Az inkább Cahill gólpassz lesz.Bob_Marley írta:Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól.
3 tuskó össze is hozta a Chelseanek,innen majdhogynem biztos a továbbjutásuk is.
Az inkább Cahill gólpassz lesz.Bob_Marley írta:Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól.
Luiz-nak megvan ahhoz a technikai képzettségevisca el barca írta: matuidit meg markinnyoszt csak összetákolták. kivancsi leszek david luizra a kp-nhajrá "jó" foci
![]()
a próféta szóljon belőled.ideje végre nyerni mixenBob_Marley írta:Érdekes meccs lesz, s szerintem jó kis taktikai csata várható. 1-1 a tippem ami tökéletes is lenne az angoloknak.
Ha Mourinho sorminta megmarad akkor amíg a Chelsea edzője fog nyerni BL-t (Porto BL, Chelsea nincs BL, Inter BL, Real nincs BL, Chelsea BL?)hank1ee írta:Én is biztosnak érzem a Chelsea továbbjutását, a körülmények miatt végképp. Szerintem idén bemennek a döntőbe, de ne legyen igazam.
Szerintem azt amit a felsoroltakkal csinálnának: szépen elbúcsúznak két meccs alapján.visca el barca írta:ma végre bl![]()
vártam nagyon a psg-cselzi meccset, de sajnos nagyon egyoldalú összecsapás lesz. hazaiknál a hiányzók: aurier, cabaye, lucas, pastore, matuidi, motta... kiváncsi vagyok, így, hogy nincs kp a csapatban mit fognak csinálni...
off: Ja, meg a vastagon kiemeltet is írta. Felesleges odaszúrogatni, ne a fórumon fejezd ki az antipátiádat.Sanama írta:Az a baj, hogy túl sokat foglalkozol a Reallal, most se bírtad ki a végén, hogy ne foglalkozz velük.shutterisland írta: viszont én részemről le is zárnám[/color]
Az a baj, hogy túl sokat foglalkozol a Reallal, most se bírtad ki a végén, hogy ne foglalkozz velük.shutterisland írta:ahogy érzitek.
nyilván nem attól lesz valaki barca szurkoló, hogy utálja a realt, ellenben szerintem vele jár a természetes (és persze egészséges mértékű) ellenszurkolás.
nem véletlenül alakultak ezek így ki az évtizedek során, és nem csak ebben a párharcban, ettől (is) az, ami.
ez evidens, nyilván sokkal nagyobb az öröm, mikor a barca nyer, mint amikor a real betlizik, és fordítva is igaz, sokkal jobban maga alatt van az ember vagy idegesebb, ha mi bukunk, mint amikor a real nyer.Vissza az eredeti témához: jobb érzés valakiért drukkolni, mint valaki ellen... nekem!
de szerintem nem ez volt az eredeti téma.
viszont én részemről le is zárnám, ezek inkább elvi kérdések, és egyben bízom benne, hogy idén már nem az lesz számunkra a tét a 4 között, hogy a real nyeri vagy semleges csapat...
Egészséges mértékű ellenszurkolás bennem is van. Csak a Bl döntőt akkor nem úgy néztem, hogy "hú, kapjon ki a Real" - vagyis az első fél órát kb deshutterisland írta:ahogy érzitek.
nyilván nem attól lesz valaki barca szurkoló, hogy utálja a realt, ellenben szerintem vele jár a természetes (és persze egészséges mértékű) ellenszurkolás.
nem véletlenül alakultak ezek így ki az évtizedek során, és nem csak ebben a párharcban, ettől (is) az, ami.
ez evidens, nyilván sokkal nagyobb az öröm, mikor a barca nyer, mint amikor a real betlizik, és fordítva is igaz, sokkal jobban maga alatt van az ember vagy idegesebb, ha mi bukunk, mint amikor a real nyer.Vissza az eredeti témához: jobb érzés valakiért drukkolni, mint valaki ellen... nekem!
Ez a lényeg. Én se olvasok NSO-t, nem járok át realos oldalakra olvasgatni a véleményüket, amin valószínűleg csak felidegesíteném magam. ( Ezzel elég sok energiát és ellenségeskedést meg lehet spórolni )Na, pedig ez engem totál hidegen hagy, mert nem olvasok nso-t, nincsenek fanboy haverjaim fb-on se, szóval nem találkozok az ilyenkor "születő" divatdrukkerekkel..Engem az érdekel igazából, hogy a Barca mit csinál, ha a Real kikap örülök, ha nem, akkor meg elfogadtam, aztán továbblépek, és max azért gondolok rá, hogy hány pont a különbség így a két csapat közt a táblázaton.. Szóval engem ilyen szinten nem érdekelt, hogy megnyerték a 10. Bl-t, másnapra már eszembe se jutott kb. Az jobban felkavart pl, hogy Fabregast fikázta a fél fórum, mint hogy a Real Bl-t nyert..
Ha figyelmesen végigolvastad volna amit írtam, akkor nem írnál ilyet..Yokozuna írta:Ezzel ugye nem azt mondod, hogy a bajnokságban is Real győzelemért szorítottál, mert olyan szépen játszanak!
Na, pedig ez engem totál hidegen hagy, mert nem olvasok nso-t, nincsenek fanboy haverjaim fb-on se, szóval nem találkozok az ilyenkor "születő" divatdrukkerekkel..shutterisland írta:viszont ez ennél mélyebb dolog, a real sikereivel jön a jogos hájp, nyálazás, döntik a rekordokat, el kell viselni a szurkolókat, nehéz elhinni, hogy ez egy barca szurkolót hidegen hagyjon, főleg egy ilyen betli szezon után.
Ez komolyan arra a reakció? Nem csak egy ilyen hülye gif ami eddig is létezett, és csak bedobták most a Barca miatt?Pedro írta:http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/ ... ehet_igaz/
Mondjuk nem kis lélektani előny ez a másik csapatnak, ha látják, hogy gyakorlatilag összeomlik a City a hír kapcsán
Cska nehogy az legyen, hogy emiatt bízzák el magukat.Mondjuk nem kis lélektani előny ez a másik csapatnak, ha látják, hogy gyakorlatilag összeomlik a City a hír kapcsán