Bajnoki Mérkőzések
szerintem semmiben, de ha Mascheranonak kellene irányítót játszania ő sem tündökölne.
(megjegyzem Businak így is több szerelése és megnyert fejpárbaja volt, mint az argentinnak)
(megjegyzem Businak így is több szerelése és megnyert fejpárbaja volt, mint az argentinnak)

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Erre komolyan kíváncsi vagyok, a játék melyik elemében volt szerinted jobb Busi ma, mint Masch? Az egy szem gólon kívül..barlacy írta:Sok labdát elszórt Masi,viszont Busi nekem tetszett.

-
- Jugador del Barça
Nem tudom ki hogy látta, de a meg nem adott gól ellenére nem lehetünk elégedetlenek...
Tragédiának tartom, hogy ilyen gyenge bírói küldjenek ilyen fontos meccsre.A teljesítmények?
Gyenge volt Xavi,Neymar,Messi el eltünt, Suarez hasonlóan.Sok labdát elszórt Masi,viszont Busi nekem tetszett.
D .Alvesről nem beszélek, remélem a 22-es mezt nem látom ezentúl gyakran...( a brazilon)
Tragédiának tartom, hogy ilyen gyenge bírói küldjenek ilyen fontos meccsre.A teljesítmények?
Gyenge volt Xavi,Neymar,Messi el eltünt, Suarez hasonlóan.Sok labdát elszórt Masi,viszont Busi nekem tetszett.
D .Alvesről nem beszélek, remélem a 22-es mezt nem látom ezentúl gyakran...( a brazilon)
-
- Entrenador del Barça
Nem sokszor nyerünk az utolsó percben, most sikerült. A helyzetkihasználás rémitő. A gólnál is Neymár mellbe fejelte a kapust, de Busi lövése is a kapusról ment be. Nagy gondokat látok :
- lassu a jáékunk
- sok a pontatlanság
- a középpályán "dolgoznak" és nincs kreativitás
- a golhelyzetek kimaradnak
A három sztárcsatár sajnos formán kivül volt ma. Messi mintha lassab lenne, mint régen.
- lassu a jáékunk
- sok a pontatlanság
- a középpályán "dolgoznak" és nincs kreativitás
- a golhelyzetek kimaradnak
A három sztárcsatár sajnos formán kivül volt ma. Messi mintha lassab lenne, mint régen.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A támadásainkkal 3 alapvető gond van:
1. A nagyrészük Alvesnél ki is fulladnak, mert odapasszolja a kapus kezébe, vagy kilövi a stadionból ahogy ma is tette.
2. Nagyon pontatlanok vagyunk sajnos, a fiúk hozzá vannak szokva hogy sok helyzetük akad, ezért nem is tulajdonítanak nagy fontosságot annak ha akár a meccs labdáját kihagyják a 20-30-adik percben.
3.Túlságosan egymásra számítanak, ezért sokszor önállótlanok. Rengetegszer van az hogy simán rálőhetnék ami jó eséllyel be is menne, de keresik a másokat a gólvonal előtt is, így elrontják, és távolról meg se próbálják. Illetve sokszor van hogy szépen megindulhatna valaki a labdával a kapu felé , de nem teszik mert megvárják a többieket.
Amúgy ma nem igazán volt középpályánk sajnos. Hátulról passzolgattak-ívelgettek előre Messiéknek, Maschenek volt talán egyetlen normális kirohanása, amikor a 16osig jutott,akár azt rá is lőhette volna.
1. A nagyrészük Alvesnél ki is fulladnak, mert odapasszolja a kapus kezébe, vagy kilövi a stadionból ahogy ma is tette.
2. Nagyon pontatlanok vagyunk sajnos, a fiúk hozzá vannak szokva hogy sok helyzetük akad, ezért nem is tulajdonítanak nagy fontosságot annak ha akár a meccs labdáját kihagyják a 20-30-adik percben.
3.Túlságosan egymásra számítanak, ezért sokszor önállótlanok. Rengetegszer van az hogy simán rálőhetnék ami jó eséllyel be is menne, de keresik a másokat a gólvonal előtt is, így elrontják, és távolról meg se próbálják. Illetve sokszor van hogy szépen megindulhatna valaki a labdával a kapu felé , de nem teszik mert megvárják a többieket.
Amúgy ma nem igazán volt középpályánk sajnos. Hátulról passzolgattak-ívelgettek előre Messiéknek, Maschenek volt talán egyetlen normális kirohanása, amikor a 16osig jutott,akár azt rá is lőhette volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2014.11.30. 23:28:22-kor.
ehhez még hozzálehet nyugodtan adni piquét, és mascheranot, miattuk nem volt még több helyzete a valenciának. plusz messi, és busquets szinte egyetlen jó megmozdulását az utolsó percben, mert azért bravo akármennyit is véd, ő a meccset megnyerni nekünk nem tudja, csak ikszre hozni.Deus írta:Ez 100% Bravo -é a meccs. Senkimásé. Neki köszönthetjük a 3 pontot.
én nem az arcukat néztem, inkább azt, hogy az elveszett labdákra milyen hévvel mentek, ami miatt legtöbbször simán kipasszolták őket, vagy csak egy egyszerű csellel elmentek mellettük. ha a mák alatt azt érted, hogy ők is simán nyerhettek volna, de most nekünk jött össze, azzal egyetértek, de a mákért is tenni kell. például az utolsó öt percben már csak nekünk lehetett mákunk, mert ott már eléggé nyomtunk, ők meg teljesen hullák voltak már.JanPieterzoon írta:Én sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, a legtöbb játékos arcán nem nagyon láttam a küzdés jeleit. Én inkább úgy láttam, hogy szimplán mákunk volt egy szöglet utáni kavarodásból
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Ez a meccs egyértelműen Bravo , Piqué és Mascherano-é !! Nálam ők voltak a meccs emberei!
A Valenciát meg ne kezdjük már el sajnálni , szerintem eléggé lejtett a pálya , küzdöttek , akartak , de gólt nem rúgtak ennyi , tőlünk meg elvettek egyet , de Isten visszaadta , és ez a lényeg!
LE tényleg nem tud belenyúlni a meccsbe.
70. perc kellett neki , hogy beküldje Rakiticet , aki szinte semmit nem tudott hozzátenni.
Most persze örülünk , mert Busi bevágta , de én már a második félidőre ki se küldtem volna. Elkéne kezdeni jegelni Busit , mint Piquét , láthatjuk neki bevált.
Messit úgy néz ki , hogy csak a rekordok érdekelték.
Alves szerintem nem volt olyan rossz , mint aminek itt beállítják , akkor ilyen erővel lehetne Messit is firkálni.
Suárez meg valamit kezdhetne magával , mert ez így nem állapot , ehhez nem kellenek beilleszkedési tanácsok , hogyan kell berúgni egy gólt.
A védelem és a kapusposzt működött ma a legjobban és persze Mascherano.
A Valenciát meg ne kezdjük már el sajnálni , szerintem eléggé lejtett a pálya , küzdöttek , akartak , de gólt nem rúgtak ennyi , tőlünk meg elvettek egyet , de Isten visszaadta , és ez a lényeg!
LE tényleg nem tud belenyúlni a meccsbe.
70. perc kellett neki , hogy beküldje Rakiticet , aki szinte semmit nem tudott hozzátenni.
Most persze örülünk , mert Busi bevágta , de én már a második félidőre ki se küldtem volna. Elkéne kezdeni jegelni Busit , mint Piquét , láthatjuk neki bevált.

Messit úgy néz ki , hogy csak a rekordok érdekelték.
Alves szerintem nem volt olyan rossz , mint aminek itt beállítják , akkor ilyen erővel lehetne Messit is firkálni.
Suárez meg valamit kezdhetne magával , mert ez így nem állapot , ehhez nem kellenek beilleszkedési tanácsok , hogyan kell berúgni egy gólt.
A védelem és a kapusposzt működött ma a legjobban és persze Mascherano.
- shutterisland
- Director del Fútbol
busquets egyetlen értékelhető megmozdulása a meccsen, de még ezt is majdnem belerúgta alvesbe.
nem volt jó meccs, nem is játszott jól a csapat, a két szűrős játék is többet fékezett a támadójátékon mint amit adott a védekezésben.
a valencia jó volt, de szerintem nem érdemeltek győzelmet, volt pár helyzetük, de az igazán nagy ziccerek (suareznek volt kettő) és a meg nem adott gól inkább nálunk voltak.
egy x-re rászolgáltak, szervezetten, okosan játszottak, de elfogytak a végére és sikerült őket bedarálni.
összességében nem vagyok elégedett, de ma legalább küzdöttek és egy nagyon nehéz pályáról vittünk el 3 pontot.
bob-os meccs volt, kell ilyen is néha.
nem volt jó meccs, nem is játszott jól a csapat, a két szűrős játék is többet fékezett a támadójátékon mint amit adott a védekezésben.
a valencia jó volt, de szerintem nem érdemeltek győzelmet, volt pár helyzetük, de az igazán nagy ziccerek (suareznek volt kettő) és a meg nem adott gól inkább nálunk voltak.
egy x-re rászolgáltak, szervezetten, okosan játszottak, de elfogytak a végére és sikerült őket bedarálni.
összességében nem vagyok elégedett, de ma legalább küzdöttek és egy nagyon nehéz pályáról vittünk el 3 pontot.
bob-os meccs volt, kell ilyen is néha.

mit lehet egy ilyen meccsről mondani?!
az egyik leggyengébb rúg győztes gólt szinte időn túl a másik leggyengébb passzából(közvetve)
ami addig történt az egyértelműbb: egy rossz felfogásban játszó enervált csapat úszott meg egy vereséget az időnként tetszetősen támadó Valenciától.
LE szerintem ismét tévedett. az ok., hogy megerősítette a középpályát, de nem a Xavi- Busquets kettős mellé kellett volna Masc.
a legviccesebb jelenet az volt amikor Farkas N. mondja..: na nézzük a Barca kontra támadását!!?? a felezőtől öt méterig tartott!! ott már Alba befékezett és megvárták a védőket...
a nagy hármas úgy ahogy volt befuccsolt, egy keményebb védelmen elvesznek egyenként, összjátéknak meg híre hamva sem volt.
én nem mondom ennek ellenére, hogy nem érdemeltük meg a győzelmet, győztünk és kész. van ilyen a fociban, és olyan is (lesz) vagy (volt) hogy mi kapjuk a kegyelemdöfést.
a baj a mutatott játékkal van. egy szóval ki tudom fejezni: sebesség!! nálunk hiányzik, ha szembe találjuk magunkat vele akkor sakk- és majdnem matt.
az egyik leggyengébb rúg győztes gólt szinte időn túl a másik leggyengébb passzából(közvetve)
ami addig történt az egyértelműbb: egy rossz felfogásban játszó enervált csapat úszott meg egy vereséget az időnként tetszetősen támadó Valenciától.
LE szerintem ismét tévedett. az ok., hogy megerősítette a középpályát, de nem a Xavi- Busquets kettős mellé kellett volna Masc.
a legviccesebb jelenet az volt amikor Farkas N. mondja..: na nézzük a Barca kontra támadását!!?? a felezőtől öt méterig tartott!! ott már Alba befékezett és megvárták a védőket...
a nagy hármas úgy ahogy volt befuccsolt, egy keményebb védelmen elvesznek egyenként, összjátéknak meg híre hamva sem volt.
én nem mondom ennek ellenére, hogy nem érdemeltük meg a győzelmet, győztünk és kész. van ilyen a fociban, és olyan is (lesz) vagy (volt) hogy mi kapjuk a kegyelemdöfést.
a baj a mutatott játékkal van. egy szóval ki tudom fejezni: sebesség!! nálunk hiányzik, ha szembe találjuk magunkat vele akkor sakk- és majdnem matt.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HAHA, bírom hogy már az összes madridos oldalon az van hogy mekkora UEFALONa meg mekkora szerencsések vagyunk, mert 3 perc ráadás volt, és még kemény 93:03-madik percben ment a meccs

Eddig LE egyik taktikája se vált be komoly csapat ellen. Pár dologba ha nem történik változás akkor a bajnokságban a 3. hellyel kell majd beérnünk. A kedvenc embereket el lehet felejteni, akiket max akkor cserélne le ha megsérülnének. A középpályánknál még a csiga is gyorsabb. Kontráknál nekem az volt az érzésem, hogy nem tudják mit is kéne csinálni. Ha elvesztünk egy labdát akkor nem reklamálni kéne hanem megpróbálni visszaszerezni, pár játékosnál a gondolkodás sebessége lassabb mint a középpálya. Hátul asszem Piquenek volt egy elég meredek megmozdulása (körbeforgott a labdával) de most szerencsénk volt de lehet kövi meccsen nem jön be.
Leginkább Bravonak köszönhetjük a mai 3 pontot ha ő nem véd párszor akkor nagy krixkrax lettünk volna.
Leginkább Bravonak köszönhetjük a mai 3 pontot ha ő nem véd párszor akkor nagy krixkrax lettünk volna.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ebből a meccsből több dolgot is le lehet szűrni:
1. Bravonak rengeteget köszönhetünk, ha nem védi ki a szemüket akkor lett volna vagy 3-4-1.
2.Ez Piqué érdeme is, mert a gólvonalról nagyot mentett.
3. Alves nagyon gyenge volt, és ha elvesztette a labdát folyton reklamált visszaszerzés helyett. Viszont szomorú, hogy sajnos sokszor csak ő indult meg a támadásban...
4.Lucho végre mert változtatni, bár nem a legjobb időpontba tette, és a cserékkel is kicsit elkésett. Remélem tanult ebből.
5.Ha nem megy a játék, márpedig ma nagyon pontatlanok voltunk és rengetegszer nem értették meg egymást a játékosaink, akkor nem kéne folyamatosan 10 passzot próbálni végrehajtani az ellenfél 16osán belül, nyugodtan lehetne próbálkozni 16osról vagy azon kívül távoli bombákkal.
6. Nem az utolsó 10 percben kéne beindulni és hajtani, hanem már az elejétől rendesen, mert folyton csak az utolsó percekbe megy a kapkodás.
és a legfontosabb: VIDEÓBÍRÓT MINNÉL HAMARABB!!
Amúgy Messi kajak sárgát kapott amiért szólt a palack miatt?
1. Bravonak rengeteget köszönhetünk, ha nem védi ki a szemüket akkor lett volna vagy 3-4-1.
2.Ez Piqué érdeme is, mert a gólvonalról nagyot mentett.
3. Alves nagyon gyenge volt, és ha elvesztette a labdát folyton reklamált visszaszerzés helyett. Viszont szomorú, hogy sajnos sokszor csak ő indult meg a támadásban...
4.Lucho végre mert változtatni, bár nem a legjobb időpontba tette, és a cserékkel is kicsit elkésett. Remélem tanult ebből.
5.Ha nem megy a játék, márpedig ma nagyon pontatlanok voltunk és rengetegszer nem értették meg egymást a játékosaink, akkor nem kéne folyamatosan 10 passzot próbálni végrehajtani az ellenfél 16osán belül, nyugodtan lehetne próbálkozni 16osról vagy azon kívül távoli bombákkal.
6. Nem az utolsó 10 percben kéne beindulni és hajtani, hanem már az elejétől rendesen, mert folyton csak az utolsó percekbe megy a kapkodás.
és a legfontosabb: VIDEÓBÍRÓT MINNÉL HAMARABB!!
Amúgy Messi kajak sárgát kapott amiért szólt a palack miatt?
- danianevem
- Entrenador del Barça
Én csak egy negatívumot emelnék ki a sok közül. LE nem tudott belenyúlni a meccsbe, hovatovább sokáig meg sem próbálta. Egy félidő után kemény két lövése volt a csapatnak, láthatóan a második félidőre sem tudta felrázni őket, de az első cserére csak a 70. perc környékén tudta rávenni magát.
Idővel -ne legyen igazam- nagyon durván megbosszulhatja magát, hogy van legalább 4-5 olyan játékos, akinek a lecserélését csak sérülés esetén fontolná meg. Változást sem láttam, visszatért a régi, jól bevált taktikájához. Minden csoda három napig tart?
Idővel -ne legyen igazam- nagyon durván megbosszulhatja magát, hogy van legalább 4-5 olyan játékos, akinek a lecserélését csak sérülés esetén fontolná meg. Változást sem láttam, visszatért a régi, jól bevált taktikájához. Minden csoda három napig tart?
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Én sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, a legtöbb játékos arcán nem nagyon láttam a küzdés jeleit. Én inkább úgy láttam, hogy szimplán mákunk volt egy szöglet utáni kavarodásbólkristop írta:úristen, a valencia közelebb volt végig a győzelemhez, de küzdésből ötös

Suarez hajtott, ő még akar bizonyítani, de sajnos a helyzetkihasználása gyenge. Egyedül az utolsó percek voltak jók, valahogy úgy éreztem, hogy akkorra jöttek rá a játékosok, hogy hoppá, mindjárt vége a meccsnek. Vagy az is lehet, hogy addigra fáradt ez a Valencia.
A 3 pont nagyon fontos, erős csapatot vertünk el idegenben, gyenge játékkal is 1 meccsnyire vagyunk az első helytől, de hosszútávon nem lesz ez jó, nem nagyon látok csapatjátékot, nem nagyon látok olyan játékost, aki hosszú fordulók óta egyenletesen kimagasló teljesítményt hozna. És azt se nagyon látom, hogy hogyan lehetne ezen javítani

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2014.11.30. 23:04:12-kor.
- CsocseX
- Jugador del Barça
xD
Hát... Nem semmi volt a meccs, egy nem semmi kezdővel. Ki tudja? Végül is, levehette volna Lucho Sergiot is, hogy (a jelenleg sokkal stabilabb) Mascherano maradjon középen, de így Busi gólt rúgott. Nem is tudom, mit mondjak... Továbbra is sokat kell fejlődnünk.
Végül is jó volt a keret, mert a védekezőbb felállástól sokkal többet kellett szenvedni a Valencianak, hogy eljussanak a kapunkig, aztán a hajrára jöttek a friss emberek, illetve a "gyorsabb" középpálya. Azért volt nyomás a végére.
Röviden:
- Bravo megmentett minket kétszer is a pokoltól, a sikerhez a kapusbravúrok nélkülözhetetlenek
- elképesztő PONTATLANSÁG volt jellemző szinte az egész csapatra
- megérdemeltük maximálisan a győzelmet, ha már csak Suárez elvett gólját nézzük is
Felejtős meccs, tovább kell lépni.
MINDENT BELE!
Hát... Nem semmi volt a meccs, egy nem semmi kezdővel. Ki tudja? Végül is, levehette volna Lucho Sergiot is, hogy (a jelenleg sokkal stabilabb) Mascherano maradjon középen, de így Busi gólt rúgott. Nem is tudom, mit mondjak... Továbbra is sokat kell fejlődnünk.
Végül is jó volt a keret, mert a védekezőbb felállástól sokkal többet kellett szenvedni a Valencianak, hogy eljussanak a kapunkig, aztán a hajrára jöttek a friss emberek, illetve a "gyorsabb" középpálya. Azért volt nyomás a végére.
Röviden:
- Bravo megmentett minket kétszer is a pokoltól, a sikerhez a kapusbravúrok nélkülözhetetlenek
- elképesztő PONTATLANSÁG volt jellemző szinte az egész csapatra
- megérdemeltük maximálisan a győzelmet, ha már csak Suárez elvett gólját nézzük is
Felejtős meccs, tovább kell lépni.
MINDENT BELE!
Força Barça!
- westerngom
- Entrenador del Barça
hát nem tudom....., győztünk, meg van a 3 pont, DE! valahogy csöppet hiányérzetem van és ezt nem az agyon fikázott védelmünk mondatja velem, hanem a veretes Neymar- Suarez-Messi támadó(?) sor. Elmegyek aludni és próbálok örülni, hisz minden jó, ha a vége jó...., vagy nem? 

Nehéz meccs volt.
Szerintem jó húzás volt a double pivot, a célját elérte Enrique, a Valencia teljesen elfáradt a második félidőre meglátásom szerint.
Csak: a bökkenő az volt, hogy a majd az MSN megoldja taktika ezúttal nem működött, a trió egyik tagjai is önmagához képest szürke volt.
A kupában talán lehet szusszanni majd, vasárnap Espanyol.
Szerintem jó húzás volt a double pivot, a célját elérte Enrique, a Valencia teljesen elfáradt a második félidőre meglátásom szerint.
Csak: a bökkenő az volt, hogy a majd az MSN megoldja taktika ezúttal nem működött, a trió egyik tagjai is önmagához képest szürke volt.
A kupában talán lehet szusszanni majd, vasárnap Espanyol.
-
- Jugador del Barça
"Kaotikus egy mérkőzés volt, de visszaadta a sors, amit elvett tőlünk!"
Maximálisan egyetértek ezzel a kijelentéssel!
Maximálisan egyetértek ezzel a kijelentéssel!
Barcelona Unity is Strenght!
úristen, a valencia közelebb volt végig a győzelemhez, de küzdésből ötös, iszonyatosan kellett ez a győzelem. egyébként belefért volna itt az iksz, de mivel a celta ellen már botlottunk nem is olyan régen, ez most nagyon jól jött. hirtelen felüvöltöttem a gólnál, annyira nem vártam már
messi, busquets, xavi marha gyenge volt, az argentinnak kábé egy csele nem jött be, suareznek meg a helyzetkihasználásán kell gyorsan javítani, de ironikusan pont az első kettő hozta össze a gólunkat.

messi, busquets, xavi marha gyenge volt, az argentinnak kábé egy csele nem jött be, suareznek meg a helyzetkihasználásán kell gyorsan javítani, de ironikusan pont az első kettő hozta össze a gólunkat.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Kaotikus egy mérkőzés volt, de visszaadta a sors, amit elvett tőlünk!
Valahogy éreztem a végén...
Valahogy éreztem a végén...

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Rég láttam ilyen izgalmas és élvezetes meccset, bírói döntésektől, egyéni teljesítményektől függetlenül! A Valencia is megérdemelte volna az egy pontot. Suarez góljáért kicsit kár 

- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
A másik topikba már nem enged írni, úgyhogy ide:
Wooow! Micsoda végjáték
Wooow! Micsoda végjáték

Pff, ez miért kell? Szerintem egy ilyen győzelem után be kellene húzni fülünket-farkunkat, egyáltalán nem érdemeltünk győzelmet, nem volt kidolgozott helyzetünk kb. Persze jó, hogy behúztuk, de azért több alázat jó lenne...Roniee21 írta:Na végre.... csicska valencia
Pont kinyomtam mérgembe a TV-t. Mázli gól volt?