Nem favorizálták? Azért akkor még nem volt ennyire gyenge Alvés sem,bár már látszódtak a hanyatlás jelei ez tény. De imádom mikor erre hivatkozik valaki,hogy más edzők sem bíztak benne...utánanéztem, hogy mennyire nem bíztak benne.
Gyakorlailag a 11/12-es idényben még a B csapat tagja volt, de 20 évesen így is pályára lépett,egy akkor még nem ilyen gyenge Dani helyett 7 mérkőzésen, 369 percet(3*kezdő) csak a bajnokságban.(a B-ben 21 meccsen kezdőként végigjátszva) A kupában 2/180 a mérlege + 1/90 a BL-ben
12/13 Az első csapat tagjaként ugyanilyen sorrendben írva: Liga: 15/1148/11 ; CDR: 5/372/4 ; BL: 3/96/1 ; Szuperkupa: 1/58
13/14: Liga: 13/1122/12 ; CDR: 4/280/3 ; BL: 2/180
Jah és persze az előző 3 idényben a keretbe is többször volt nevezve, amikor csak a kispadon maradt: (időrendben): 11/12: 5 12/13:7 13/14: 13
Szerintem ezek a számok nem azt mutatják,hogy nem bíztak benne,hanem ezek tipikus második számú hátvéd statisztikák,nyilván az első számú többet játszik a bajnokságban. Nagyjából fele annyit játszott mint Dani,ami teljesen korrekt szerintem. Ez az idény lett volna a vízválasztó, hogy a mérleg nyelve minimum kiegyenlítődjön, esetleg át is forduljon. Valljuk meg DA teljesítménye erre okot is adna. Főleg,ha azt is nézzük,hogy Martín a Bilbao ellen elég stabil teljesítményt nyújtott,ha jól emlékszem whoscored-on például 3. legjobb értékelést kapta.
Mi kellene még, hogy rászolgáljon a bizalomra? Hozzáteszem egy fiatal játékos fejével gondolkodva nyilván először a stabil védekezés legyen meg a meccsen és ahogy jön az önbizalom úgy lehet menni előre támadni. Tehát én nem biztos hogy hátrányként értékelném,hogy kicsit deffenzívebb,mint DA. Meg ezt az aktuális ellefél is meghatározhatja,hogy ki mennyire támad.
Szóval ezek után ki állítja,hogy a korábbi edzők sem bíztak benne?