Varatrix írta:
Én leszek a légy a levesben, de édes kevés lesz ez a teljesítmény hosszútávon. Két gólunk a semmiből jött, óriási védelmi bakik után. (Messi, Suárez). Neymar gólja nagy volt de erre sem lehet számítani mindig, másrészt őt is üresen hagyták, de ugyanakkor pozitív ez a helyzet kihasználás.
A védelmünk inkább állt fortuna lábain mintsem a sajátján. Tisztelet Bartrának aki viszont tanárian játszott. Mindenesetre többször csak a szerencsén múlt hogy nem kaptunk gólt. Ez a szokásos mise, ugyanaz a - , mint az elmúlt években. Mathieut bal oldalon nem erőltetném többé, rajta elmehetett volna.
Ezeket a dolgokat meg is lehet fordítani. Ibra góljánál is hatalmas védelmi baki volt. mindenkinek megvolt az embere, de Masch olyan egyedül hagyta pont Ibrát, hogy még dekázgathatott is volna egy kicsit.
A védelmünkkel Mathieun kívül nem volt igazán gond. Piqué, de főleg Bartra nagyon jól játszott. Azt pedig, hogy az ellenfélnek ne legyen helyzete egy meccsen kivitelezhetetlen. Suareznek is ott volt a lábában a gól, a meccs legnagyobb helyzete az övé volt. A párizsiaknak meg ott volt pl. nagy szerencséjük.
Arról ne beszéljünk, hogy az odavágón pedig mindenki azt emlegeti, hogy kaptunk 3 gólt. Abból kettő a PSG-nek akkora mák volt, hogy ők is meglepődtek.
Azt, hogy lesimáztuk szerintem is hatalmas túlzás, de jobbak voltunk és ez az eredményen nem változtat.
Én a Juve-tól annyira nem félek, majd Suarez elintézi Chiellinit és csók.
Mondjuk gondoltam, hogy kb. ez lesz. Vagy a PSG avanzsál kiscsapattá vagy csak a szerencsén múlt.