Leon írta:Ez egy gusztustalan csalás,ilyen nincs,hogy egymás után 2 évben is mi kapjuk a legerősebbet, a Real meg a leggyengébbet. Persze mindenkit le kell győzni ha BL-t akarunk nyerni de akkor is vicc az egész!
Mintha mi még sosem kaptunk volna sorozatban könnyebb ellenfeleket..
Semmi csalás nincs ebbe, nem kell mindenben az összeesküvés elméleteket keresni.
Amúgy ebbe nem vagyok biztos, de a 08/09-es szezonban a Classico a 2 Chelsea elleni elődöntő közbe volt ugye? Jól rémlik?
Valamiért csak eszembe jutott, de nem vagyok benne biztos, remélem van aki tudja így fejből..
Ez nem a témához kapcsolódik szorosan, csak a "győztesnek mindenkit meg kell vernie" mondat miatt jutott eszembe.
Leon írta:Barcásként meg a Realnak szurkolni bármennyire is kedveli valaki a spanyol labdarúgást,egyszerűen abszurd és röhejes. (
ezt ne vedd személyeskedésnek Bob )
Én akkor jelentem, hogy röhejes vagyok, mert a Bl döntőben is a második félidőtől a Realnak drukkoltam inkább, mert az Atletico csak bekkelt és néhány silány kontrát vezetett, az antifocit meg jobban utálom mint bármi mást.. Szóval igen, egy ilyen fontos pillanatban képes voltam az ősi riválisnak drukkolni..
Szimplán csak azért amúgy, mert az én Barca imádatom kimerül ennyiben, Real utálat nem jár hozzá.
Nem szeretem ezt, amikor a másikat cseszegetjük, csak mert más értékrend szerint szemléli a dolgokat - ezt nem neked írom csak, hanem általánosságban, mielőtt magadra vennéd. Egyetérteni persze nem muszáj ezzel - gondolom, hogy te sem értesz egyet az én fentebb leírtjaimmal..
-, de ne nézzük hülyének a másikat csak azért, mert valamit máshogy lát, mint mi.. Szerintem.