Ez valami mocskosul gyenge whatever volt... Mélységesen felidegesített az egész és azt hittem, hogy neten keresztül felgyújtom Suttert. Hidegen hagynak a bibliai momentumok, utalások, szimbolizmus, minden, jelenleg nem érdekelt. Az érdekelt, hogy Jax meghaljon, mégpedig úgy, ahogy megérdemli, közben pedig rohadt epikusan, a teljes klub előbb, golyóval a fejében. Valaki írta korábban, hogy Chibbs lője le, mégis egy társ, egy brother hajtsa végre. Igen, így kellett volna. Annak ellenére, hogy Rohamcsiga végülis nagyon jól összefoglalta a dolgot, ahogy Sutter akarta, ennek ellenére akkor is iszonyat silány kivitelezés volt az egész.
GTA-styleban végig ment mindenkin és csókolom. What? Why? De a legfantáziadúsabb hulladék az egészben az volt, amikor egy baromi érzelmes jelentben megszavazták a Mayhemet, aztán Happyt karon lőtték és Jax ellovagolt a távolban. MIVAN?!
De az is, egyetlen egy Indian Hills-es csóka vagy valaki nem volt az egész szavazáson... Semmi skype-os live stream vagy valami, semmi.

Szvsz legalább a régió chapter presidentjei + vp.-i (+ esetleg sgt. at arms-jai) össze kellett volna, hogy gyűljenek Redwoodban, hogy eltolmácsolják a chapterjük döntését amit szavaztak, hogy yes/no on Mayhem, aztán kimondják Jaxre összesítve az ítéletet. Nem, ehelyett beültek a sufniba, hogy lebonyolítsanak egy jelentéktelen szavazást, ami után elengedik és megpróbálják beadni azt a süketelést, hogy Jax megszökött és közben Happyt karon lőtte? Elnézést a nyelvért, de mi a büdös f.-om ez?
Engem annyira felidegesített a rész végei Jézusos akármi, ez a GTA-s killstreak, hogy végigment a kisvároson, meg ez az iszonyatos jellegtelenség, amivel totálisan megölték a sorozatot végérvényesen, ennyi nap kellett, hogy viszonylag higgadt kommentet írjak, mert ez az volt.
TO meg bekerült a csapatba, de korábban is volt róla szó, hogy patch-váltás lesz a Bastards-dzel, szóval oké, ő bekerült teljes jogú tagként, de simán megnéztem volna, ahogy a többi csokit is behívják. De nyilván így költséghatékonyabb volt, amiért ezúton is egy jó nagy állba veréssel tartoznék Sutternek, de még minden közül ez a legkevésbé foglalkoztató dolog... Egyébiránt ez volt az egyedüli dolog, aminek örültem, hogy legalább ez belekerült. Ugyanakkor meg totál felhúzott megint ez a mocskosul idegesítő következetlenség. A történelem során először kerül egy fekete a SoA-ba, talán lenne annyi a joga mindenki másnak megmondani, hogy oké vagy nem oké. De ez is kimaradt. Mindegy, minek is foglalkozni ilyen alapvető dolgokkal.
Összességében, óriási bukás ez a zárórész, akárhogy is nézem. Amit felépítettek a 11+12. résszel, egy az egyben rúgták irgalmatlanul tökön a zárórésszel. Nevetséges, el lehet fáradni.