Abban szerintem kiegyezhetünk, hogy az a Barca nem a bírói hibák miatt volt olyan sikeres.teszler írta:...

Sorozatban 18. győzelmük volt.startland írta:Milyen barca - rekord lett meg? Le vagyok maradva :/
Abban szerintem kiegyezhetünk, hogy az a Barca nem a bírói hibák miatt volt olyan sikeres.teszler írta:...
Sorozatban 18. győzelmük volt.startland írta:Milyen barca - rekord lett meg? Le vagyok maradva :/
Uhh. Megszakad a szívem.teszler írta: Szívesen nézek Barca meccseket is, mert érdekel mi a helyzet nálatok, mint legnagyobb rivális, de azért na..azt az időszakot megélni...
Pedig azt lehet a legnehezebb megemészteni.teszler írta:és nem a rengetek kupátok miatt!!
hank1ee írta:Szegény, hatalmas sokkhatások érhettek. Ha teheted, fordulj egy szakemberhez, aki segít túltenni magad az eseményeken, mert láthatóan mély nyomot hagyott benned a szemét Uefalona.teszler írta: Az sajnos csak egy az 14346246-ból.![]()
Na jó, kicsit kevesebb.
Szegény, hatalmas sokkhatások érhettek. Ha teheted, fordulj egy szakemberhez, aki segít túltenni magad az eseményeken, mert láthatóan mély nyomot hagyott benned a szemét Uefalona.teszler írta: Az sajnos csak egy az 14346246-ból.![]()
Na jó, kicsit kevesebb.
Főleg nem lett volna akkor szükség rá, nemigaz?Real Madrid 5 írta:Úgy emlékszem pont akkor volt 10-0 a lövések statisztikája.Motaro írta:
Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreNe erőlködj.
Nem éppen úgy nézett ki hogy pontot fognak rabolni ma.
Úgy emlékszem pont akkor volt 10-0 a lövések statisztikája.Motaro írta:Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ne erőlködj.
Övrebö?teszler írta:Az elmúlt 5 évben én hányszor voltam így.hank1ee írta: Biztos sokan követtük tovább az eseményeket.
Ismerős érzés!!![]()
Csak az itt leírt 7-8 pejoratív hozzászólásokra reagáltam egyet személyeskedés nélkül. Tudod, Barca vs. Real. Akinek nem inge. Szép estét!Daweed írta:Oké, és minek kell idejönni az orrunk alá dörgölni? Verjed a nyálad inkább a túloldalon a többi úriemberrel..Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Jah, becsúszik 1-1Decima írta: Ez tényleg kamu tizi volt. De nézzetek az orrotokon túl. Ne gondoljátok, hogy tizik miatt kapott aranylabdát. Ha csak ennyi lenne. Meccs/gól átlagát kell megnézni. Becsúszik 1-1 kamu, de attól a tény az tény marad. Ha Kroos lőtte volna nem lennétek ilyen idegesek.
Az elmúlt 5 évben én hányszor voltam így.hank1ee írta:Biztos sokan követtük tovább az eseményeket.Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ez tényleg kamu tizi volt. De nézzetek az orrotokon túl. Ne gondoljátok, hogy tizik miatt kapott aranylabdát. Ha csak ennyi lenne. Meccs/gól átlagát kell megnézni. Becsúszik 1-1 kamu, de attól a tény az tény marad. Ha Kroos lőtte volna nem lennétek ilyen idegesek.Motaro írta:Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ne erőlködj.
Oké, és minek kell idejönni az orrunk alá dörgölni? Verjed a nyálad inkább a túloldalon a többi úriemberrel..Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Biztos sokan követtük tovább az eseményeket.Decima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Bizony, ez az Undiano Mallenco mekkora egy Barcelona fan meg " katalán bíró"nagyiibarca írta:Szemüveget adni a bírónak!Tomsa írta:Gyenge a fizikuma, mindentől feldől, mit lehet tenni?
Szemüveget adni a bírónak!Tomsa írta:Gyenge a fizikuma, mindentől feldől, mit lehet tenni?
Éppenséggel nem elérhetetlen, ha nagyjából tudja tartani a jelenlegi arányát.hank1ee írta:Gyönyörű mutatvány volt istencsászár C. Ronaldótól... Leo 50 gólját még így se fogja megdönteni ez a színészpalánta.