Barça vs. Real - El Clásico
Milyen barca - rekord lett meg? Le vagyok maradva :/
Uhh. Megszakad a szívem.teszler írta: Szívesen nézek Barca meccseket is, mert érdekel mi a helyzet nálatok, mint legnagyobb rivális, de azért na..azt az időszakot megélni...

Pedig azt lehet a legnehezebb megemészteni.teszler írta:és nem a rengetek kupátok miatt!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2014.12.06. 22:09:37-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
hank1ee írta:Szegény, hatalmas sokkhatások érhettek. Ha teheted, fordulj egy szakemberhez, aki segít túltenni magad az eseményeken, mert láthatóan mély nyomot hagyott benned a szemét Uefalona.teszler írta: Az sajnos csak egy az 14346246-ból.![]()
Na jó, kicsit kevesebb.
Ha tudnád miket éltem akkor meg...

Szívesen nézek Barca meccseket is, mert érdekel mi a helyzet nálatok, mint legnagyobb rivális, de azért na..azt az időszakot megélni...

Szegény, hatalmas sokkhatások érhettek. Ha teheted, fordulj egy szakemberhez, aki segít túltenni magad az eseményeken, mert láthatóan mély nyomot hagyott benned a szemét Uefalona.teszler írta: Az sajnos csak egy az 14346246-ból.![]()
Na jó, kicsit kevesebb.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Főleg nem lett volna akkor szükség rá, nemigaz?Real Madrid 5 írta:Úgy emlékszem pont akkor volt 10-0 a lövések statisztikája.Motaro írta:
Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreNe erőlködj.
Nem éppen úgy nézett ki hogy pontot fognak rabolni ma.
- Real Madrid 5
- Jugador del Barça
Úgy emlékszem pont akkor volt 10-0 a lövések statisztikája.Motaro írta:Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ne erőlködj.
Nem éppen úgy nézett ki hogy pontot fognak rabolni ma.
Pejoratív? Inkább tényszerű
Számolatlan kamu és jóindulattal megítélt tizenegyes, ebben az idényben is feltűnően sok. Ennyit a meccs/gól átlagról.

Övrebö?teszler írta:Az elmúlt 5 évben én hányszor voltam így.hank1ee írta: Biztos sokan követtük tovább az eseményeket.
Ismerős érzés!!![]()

- Decima
- Barça B
Csak az itt leírt 7-8 pejoratív hozzászólásokra reagáltam egyet személyeskedés nélkül. Tudod, Barca vs. Real. Akinek nem inge. Szép estét!Daweed írta:Oké, és minek kell idejönni az orrunk alá dörgölni? Verjed a nyálad inkább a túloldalon a többi úriemberrel..Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.

Jah, becsúszik 1-1Decima írta: Ez tényleg kamu tizi volt. De nézzetek az orrotokon túl. Ne gondoljátok, hogy tizik miatt kapott aranylabdát. Ha csak ennyi lenne. Meccs/gól átlagát kell megnézni. Becsúszik 1-1 kamu, de attól a tény az tény marad. Ha Kroos lőtte volna nem lennétek ilyen idegesek.

Az elmúlt 5 évben én hányszor voltam így.hank1ee írta:Biztos sokan követtük tovább az eseményeket.Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ismerős érzés!!

- Decima
- Barça B
Ez tényleg kamu tizi volt. De nézzetek az orrotokon túl. Ne gondoljátok, hogy tizik miatt kapott aranylabdát. Ha csak ennyi lenne. Meccs/gól átlagát kell megnézni. Becsúszik 1-1 kamu, de attól a tény az tény marad. Ha Kroos lőtte volna nem lennétek ilyen idegesek.Motaro írta:Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ne erőlködj.

Oké, és minek kell idejönni az orrunk alá dörgölni? Verjed a nyálad inkább a túloldalon a többi úriemberrel..Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Biztos sokan követtük tovább az eseményeket.Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.

Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bizony, ez az Undiano Mallenco mekkora egy Barcelona fan meg " katalán bíró"nagyiibarca írta:Szemüveget adni a bírónak!Tomsa írta:Gyenge a fizikuma, mindentől feldől, mit lehet tenni?

Tavaly sem volt elég nekik hogy 1 ajándék 11-est adott nekik amikor Ronaldo feldobta magát a 16-os előtt , rögtön mindenki nekiesett.
Nem lepődnék meg ha most azért esnének neki a realosok mert csak 1 darab bűntetőt adott és nem álltotta ki a kapust mert nézte ahogy Ronaldo elesik

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Szemüveget adni a bírónak!Tomsa írta:Gyenge a fizikuma, mindentől feldől, mit lehet tenni?

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Gyenge a fizikuma, mindentől feldől, mit lehet tenni? 

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
14 Meccs/ 7 tizenegyes
Szép teljesítmény!
Minden második meccsen jön a tizi!
Szép teljesítmény!
Minden második meccsen jön a tizi!

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
-
- Az Év fórumozója 2013
Nem szoktam indokolatlanul köpködni Ronaldót, de ez a produkció tényleg nem volt szép, és akkor még enyhén fogalmaztam...
Ez a kép meg zseniális.

Ez a kép meg zseniális.

Szerintem meghallott valahol egy lövést és azért esett el nehogy eltalálja 
Perez idén biztosra akar menni, hogy CR-é legyen az aranycipő

Perez idén biztosra akar menni, hogy CR-é legyen az aranycipő
- danianevem
- Entrenador del Barça
Eddig is nevetséges volt a spanyol bíráskodás, most csak megerősítették. Nem is Mallenco volt igazán szánalmas -bár neki is illett volna látni-, hanem a partjelzője...

Éppenséggel nem elérhetetlen, ha nagyjából tudja tartani a jelenlegi arányát.hank1ee írta:Gyönyörű mutatvány volt istencsászár C. Ronaldótól... Leo 50 gólját még így se fogja megdönteni ez a színészpalánta.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.12.06. 21:20:02-kor.
Ez a tizenegyes jól jellemezi a La ligát és a játékvezetést.
Az, meg ahogy ezt az arcpirítóan jellemtelen alakítást és ítéletet követően, valaki szokás szerint így ünnepel úgy a legalja.
Az, meg ahogy ezt az arcpirítóan jellemtelen alakítást és ítéletet követően, valaki szokás szerint így ünnepel úgy a legalja.

Mega LOOOOL...felmegyek eredmények pont comra, mondom megnézem mi a helyzet...látom real megy 1 nyúlra..(mondom magamba biztos cr 11-es)...rákattintok a meccs live-ra. látom 36' Ronaldo C. (Büntető)...egyből felnyerítettem