danianevem írta:Köszönöm a választ. A B-nél nem hiszem, hogy különösebben megdorgálnák Eusebiot, ha csak alsóházban köt ki a csapat. Viszont nagyon nem tetszik ez a Halilovic pihentetés a részéről, mert az szerintem tiszta sor, hogy generációjának legnagyobb tehetségei között van a srác. Ennek ellenére nem igazán látom a fejlődését. Persze sok van még hátra, de én minél hamarabb látni akarom a felnőttek között.
Dongout sosem értettem, talán túlzottan is belevizionálják az Eto'o utód szerepkört, ami meg is lehet neki, hiszen még mindig csak 19 éves, de jó ideje nem láttam tőle komolyabb előrelépést a gólérzékenység terén.
Ami jobban aggaszt az ifiknél, hogy a mostaniak között sem látok olyan védőt, aki a jövőben akár alapember is lehetne. Az elején még néztem pár találkozót, akkor Gafarot játéka tetszett a legjobban, sallangmentes volt és stabil. Ha viszont jól olvasom a statokból, már közel sem tekinthető meghatározó játékosnak a csapaton belül...
Az a baj, hogy jelen pillanatban egy pontra van a kiesőzónától a csapat... A kiesés pedig egyrészről hatalmas "bravúr" lenne, mivel elég komoly tehetségek vannak most az együttesben, másrészről pedig a B-játékosok fejlődésének szempontjából sem lenne túlzottan előnyös, mert azért a másodosztály csak színvonalasabb, mint a harmadik liga, erősebb ellenfelek ellen edződhetnek az aktuális ígéretek. Ráadásul ha van mondjuk egy különösen tehetséges fiatal srác valahol máshol Európában, akkor őt is könnyebb lehet úgy idecsábítani, hogy a másodosztályban szerepel a gárda. Azzal nem lenne bajom, ha hátul végeznénk végül, feljutni úgysem tudunk, szóval lényegtelen, csak a kiesést ússzuk meg valahogy.
Alen engem sem győzött meg eddig, de igazad van, be kell vallani, talán kicsit túl sokat jegelte/jegeli Eusebio. Örülnék, ha alapemberré válna lassacskán a kis horvát.
Dongouban én egyébként elég sokat láttam korábban, de amióta kijelentette valamelyik okos (és befolyásos) ember, hogy Dongou jobb, mint Messi volt ebben a korban, azóta eléggé megrekedt a fejlődésben sajnos.
Gafarot szezon elején elég sokat játszott, amikor még Grimaldót támadó középpályásként erőltette Eusebio, de amióta utóbbi visszakerült a védelembe, azóta Lucas többnyire a lócán tölti a meccseket. Ez mondjuk engem annyira nem zavar, sosem tetszett különösebben a játéka, bár az esetek többségében stabilan futballozott, de az a bizonyos plusz hiányzik belőle szerintem.
Amúgy szvsz azért van pár tehetséges védő, a B-ben Grimaldo, Ié, és ide lehet sorolni a Bagnack - Diagne párost is, a Juvenilben pedig már ott várakozik a balhátvéd Cucurella, és négy kitűnő középhátvéd, Vilanova, Juanma, Tarín és Quintillá, reményeim szerint közülük legalább az egyik eljut majd a nagycsapatig.

Ma a Mercantil ellen különösen jól muzsikált a Vilanova - Juanma kettős ott középen.
Engem csak az aggaszt, hogy a jobbhátvéd posztja problémás még mindig, Patric nem szint, Juste és Campins folyamatosan sérült... Godswillban van potenciál, de ő is egy hosszú sérülésből fog visszatérni hamarosan, és ki tudja, képes lesz-e hozni azt a szintet, amit korábban. Ez a Dani Morer gyerek tűnt még egész jónak ezen a poszton, de őt nem láttam sokszor, és egyébként is még csak 16 éves.