mess2009 írta:egy félidő elég volt nekem a kamu büntetővel, de sajnos az összevetés önkéntelenül adódik: az a Celta aki minket ver otthon, simán kap egy hármast náluk. ez itt a baj.na meg az, hogy nekem aztán most bárki bármit felhozhat, hogy így nem, meg úgy nem ez bizony egy jól körülírható markáns előny a Madridnál és csak akkor leszek meggyőzhető, ha tavasszal netán megmutatjuk...!? megmutatják..!? hogy tévedtem. de szép is lenne.
De pont a Celta ellen volt talán a szerzon legtöbb helyzete, amit kihagytunk. 11 gólhelyzetünk volt 3 kapufával. Az egy lehetetlen mérkőzés volt lehetetlen és igazságtalan eredménnyel. Igen a Madrid kihasználja a helyzeteit, mi meg elszórjuk, elszórakozzuk a nagyrészét. Azért mondom itt már hetek óta, hogy nem a védelemmel van a gond, hanem a helyzetkihasználással. Jóval több gólhelyzetet hagyunk ki, mint tavaly, vagy tavasszal, de nekünk akkor is a védelmünkkel van a legnagyobb bajunk. Szídhatjuk itt CR-t meg a Madridot a tizik miatt, de nagyságrenddel jobb a helyzetkihasználásuk, mint a mienk. Komolyan mondom, ha ebben javulnánk nem lenne akkora gond itt a fórumon sem a védelem.