Idén láttam 5-6 Real meccset, és azokon mondjuk pont nem ilyen volt a játéka csak. Többet dribblizett akkor, és a csapatjátékban is jobban részt vett, most nem tudok fejből jobb példákat mutatni, de pl ilyen gólpasszt ad, vagy ilyen helyzetben szintén nem lő, hanem passzol. Mostanában nem lehet azt mondani rá, hogy robot lenne.Sanama írta:A jateka meg igenis gepies. Megkapja, huz egyet, lo.
senki nem mondja hogy botlabu. akar fogalmazhatunk mi is ugy hogy letisztult a jateka, ha ez jobban esik neked. attol meg ha faj ha nem, nem az eszebol el a palyan, hanem abbol, hogy fizikalisan evek ota a legjobb. Amikor ez megkopik, akkor kozel nem fog ilyet hozni.hiába szeretnéd beállítani őt egy futó-lövő- fejelőgépnek ez szimplán nem igaz, igen letisztult a játéka a Unitedes énjéhez képest, hogy még hatékonyabb legyen, de egy botlábú valakinek beállítani, aki semmit nem tud kezdeni a labdával, csak meglőni azt az pöppet vicces és nevetségesnek is hangzik.
igen, Bale pl egy futó és lövőgép (abból is a rosszabb fajta idén), de CR ennél sokkal komplettebb és összetettebb játékos, hiába akarod bemagyarázni, hogy játékban semmi meg teljesen gépies....
hank1ee írta:Könnyű ezt mondani, de a hozzászólásaid nem erről árulkodnak. Mindenki szeret indulatok és személyeskedés nélkül beszélgetni, vitázni, ha erre te is vevő vagy, figyelj a hsz-eid stílusára.teszler írta:Szerintem a hozzászólásaimból nem az jön le, hogy indulatkeltés miatt jövök át.
Tényleg nem.
Könnyű ezt mondani, de a hozzászólásaid nem erről árulkodnak. Mindenki szeret indulatok és személyeskedés nélkül beszélgetni, vitázni, ha erre te is vevő vagy, figyelj a hsz-eid stílusára.teszler írta:Szerintem a hozzászólásaimból nem az jön le, hogy indulatkeltés miatt jövök át.
Tényleg nem.
Persze, köztudott, hogy a bírok minket tolnak, uefalona, dopping, övrebö, blabla.teszler írta: Oké, hogy jót mosolyogsz, de amúgy meg igaza van, nem?
palesz77 írta:Nem akarok megmondóskodni, de nem kéne átmenni gyerekes szurkálódásokba szerintem - egyik részről se..
Igazad van, de én azt látom, hogy mostanában erre az oldalra a madridisták csak indulatkeltés céljából járkálnak át. Biztos velünk is gond van, amiért ezt zokon vesszük, valószínűleg idegbetegek vagyunk.palesz77 írta:Nem akarok megmondóskodni, de nem kéne átmenni gyerekes szurkálódásokba szerintem - egyik részről se..
Végre egy felnőttként gondolkodópalesz77 írta:Nem akarok megmondóskodni, de nem kéne átmenni gyerekes szurkálódásokba szerintem - egyik részről se..
Mondjuk azért ezt se mondanám, CR-nek van vagy 2-szer annyi gólja ebben a szezonban, és már gólpasszokban is megelőzte Leot - ligában legalábbis.MessiNeymarSuarez írta:Hát igen, szegény Messi sajnos nagyon gyengül, így rossz formában is csak olyan statokat tud hozni mint Ronaldo amikor jól megy neki![]()
Sokra ment vele, főlé lőtte..ferninho írta:A játékban semmi az ürge, meg gépies... ma is megmutatta, hogy nagyon az, pl itt is:
https://www.youtube.com/watch?v=JyKfAb2_LkE" target="_blank
Miben kell otthon lenni, hogy épp láttam Céronáldót egy hatalmasat homorítani? Ne nevettesd már ki magad papa. A helytelenül leírt szavadnál meg ajánlom figyelni a monitort, legtöbbször aláhúzza neked pirossal.teszler írta: Ja bocsi, azt hittem egy olyan szurkolóval váltok véleményt aki otthon van a témában és nem csak szórja a blödséget.
Hát igen, szegény Messi sajnos nagyon gyengül, így rossz formában is csak olyan statokat tud hozni mint Ronaldo amikor jól megy nekiteszler írta:A mondandód első részére annyit mondok, hogy oké.Rivaldo11 írta:Pedig rendesen dobálja. A fájdalmas nézést meg gondolom otthon gyakorolja. Messze nem olyan játékos ő, akit csak szabálytalanul lehet megállítani. Főleg ha nincs terület.
A második része meg majd kiderül 2-3 éven belül.
Nem Őt látjuk gyengülni mostanság.
A mondandód első részére annyit mondok, hogy oké.Rivaldo11 írta:Pedig rendesen dobálja. A fájdalmas nézést meg gondolom otthon gyakorolja. Messze nem olyan játékos ő, akit csak szabálytalanul lehet megállítani. Főleg ha nincs terület.
Kösz, inkább nem.teszler írta: ha rendszeresen néznéd a mi meccseinket