Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én nagyon kedvelem Rafinhat, sokat is követtem az eddigi pályafutását és ha kihozzua ami benne van felérhet a tesóhoz. Persze mikor már nincs itt Thiago, akkor ő a legjobb és minden megmozdulása maga a gyönyör volt. (Pampalini írta:Végre valakimess2009 írta: ahogy korábban írtam én Masc. mellé Rafinhát és Rakiticet tettem volna eleve. az persze tudom szubjektív, hogy Rafinha játéka eleve jobban tetszik mint Busquetsé.Én is így állítottam volna fel a középpályát, nehogy már a Valencia ellen 6 védekező típusú játékossal álljunk fel!
Úgy mondod, mintha a Valencia egy Cordoba szintű csapat lenne. Nem lebecsülve ezzel a Cordobát.Végre valaki Én is így állítottam volna fel a középpályát, nehogy már a Valencia ellen 6 védekező típusú játékossal álljunk fel!

Végre valakimess2009 írta:szerintem sem. direkt kiváncsi voltam egy szaklap értékelésére, nos a Marca 6.5 adott Businak és 6-ot Masc nak. ez (gondolom) annyiban csalóka, hogy a gólja lökhette meg az értéket.Erxy írta:szerintem semmiben, de ha Mascheranonak kellene irányítót játszania ő sem tündökölne.
(megjegyzem Businak így is több szerelése és megnyert fejpárbaja volt, mint az argentinnak)
nem tudok már újat írni Busquetsról ,szerintem tegnap is bebizonyosodott a kettőssége: néha jól pozicionálja magát és el el kap egy lasztit, de az esetek többségében csak leköveti messziről a gyors középpályás támadásokat, mert rém lassú. oldalra és (néha) előre jól passzol az nem vitás, de az sem , hogy nem szeret kockáztatni és szabadul a labdáktól.( kivéve néhány hajmeresztő kínlódást amikor magára húz valakit)
ahogy korábban írtam én Masc. mellé Rafinhát és Rakiticet tettem volna eleve. az persze tudom szubjektív, hogy Rafinha játéka eleve jobban tetszik mint Busquetsé.
kissé csalóka a cím, mert nem volt double pivot, hanem ahogy te is írod, megvolt a szokásos 1-2 a kp-n, dupla pivot esetén ez ugye 2-1.basketking írta:Elemzésem a tegnapi mérkőzésről és a két védekező középpályásról.
Dupla pivot: Valencia - Barcelona elemzés
http://barniola.blog.nepsport.hu/archiv ... a_elemzes/

szerintem sem. direkt kiváncsi voltam egy szaklap értékelésére, nos a Marca 6.5 adott Businak és 6-ot Masc nak. ez (gondolom) annyiban csalóka, hogy a gólja lökhette meg az értéket.Erxy írta:szerintem semmiben, de ha Mascheranonak kellene irányítót játszania ő sem tündökölne.
(megjegyzem Businak így is több szerelése és megnyert fejpárbaja volt, mint az argentinnak)
Jól hangzik, csak ők sem tudnak annyira hosszútávra építkezni a pénzügyek miatt. Negredo és Rodrigo csak kölcsönben vannak vásárlási opcióval, tehát ha maradnak is nem kis summát kell kitengetni értük, ami merőben meghatározza a jövő évi átigazolási politikájukat - hacsak nem játsszák el jövőre is ugyanezt másokkal -.kristop írta:

Erre komolyan kíváncsi vagyok, a játék melyik elemében volt szerinted jobb Busi ma, mint Masch? Az egy szem gólon kívül..barlacy írta:Sok labdát elszórt Masi,viszont Busi nekem tetszett.
ehhez még hozzálehet nyugodtan adni piquét, és mascheranot, miattuk nem volt még több helyzete a valenciának. plusz messi, és busquets szinte egyetlen jó megmozdulását az utolsó percben, mert azért bravo akármennyit is véd, ő a meccset megnyerni nekünk nem tudja, csak ikszre hozni.Deus írta:Ez 100% Bravo -é a meccs. Senkimásé. Neki köszönthetjük a 3 pontot.
én nem az arcukat néztem, inkább azt, hogy az elveszett labdákra milyen hévvel mentek, ami miatt legtöbbször simán kipasszolták őket, vagy csak egy egyszerű csellel elmentek mellettük. ha a mák alatt azt érted, hogy ők is simán nyerhettek volna, de most nekünk jött össze, azzal egyetértek, de a mákért is tenni kell. például az utolsó öt percben már csak nekünk lehetett mákunk, mert ott már eléggé nyomtunk, ők meg teljesen hullák voltak már.JanPieterzoon írta:Én sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, a legtöbb játékos arcán nem nagyon láttam a küzdés jeleit. Én inkább úgy láttam, hogy szimplán mákunk volt egy szöglet utáni kavarodásból