Élő közvetítések
könyörgöm csak xavit ne lássam többet a kezdőben.. évek óta nála nagyobb alibi nincs.. körbenéz hogy jön e valaki, és ha már 10 méterre lát egy ellenfelet, passz..
LOFA..!!!!
LOFA..!!!!
Ez megint az edző sara. Nem hiszem el, hogy egy ilyen meccsen ilyen töketlen csapatot tud kiállitani. Es most se Busquets jön le! ÁÁÁÁÁ!

Ez a bíró.......Nagy vedes...
Szerencsére busi és Xavi maradt
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jol van spori, vegulis csak egy meterrel volt bentebb a vedo de sebaj....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
NA hogy ez is miért nem inkább áramot vezet... Lesre fujta ami les sem volt, csodás..
- Alonso0190
- Jugador del Barça
UEFALONA
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
hát ezt is benézte alaposan a spori
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
VIDEÓBÍRÓT MOST!....ja nincs...Pedig kb minden más sportban van már évek óta
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2014.11.30. 22:27:30-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Spanyol bírók, köszönjük.. 
Közben Xavi vagy Busi adott egy gólt majdnem az ellenfélnek?

Közben Xavi vagy Busi adott egy gólt majdnem az ellenfélnek?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.11.30. 22:28:33-kor.
de k**vára lejt már az a pálya.....
-
- Director del Fútbol
nem volt les, te mocsok 

Messit úgy látszik , hogy csak a rekord motiválta. Akkor most kezdetét veszi egy hosszú séta kezdete.
Suárezt meg én is lehoznám , de inkább nézem Suárez szerencsétlenkedését , mint Pedroét.
szerk.: Közben bejött Rakitic.
Suárezt meg én is lehoznám , de inkább nézem Suárez szerencsétlenkedését , mint Pedroét.
szerk.: Közben bejött Rakitic.
messi az messi, róla eltudom képzelni, hogy bármikor betalál, de a mai suarezről sajnos nempalesz77 írta:Nehogy Messi helyére, aki semmit nem csinál, tényleg..Alfa írta:Komolyan mondom jöjjön pedro suarez helyére![]()

szerk.: erre pont betalál, de lesnek ítélik, hibásan

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2014.11.30. 22:26:51-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
68.perc. 1. Lehetose LE elegedett a latotakkal. 2. Tanacstalan 3. Ilyen kerete van a Barcanak, hogy ennyire futja. VAGY MIERT NEM CSEREL???? csak ne Pedrot
Miért nem cserél már?!Láthatja, hogy ez nem megy!

LE nem úgy látja, hogy változtatni kellene? 

Alves: elveszíti a térfelünkön a labdát és az első dolga, h reklamáljon nem, h megpróbálja visszaszerezni 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nehogy Messi helyére, aki semmit nem csinál, tényleg..Alfa írta:Komolyan mondom jöjjön pedro suarez helyére

Amúgy nem tudom Lucho mire vár, félidőbe már cserélni kellett volna, erre lassan vége a második félidő felének, és még mindig ugyan az a semmi megy..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.11.30. 22:23:35-kor.
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Suarez
Nem értem, mert mezőnyben nagyon ügyesnek tűnik, több korábbi meccseken is fontos gólpasszt adott, de egy csatárnak azért mégiscsak a gólszerzés lenne a dolga. Például ez pont egy olyan meccs, ami nagyon szenvedős, Neymar meg Messi még helyzetbe sem kerül, úgyhogy most itt lenne számára a lehetőség, hogy eldöntse a meccset és igazolja, hogy megérte megvásárolni.

Nem értem, mert mezőnyben nagyon ügyesnek tűnik, több korábbi meccseken is fontos gólpasszt adott, de egy csatárnak azért mégiscsak a gólszerzés lenne a dolga. Például ez pont egy olyan meccs, ami nagyon szenvedős, Neymar meg Messi még helyzetbe sem kerül, úgyhogy most itt lenne számára a lehetőség, hogy eldöntse a meccset és igazolja, hogy megérte megvásárolni.
Uhh, ez azért már a komoly kétségbeesés jeleAlfa írta:Komolyan mondom jöjjön pedro suarez helyére

Alvest rendre üresen hagyják, hadd kapja ő a labdát, ő úgyis elszórja
Komolyan mondom jöjjön pedro suarez helyére
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem hiszem ezt mar el,ures kapura 5 meterrol....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Suarez......
Istenem ez az ember mindent kihagy....
Istenem ez az ember mindent kihagy....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Suarez