Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már vagy 20 meccs fölött van a győzelmi szériájuk, tudtommal ezt döntötték meg - gőzöm sincs, hogy nekünk mennyi volt, meg hogy melyik szezonban állítottuk azt be..Stalkyard írta:Megdöntötték az egy percen belüli passzok világrekordját? Vagy esetleg 6 kupát nyertek egy év alatt? Komolyan érdekelne ez a rekord.
A VB aranylabda óta minden egyéni díjat neki kéne adni..Alfa írta:fejtsd már ki légyszívesLa Pulga írta:Messi
Nincs csajod vagy valami épkézláb elfoglaltságod ahelyett, hogy ilyeneket böfögsz ide?Decima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.
fejtsd már ki légyszívesLa Pulga írta:MessiAlfa írta: Szerintem is kicsit fel van fújva ez az egész kb mint amikor Messi nem fogott kezet azzal a kissráccal a Vb-n. Egyébként hogy , hogy CR csak a második legjobb lett ? Ki lett a legjobb ?
Hát igen, de majd valahogy csak feldolgozzuk!Decima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.
Nekem semmi bajom azzal, ha madridisták írnak ide, normális stílusban... De az ehhez hasonló provokatív kommenteknek mi értelmük van?Decima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.
Milyen rekord? azt sem tudtam h megdöntöttek 1 Barca rekordot, olyan savanyú a szőlőDecima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.
Hát hogyne lenne? Pont a madridisták ne tudnák megmagyarázni?
MessiAlfa írta: Szerintem is kicsit fel van fújva ez az egész kb mint amikor Messi nem fogott kezet azzal a kissráccal a Vb-n. Egyébként hogy , hogy CR csak a második legjobb lett ? Ki lett a legjobb ?
RamosAlfa írta:Egyébként hogy , hogy CR csak a második legjobb lett ? Ki lett a legjobb ? Kroos?
Szerintem is kicsit fel van fújva ez az egész kb mint amikor Messi nem fogott kezet azzal a kissráccal a Vb-n. Egyébként hogy , hogy CR csak a második legjobb lett ? Ki lett a legjobb ? Kroos?ferninho írta:Előtte már fogtak kezet, mikor CR átvette a torna 2. legjobb játékosának járó díjat és itt meg Platini épp mással is el volt foglalva ha megnézed, konkrétan Ancelottival dumált.
Előtte már fogtak kezet, mikor CR átvette a torna 2. legjobb játékosának járó díjat és itt meg Platini épp mással is el volt foglalva ha megnézed, konkrétan Ancelottival dumált.
Van.Idén nem kell neki az aranylabda.
Ezek miért kellenek?Egy Bartrát, Piquét vagy Matyiőt lefut most is.
Nem bolond Perez. Vagy közel annyiért megy, mint jött, vagy nem megy. Egy Bartrát, Piquét vagy Matyiőt lefut most is. Lesz ő még húzóember. Nem annyira látványos, sokat erölködik, de hát sok a dudás a csárdában.Chino írta:Állítólag a MU érdeklődik komolyan Bale iránt, viszont "csak" 45 millát adnának érte. Erősen kérdéses, hogy Perez bevállalná-e ezt. Hatalmas Blama neki egy 90 millió eurós játékost egy év után feléért eladni.
Mondjuk jót röhögnék, de ha az idei formáját hozza konstansan a walesi, akkor nyugodtan maradjon, örülni fogok.
Ezzel egyetértek, semmi baj nincs azzal, ha egy Realos ír ide. Akkor gáz egyedül, ha csak olyanokat nyög be, amik indulatkeltőek egyértelműen. De a kulturált Madridista fórumozók még jót is tesznek szerintem a fórumnak, legalább külsősök szemszögéből is látjuk kicsit a dolgokat.epping írta:Miert ne irhatnanak ide madridistak?Akiket erdekelnek mas dolgok is a csapaton kivul, az had mondja mar el a velemenyet, akkor is, ha nem egyezik maseval.