Suarez legalább ismeri őket.
Nem nagyon szoktam ilyennel foglalkozni, de a Bayern-é után miénk volt a legnehezebb csoport, a nyolcaddöntőben pedig a megkapható legnehezebb ellenfelet kapjuk.
Mondjuk sok mindent meg fog határozni, majd a tavaszi forma, illetve a sérülések, de ami legjobban zavar, hogy pont a Clasícó "idejére" fog esni. A Real megkapja az egyik (talán a) legkönnyebb csoportot és az egyik leggyengébbet a sorsolásnál. Ez nagyon visszaüthet akkor.
persze közhely, hogy ha ott akarunk lenni akkor mindenkit meg kell verni, de azért nem kellene feltétlenül folyamatosan a legnehezebb ellenfeleket kapni.
Engem leginkább a klasszikus miatt zavar. Az utóbbi idők talán legfontosabb meccse lenne a hátrányunk miatt és nem mindegy, hogy Schalke elleni edzőmeccs idején vagy egy kőkemény City elleni rangadónál játsszuk.
remélem felszívják magukat a fiúk. Az viszont szerencse, hogy Yaya eltiltott lesz és kérdés, hogy Kun mennyire lesz formában.
Én így látatlanban egyelőre olyan 60-40 %-ot adok magunknak.
Azért most derült ki milyen fontos is volt a PSG elleni visszavágó. Ha másodikként mentünk volna tovább most kezdhetnénk a Chelsae ellen otthon.