Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.17. 21:36:06

Bob_Marley írta:Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól. :D
Az inkább Cahill gólpassz lesz.

3 tuskó össze is hozta a Chelseanek,innen majdhogynem biztos a továbbjutásuk is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.17. 21:24:36

Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól. :D
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.02.17. 20:44:00

visca el barca írta: matuidit meg markinnyoszt csak összetákolták. kivancsi leszek david luizra a kp-n :D hajrá "jó" foci :D
Luiz-nak megvan ahhoz a technikai képzettsége 8) :lol:
Illetve negatív + negatív = pozitív, ezt nézve: rossz focit játszó + rossz focit játszó = jó focit játszó :D
Barca_10
Entrenador del Barça

2015.02.17. 20:35:17

Bob_Marley írta:Érdekes meccs lesz, s szerintem jó kis taktikai csata várható. 1-1 a tippem ami tökéletes is lenne az angoloknak.
a próféta szóljon belőled.ideje végre nyerni mixen :mrgreen:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.17. 20:11:40

Nálam egyértelmű hogy ma hajrá Chelsea, Mourinho miatt is. PSG-t alapból nem kedvelem így számomra ez egy jó párharc (bár a francia oldalukat nézve meg kár lenne értük). Érdekes meccs lesz, s szerintem jó kis taktikai csata várható. 1-1 a tippem ami tökéletes is lenne az angoloknak.

Shaktar-Bayern könnyűnek tűnhet, de nem lesz az. Szorítok az ukránokért, mert remek focit játszanak, de a németek az esélyesek. Itt is 1-1 körül érzem a végét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.02.17. 20:48:53-kor.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.17. 19:54:44

Chelsea team: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa

PSG team: Sirigu; van der Wiel, Silva, Marquinhos, Maxwell; David Luiz, Verratti, Matuidi; Lavezzi, Ibrahimovic, Cavani.

matuidit meg markinnyoszt csak összetákolták. kivancsi leszek david luizra a kp-n :D hajrá "jó" foci :D

kár hogy olyat nem lehet h mindkét csapat kiesik :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2015.02.17. 17:55:21

hank1ee írta:Én is biztosnak érzem a Chelsea továbbjutását, a körülmények miatt végképp. Szerintem idén bemennek a döntőbe, de ne legyen igazam.
Ha Mourinho sorminta megmarad akkor amíg a Chelsea edzője fog nyerni BL-t (Porto BL, Chelsea nincs BL, Inter BL, Real nincs BL, Chelsea BL?)
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.17. 13:19:38

Én is biztosnak érzem a Chelsea továbbjutását, a körülmények miatt végképp. Szerintem idén bemennek a döntőbe, de ne legyen igazam.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.17. 11:57:43

most már annyit finomítottak a reggeli híreken, hogy motta vagy matuidi talán tud játszani :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.02.17. 11:51:57

:shock: Most nézem, hogy a héten szabadságon van a csapat :D Már kerestem a keretet és a lehetséges kezdőket :mrgreen:

Érdekes csörte lesz a PSG - Chelsea, szűkös Dinamo győzelemre számítok.
Kép
"And my heart will leave you never."
Alcantara
Director del Fútbol

2015.02.17. 11:43:41

visca el barca írta:ma végre bl :D

vártam nagyon a psg-cselzi meccset, de sajnos nagyon egyoldalú összecsapás lesz. hazaiknál a hiányzók: aurier, cabaye, lucas, pastore, matuidi, motta... kiváncsi vagyok, így, hogy nincs kp a csapatban mit fognak csinálni...
Szerintem azt amit a felsoroltakkal csinálnának: szépen elbúcsúznak két meccs alapján. :wink:
Egyetlen esélyük, ha kihúzzák gól nélküli döntetlennel. Viszont a Chelsea tuti talál egy gólt, Mounak jó az X is, ha van idegenbeli gól(ok).
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.17. 11:24:05

ma végre bl :D

vártam nagyon a psg-cselzi meccset, de sajnos nagyon egyoldalú összecsapás lesz. hazaiknál a hiányzók: aurier, cabaye, lucas, pastore, matuidi, motta... kiváncsi vagyok, így, hogy nincs kp a csapatban mit fognak csinálni...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.02.13. 17:31:08

Xabi Alonso BL-álomcsapata

Alaba és Neuer helye azért vitatható, de egyébként egész korrekt.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.12.16. 18:06:03

Ha lezárta, akkor pont lenne a végén, de ő még kitér a Realra... :D Akkor most mi van?!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.16. 16:54:29

Sanama írta:
shutterisland írta: viszont én részemről le is zárnám[/color]
Az a baj, hogy túl sokat foglalkozol a Reallal, most se bírtad ki a végén, hogy ne foglalkozz velük.
off: Ja, meg a vastagon kiemeltet is írta. Felesleges odaszúrogatni, ne a fórumon fejezd ki az antipátiádat.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sanama
Llegenda del Barça

2014.12.16. 16:42:01

shutterisland írta:ahogy érzitek.
nyilván nem attól lesz valaki barca szurkoló, hogy utálja a realt, ellenben szerintem vele jár a természetes (és persze egészséges mértékű) ellenszurkolás.
nem véletlenül alakultak ezek így ki az évtizedek során, és nem csak ebben a párharcban, ettől (is) az, ami.

Vissza az eredeti témához: jobb érzés valakiért drukkolni, mint valaki ellen... nekem!
ez evidens, nyilván sokkal nagyobb az öröm, mikor a barca nyer, mint amikor a real betlizik, és fordítva is igaz, sokkal jobban maga alatt van az ember vagy idegesebb, ha mi bukunk, mint amikor a real nyer.

de szerintem nem ez volt az eredeti téma.
viszont én részemről le is zárnám, ezek inkább elvi kérdések, és egyben bízom benne, hogy idén már nem az lesz számunkra a tét a 4 között, hogy a real nyeri vagy semleges csapat...
Az a baj, hogy túl sokat foglalkozol a Reallal, most se bírtad ki a végén, hogy ne foglalkozz velük.
BarcaGeri777
Barça B

2014.12.16. 13:47:33

Igazad van "shutterisland": nem ez volt az eredeti téma, csak az én hozzászólásom kapcsolódott "eredetileg" ehhez a többiek által korábban felvetett témához.
Javítva: "Vissza a néhány sorral feljebb taglalt témához" :) ... Egyébként tényleg nem ez a különbség számít...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.16. 13:39:05

shutterisland írta:ahogy érzitek.
nyilván nem attól lesz valaki barca szurkoló, hogy utálja a realt, ellenben szerintem vele jár a természetes (és persze egészséges mértékű) ellenszurkolás.
nem véletlenül alakultak ezek így ki az évtizedek során, és nem csak ebben a párharcban, ettől (is) az, ami.
Egészséges mértékű ellenszurkolás bennem is van. Csak a Bl döntőt akkor nem úgy néztem, hogy "hú, kapjon ki a Real" - vagyis az első fél órát kb de :mrgreen: -, hanem hogy nyerjen a jobbik csapat, mert ott a Barcanak már totál mindegy volt, hogy ki nyer, a mi helyzetünkön nem segített semmit egy esetleges Atletico győzelem, ellenben pl ha egy bajnokit bukik a Real, akkor az pontok számában nem mindegy.. Érted mit akarok mondani szerintem. Na mindegy, kicsit tényleg túl lett ragozva a dolog.. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2014.12.16. 13:28:03

ahogy érzitek.

Vissza az eredeti témához: jobb érzés valakiért drukkolni, mint valaki ellen... nekem!
ez evidens, nyilván sokkal nagyobb az öröm, mikor a barca nyer, mint amikor a real betlizik, és fordítva is igaz, sokkal jobban maga alatt van az ember vagy idegesebb, ha mi bukunk, mint amikor a real nyer.

de szerintem nem ez volt az eredeti téma.
viszont én részemről le is zárnám, ezek inkább elvi kérdések, és egyben bízom benne, hogy idén már nem az lesz számunkra a tét a 4 között, hogy a real nyeri vagy semleges csapat...
BarcaGeri777
Barça B

2014.12.16. 13:05:15

Palesz77 nem vagy egyedül ezzel a nézettel a fórumon, ketten már biztosan vagyunk... :) Én sem a Real ellen, hanem a Barcá-ért drukkolok már 10 éve! Az viszont természetes, hogy kiélezett helyzetekben nem örülök - én sem - a Real sikereinek. Lehet, hogy ezzel nem leszek népszerű, de egy jól játszó Real-t jobban elviselek Európa trónján, mit egy mázlista és pártolt Inter-t vagy Chelsea-t korábban! Bár hiába játszik nagyon jó focit az idei Real, de a sok igazságtalan bírói és "egyéb" ítélet, amelyek egy része az egyik csapatot még jobban szárnyaltatja, másik része pedig a másik dolgát nehezíti szabálytalanul és igazságtalanul, ez nagyon elkeserít és néha fel is piszkálja bennem a véres szájú Real ellenest a tiszta szívű Barca drukker helyett. Szerintem nem okos taktika az, amit manapság az LFP és az UEFA művel a Real és CR7 érdekében, mert ezzel az áttetsző, gusztustalan viselkedéssel végül azok megítélésének fog ártani, akik érdekében cselekszik! Ezt úgy értem, hogy a Real mindenféle nyomás nélkül is legkomolyabb esélyese az idei szezonban minden sorozatnak, mert egyszerűen ma ők fociznak a leghatékonyabban (Bayern?), ill. hogy CR7 érdemli meg leginkább az Aranylabdát az összes jelölt közül különösebb hátszél nélkül is, feltéve, ha az Aranylabda szavazás még mindig arról szól, hogy ki volt a világ legjobb labdarúgója a megelőző évben! ...Véleményem szerint Messi volt, mert ha bekalkuláljuk azt, hogy mennyit volt sérült, és csak a játszó időszakát (ami kb. 2 hónappal kevesebb, mint CR7-é) hasonlítjuk Ronaldo évével, ill. levonjuk Ronaldo idei őszi kamu - vagy igencsak segített - tizeneggyseit akkor kiderül, hogy a statisztikái arányosan sokkal jobbak a riválisénál, és egy VB ezüst a csapat vezérletével nekem minimum ér annyit a VB évében, mint a BL arany a rivális hathatós közreműködésével, de nem vezérletével! Na mindegy... Elfogult vagyok! :D Tehát visszatérve: Perez egy "kis" öngólt rúghat ezzel a nyomulással és befolyásgyakorlással, mert tompíthatja a fényét a díjaknak, győzelmeknek! Ezt arra alapozom, hogy már igen sok - a két csapat iránt semleges, de focit szerető - ember úgy vélekedik, hogy tolják a Real-t és CR7-et! De emiatt ne nekünk fájjon a fejünk...
Sanama
Llegenda del Barça

2014.12.16. 12:53:50

Na, pedig ez engem totál hidegen hagy, mert nem olvasok nso-t, nincsenek fanboy haverjaim fb-on se, szóval nem találkozok az ilyenkor "születő" divatdrukkerekkel.. :D Engem az érdekel igazából, hogy a Barca mit csinál, ha a Real kikap örülök, ha nem, akkor meg elfogadtam, aztán továbblépek, és max azért gondolok rá, hogy hány pont a különbség így a két csapat közt a táblázaton.. Szóval engem ilyen szinten nem érdekelt, hogy megnyerték a 10. Bl-t, másnapra már eszembe se jutott kb. Az jobban felkavart pl, hogy Fabregast fikázta a fél fórum, mint hogy a Real Bl-t nyert..
Ez a lényeg. Én se olvasok NSO-t, nem járok át realos oldalakra olvasgatni a véleményüket, amin valószínűleg csak felidegesíteném magam. ( Ezzel elég sok energiát és ellenségeskedést meg lehet spórolni )
Az aranylabda szavazásnál is sokaknál azt érzem, amit tavaly is elmondtam. 10ből 7 ember inkább adná Torghelle Sanyinak, mint CR-nek, csak ne ő kapja. És ezt halál komolyan gondolják. Na szerintem ez a nem normális dolog.

Nyilván egy Getafe ellen nem szurkolok nekik, vagy imádkozom be a CR 11-est, de egy Bayern ellen, egy Chelsea ellen, MU ellen, stb., miért ne tehetném?!

UI: Azért megjegyzem, a MOU érában mondjuk még egy Chelsea ellen sem tudtam volna nekik "drukkolni", viszont szerintem azóta semmi baj velük, és előtte se voltak nagy gondok, ami miatt nem lehetne egy Chelsea ellen pl. nekik szurkolni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.16. 12:05:46

Yokozuna írta:Ezzel ugye nem azt mondod, hogy a bajnokságban is Real győzelemért szorítottál, mert olyan szépen játszanak!
Ha figyelmesen végigolvastad volna amit írtam, akkor nem írnál ilyet..
shutterisland írta:viszont ez ennél mélyebb dolog, a real sikereivel jön a jogos hájp, nyálazás, döntik a rekordokat, el kell viselni a szurkolókat, nehéz elhinni, hogy ez egy barca szurkolót hidegen hagyjon, főleg egy ilyen betli szezon után.
Na, pedig ez engem totál hidegen hagy, mert nem olvasok nso-t, nincsenek fanboy haverjaim fb-on se, szóval nem találkozok az ilyenkor "születő" divatdrukkerekkel.. :D Engem az érdekel igazából, hogy a Barca mit csinál, ha a Real kikap örülök, ha nem, akkor meg elfogadtam, aztán továbblépek, és max azért gondolok rá, hogy hány pont a különbség így a két csapat közt a táblázaton.. Szóval engem ilyen szinten nem érdekelt, hogy megnyerték a 10. Bl-t, másnapra már eszembe se jutott kb. Az jobban felkavart pl, hogy Fabregast fikázta a fél fórum, mint hogy a Real Bl-t nyert.. :lol:
Pedro írta:http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/ ... ehet_igaz/

Mondjuk nem kis lélektani előny ez a másik csapatnak, ha látják, hogy gyakorlatilag összeomlik a City a hír kapcsán :)
Ez komolyan arra a reakció? Nem csak egy ilyen hülye gif ami eddig is létezett, és csak bedobták most a Barca miatt? :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.16. 11:57:00

Mondjuk nem kis lélektani előny ez a másik csapatnak, ha látják, hogy gyakorlatilag összeomlik a City a hír kapcsán
Cska nehogy az legyen, hogy emiatt bízzák el magukat. :twisted:
Egyébként látható, hogy a saját szurkolóik jobban leírják a csapatot, mint bárki más Európában. Még mindig TOP3ban 5-ben tartják számon a Barcát és rettegnek tőlük.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.16. 11:46:27

tényleg jó, kis is teszem.

a srácok most tudták meg, hogy kit húztak nekik

Kép
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2014.12.16. 10:50:56

Ez zseniális :)

http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/ ... ehet_igaz/" target="_blank

Mondjuk nem kis lélektani előny ez a másik csapatnak, ha látják, hogy gyakorlatilag összeomlik a City a hír kapcsán :)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Válasz küldése