben Rafa több meccsen kapott volna szerepet és egyben jó teljesítményt nyújtott is volna, azzal elindulhatott volna egy folyamat amellyel Iniestát és Xavit tehermentesíthetjük. Elsősorban az utóbbit kellene, Iniestában azért még bőven van annyi, hogy a legmagasabb szinten játsszon. Ezzel fixen meglenne négy emberünk a középpálya támadásért felelős részére.
Reust én el tudnám képzelni Ini helyén, de rotációban eggyel feljebb is. Nem hiszem, hogy rosszul járnánk vele, főleg, ha ilyen olcsón hozható. De van egy dolog, amit korábban is leírtak.palesz77 írta:Reus jó lenne, úgyis mindegyik csatárunk imádja, amikor lehozzák a 60. perc környékén, és ha minden 2. meccset ki kell hagynia rotálás miatt!S.Agüero írta:Vagy kiket akarsz a padra? Reus?![]()
Reus jó lenne, úgyis mindegyik csatárunk imádja, amikor lehozzák a 60. perc környékén, és ha minden 2. meccset ki kell hagynia rotálás miatt!S.Agüero írta:Vagy kiket akarsz a padra? Reus?![]()
A kispadrapalesz77 írta:Hova? Minek?Kovbal88 írta:na meg mondjuk két támadó.
visszanyúlunk az harmincas évekbe, 5 támadóval. 2-3-5. sima.palesz77 írta:Hova? Minek?Kovbal88 írta:na meg mondjuk két támadó.
Arról nem beszélve, hogy ki tudja mikor lesznek megint ilyen játékosok bárhol a világon.Samper írta:A fő baj, amiből senki nem hajlandó levonni a konzekvenciákat,. hogy jelenleg (és immár) Ini és Xavi se Ini és Xavi szintű játékosok!Chino írta:Nervo írta: Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak.
A fő baj, amiből senki nem hajlandó levonni a konzekvenciákat,. hogy jelenleg (és immár) Ini és Xavi se Ini és Xavi szintű játékosok!Chino írta:Nervo írta: Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak.
Ezzel kapcsolatban ez az utolsó hozzászólásom.Nervo írta: Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak, de amit Rakitic vagy Sr tud azt ők is tudnánk, sőt szerintem jobbak lennének.Nem mondtam azt egy szóval sem hogy azonnal kezdő játékosok lehetnének, de valljuk be hogy a jelenlegi középályánkon még ők is lehet hogy többet tudnának lendíteni. Xavi helyét egy kis idő után szerintem Eriksen is átvehetné hogyha esetleg ide igazolna, mert nagyon jó képességű játékosnak tartom a dánt és nagyon nagy passz mester. De szerintem neked ezt hiába magyarázom, te úgyis azt látod amit te akarsz. És igenis fogalmaztál meg kloppal kapcsolatban is nem barca színtű mondatokat, mi szerint hogy ő csak a kontra játékot tudja. Klopp is csak a dortmundnál (Nem az ideire gondolok) tudott sikeres lenni, itt nálunk nem tudna ő sem kibontakozni.
Gondolom hogy ez nálad nem azt jelenti hogy barca színtű edzőről beszélünk. A személyeskedést pedig mindig te kezded másokkal szemben, hiszen nem vagy képes mások véleményét megemészteni ezért rögtön támadod le az adott személyt akivel egy bizonyos témánál nem állsz egyetértésben.
Senki sem örülne egy edző bukásának, minden szurkoló a csapat érdekeit nézi és ha szted az az érdek hogyha egy edző még fél táv után sem tudja hogy mi is csapat igazi arca, akkor minden rendben van és jól van minden ezek szerint.
Az említett játékosok jóval többe kerültek volna, mint 15-20 millió, spursről nem kell szerintem elmondanom, hogy milyen pénzekért engedték el az utóbbi időben a játékosaikat, és Eriksen sem lett volna kivétel hiszen 22 éves, ígéretes első szezonon van túl, de látszik, hogy van hova, és TUD hova fejlődni, de még évek vannak hátra a szerződéséből, esélytelen lett volna olcsón hozzájutni. De Bruyne is fiatal, ígéretes játékos, akinek még évek vannak a szerződéséből szintén, nem is hozott rossz statisztikát régebben se, és túl van az ismerkedő szezonján, ami fontos a folyamatosan épülő csapata esetén. Nem lehetett tudni, hogy beválik-e Rakitic, de előző szezonban húzó embere volt a mi ligánkban szereplő nem rossz csapatnál, ennyi pénzért jó vétel volt mindenképpen, de egyedül nem megoldás a középpályánk rendbehozatalára.Nervo írta:Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak, de amit Rakitic vagy Sr tud azt ők is tudnánk, sőt szerintem jobbak lennének.Chino írta: Ki mondta, hogy Sr-és Rafinha a válasz? Alapból nem is a kiegészítőkről volt szó az általad említett 15-25 milliós középpályásoknál. Hanem szerinted ennyiből meg lett volna oldva a kp. most azt mondod, hogy egy jó kiegészítő, korábban meg hogy vele tökéletesen meg lett volna oldva ez a csapatrész.( És igen kedves roby122 nem kiegészítő emberről volt szó.) A kettő nem ugyanaz. Szóval ne ferdítsd a dolgokat össze-vissza. Sergi Robertokról pláne nem írtam.
Nem tudom amúgy mit vettél be de szállj le róla. Ki mondott olyanokat, hogy Mou, Klopp, Ancelotti stb. nem Barca-szintű edző? Ne adj a számba olyat amit nem mondtam, semmi hasonló nem történt.
.Nem mondtam azt egy szóval sem hogy azonnal kezdő játékosok lehetnének, de valljuk be hogy a jelenlegi középályánkon még ők is lehet hogy többet tudnának lendíteni. Xavi helyét egy kis idő után szerintem Eriksen is átvehetné hogyha esetleg ide igazolna, mert nagyon jó képességű játékosnak tartom a dánt és nagyon nagy passz mester. De szerintem neked ezt hiába magyarázzom, te úgyis azt látod amit te akarsz. És igenis fogalmaztál meg kloppal kapcsolatban is nem barca szintű mondatokat, mi szerint hogy ő csak a kontra játékot tudja. Klopp is csak a jelenlegi csapatánál (Nem az ideire gondolok) tudott sikeres lenni, itt nálunk nem tudna ő sem kibontakozni.
Gondolom hogy ez nálad nem azt jelenti hogy barca szintű. A személyeskedést mindig te kezded másokkal szemben, hiszen nem vagy képes mások véleményét megemészteni ezért rögtön támadod le az adott személyt akivel valamilyen nem egyetértésben állsz.
Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak, de amit Rakitic vagy Sr tud azt ők is tudnánk, sőt szerintem jobbak lennének.Chino írta: Ki mondta, hogy Sr-és Rafinha a válasz? Alapból nem is a kiegészítőkről volt szó az általad említett 15-25 milliós középpályásoknál. Hanem szerinted ennyiből meg lett volna oldva a kp. most azt mondod, hogy egy jó kiegészítő, korábban meg hogy vele tökéletesen meg lett volna oldva ez a csapatrész.( És igen kedves roby122 nem kiegészítő emberről volt szó.) A kettő nem ugyanaz. Szóval ne ferdítsd a dolgokat össze-vissza. Sergi Robertokról pláne nem írtam.
Nem tudom amúgy mit vettél be de szállj le róla. Ki mondott olyanokat, hogy Mou, Klopp, Ancelotti stb. nem Barca-szintű edző? Ne adj a számba olyat amit nem mondtam, semmi hasonló nem történt.
.
Ki mondta, hogy Sr-és Rafinha a válasz? Alapból nem is a kiegészítőkről volt szó az általad említett 15-25 milliós középpályásoknál. Hanem szerinted ennyiből meg lett volna oldva a kp. most azt mondod, hogy egy jó kiegészítő, korábban meg hogy vele tökéletesen meg lett volna oldva ez a csapatrész.( És igen kedves roby122 nem kiegészítő emberről volt szó.) A kettő nem ugyanaz. Szóval ne ferdítsd a dolgokat össze-vissza. Sergi Robertokról pláne nem írtam.Nervo írta: Chino, akkor legyen csak neked sr és rafinha a válasz mindenre.Igaza volt az egyik kollégának veled kapcsolatban, neked minden szép és minden jó úgy ahogy van. Neked nem edző sem klopp,mou vagy ancelotti pl. Számodra egyik sem barca színtű edző. Csak Le az aki erre a padra való, nem baj hogy eddig egy komoly csapata volt életében és annál is megbukott, de akkor is ő a legjobb választás.Te neked senki nem fogalmazhat meg negatív véleményt mert akkor jösz és lehurrogod az illetőt.Ezt csináltad már Martinó idejében is, és amikor már mindenki azt várta hogy elküldjék, köztük egypár modi is mint pl. Zozzy, te még akkor is optimistán fogtad fel és reménykedtél hogy x..ból lehet várat építeni és aki nem értett veled egyett azt rögtön kioktattad.
Ugyan ez van Le-nél is, nem lehet nálad már senkinek sem a szájára venni a nevét, mert rögtön kioktatod hogy mit gondol magáról az aki kritizálni merészeli ezt az embert. A szezon végén nagyon kiváncsi leszek rá, hogy majd akkor is ilyen nagy mellény lesz e rajtad és hogy milyen kioktatást fogsz majd eszközölni hogyha esetleg nem neked lesz igazad.
Director létedre nem gondoltam hogy ennyire konfliktus kereső ember vagy.
![]()
Ha ide egy De Bruyne jönne LE-t úgy akarná mindenki kirugdosni innen, hogy rossz lenne olvasni. Amellett nem is egy 20-21 éves tehetség, akire azt lehet mondani, hogy még bármi lehet belőle. Ha szerinted vele lett volna megoldva a középpálya, akkor nem tudom miért megy a sírás, hogy Mathieut meg Vermaelent vettünk.[/quote]Chino írta: