Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Abszolút jogos. De Suarezre már nem mondok inkább semmit. Nem értem, mitől ennyire görcsös. Már gólja is van, csak el kellett volna pöccintenie a kapus mellett, alatt, fölött... bárhol. Angliában ezt 10-10 szer bevágta.De még mindig ő az (Messi mellett), aki egy passzal el tudja dönteni a meccset. Mint tegnap. Csak éppen Suárez még lövésig sem jutott el a ziccerből.

De még mindig ő az (Messi mellett), aki egy passzal el tudja dönteni a meccset. Mint tegnap. Csak éppen Suárez még lövésig sem jutott el a ziccerből.MQuCsabi írta:Helyzetecskék voltak csak inkább.

80-20 kicsit kevés szerintem, ha jól begyakoroljuk menne az 90 fölé is!PCsabi írta:Nem örülnél egy 0-0-nak, 80-20-as labdabirtoklással?
Valahogy így, jobb lett volna, ha távozik tényleg a nyáron, vagy ha ténylegesen elfogadja a csere szerepet. De ami jelenleg van, az minden, csak nem jó..Balinho írta:Sajnálom az öreget, mert a valaha volt legnagyobb kedvencem, de mind a játékkal, mint ezzel az önkritikátlansággal, meg a nyilatkozatai stílusával egyre rombolja saját nimbuszát...
Nem örülnél egy 0-0-nak, 80-20-as labdabirtoklással?palesz77 írta:Komolyan előre félek, hogy mi lesz, amikor ő lesz az edzőnk - tuti lesz..
Remélem mostantól sokat fogsz írni a fórumra.lui1698 írta:Kitettem neked ajiba ide oldalra, hogy mindig láthasd amikor csak szeretnéd.
Mert igaz is! Komolyan előre félek, hogy mi lesz, amikor ő lesz az edzőnk - tuti lesz.. Jelenleg ezek alapján a nyilatkozatok alapján - meg az alapján, hogy Tatat beoltotta egy 3-0-ás meccs után - valahogy úgy tudom elképzelni, hogy a középső védők és a középpályások egy nagy ötszöget alkotva körbeadogatják egymásnak a labdát, közben a többiek körbeállják őket és tapsolva éljeneznek, Xavi meg elégedetten nézi a srácokat a kispadról.Petr írta:Ez valami bónusz, hogy amikor kommentet írsz idegbeteg legyek?Hihetetlen, hogy megint lenyilatkozta szinte dettó ugyanazt a maszlagot.
Ez valami bónusz, hogy amikor kommentet írsz idegbeteg legyek?lui1698 írta:Kitettem neked ajiba ide oldalra, hogy mindig láthasd amikor csak szeretnéd.PCsabi írta:Valaki linkelje már be a szokásos képet, én meguntam...
Kitettem neked ajiba ide oldalra, hogy mindig láthasd amikor csak szeretnéd.PCsabi írta:Valaki linkelje már be a szokásos képet, én meguntam...

Valaki linkelje már be a szokásos képet, én meguntam...palesz77 írta:Xavi: "We had the ball..."
Valaki szóljon már szegénynek, hogy ebben a sportban nem ezért adnak mackó sajtot.palesz77 írta:Xavi: "We had the ball, had chances. Think we played a good game, despite the loss. The own-goal was decisive. We have to keep on working."

... hogy egyelőre él a bann...Úgyhogy dobálózhatunk a nevekkel, jelenleg Xavi az, akihez nyúlni kell.visca el barca írta:a legnagyobb probléma h

ámenBob_Marley írta:Xavi még mindig rengeteg tud adni ennek a csapatnak. Pótlására egyedül Koket gondolom megoldásnak "kintről".

Lehet, hogy nem pont ugyanaz a stílus, de Kovacic nevét érdemes megemlíteni, hatalmas potenciál van a gyerekben. Az Inter karmestere, és gyakorlatilag a legjobb játékosa 20 évesen. Technikás, nagy dugói vannak, nem is lassú, és kifejezetten az a játékos, aki képes mozgatni egy egész csapatot. 1 évet adok még neki, utána biztos hogy el fogja vinni egy még nagyobb csapat.palesz77 írta:Viszont a jelenlegi piacon nem sok hasonló stílusú játékos van, akiből lehet klasszis, szerintem ő egyike azoknak - aztán meg lehet valami noname gyerek fog robbantani jövőre, ő meg eltűnik a süllyesztőbe majd..
Tudtam, hogy én se úszom meg, de hogy ilyenen bukom be..visca el barca írta:azt hiszem Te is mész a tiltóra![]()
írásommal arra akartam reflektálni, hogy klasszistól szerintem még nagyon messze van.
Én Verrattit elég sokszor láttam játszani, a Barca után a PSG a "kedvenc" csapatom és az olaszt én inkább Busquets helyén tudom elképzelni. Nagyon mozgékony, sok labdát szerez és jól is hozza fel őket, ami fontos lenne, mert a spanyol ebben nagyon gyenge. Nála folyamatosan megakadnak a támadások, Verratti képes a játékot gyorsítani. És itt nem a kontrákra gondolok. Emellett elég kreatív is.Rivaldo11 írta:Verrati passzjátéka kilóméterekre esik Xaviétól, és Gündoganétól. Attól hogy vannak gólpassz értékű labdái, még nem azt jelenti, hogy nálunk is megállná a helyét. Ide picit több kell,mint pár gólpassz értékű labda, itt az egész csapat mozgatása, a játék ritmusának diktálása a feladat....Nem is értem a párhuzamot. Ezen kívül azt még nem bizonyította, hogy képes elmozgatni egy csapatot.
Kokét meg hagyjuk, ő az egyik legtúlértékeltebb figura, középszertől valamivel jobb és ennyi. Akkor már inkább az olasz, akit nem Xavi helyén tudnék elképzelni nálunk.
azt hiszem Te is mész a tiltórapalesz77 írta:folyamatosan nézem vissza a PSG meccseit