Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért kéne nekünk Laporte? Mert ő is magas és nem túl fordulékony, mint a Bartra-Pique-Matyi hármas, és rohadt drága? Nem rossz gyerek, van is benne potenciál - bár most ősszel Messi rendesen alázta -, de inkább egy más stílusú védő kéne nekünk szerintem, ha feltolt védelmünkbe csak lassú magas játékosok lennének, annak nem lenne jó vége..Samper írta:Ha pont most sikerülne megvenni Laportet, akkor hajrá. És van pár nevünk, akit símán el lehetne adni.
Ronaldinho&Barca írta:Szerintem marhaság lenne közülük bárkit is leigazolni. Majd vissza tér a belga, ha pedig nem térne vissza, akkor nyáron jöhetne erősítés. Bartra utóbbi időben jó formát mutat, mikor ha nem most kéne megkapja a játékperceket? Erre igazoljunk egy középcsapatbéli védőt, pár millióért? Felesleges.
De mi a francért akarnánk most Verma helyére védőt venni? Így is van 4 középhátvédünk.. Akkor még megérteném, ha Lucho csak kényszerből játszatná Maschot védőként ennyit, mert kell egy gyors, mozgékony ember is hátra, de ez a Laporte, Fontás vonulat ugyanúgy semmire nem jó kontrák ellen, úgyhogy semmi logikát nem látok benne..messideco írta:...
Twitteren azt olvastam, hogy a klub nem gondolkozik ilyen opciókban. Nem is értem minek kéne egy gyengébb kaliberű bekk, tökéletesen megvagyunk a mostani 4-essel is, ha meg annyira ég a ház, akkor egy Ié-t is be lehet dobni hátra, kétlem, hogy egy másodvonalas védőnél sokkal rosszabb lenne..visca el barca írta:minek kellenének ilyen töltelék játékosok? vagy 4 középső védőnk, egyik sem szupersztár, de többé kevésbé jól ellátják amit le kell.
Lucho meg Rakitic is nemrég pozitívan nyilatkoztak már róla - ami sokat nem jelent, de legalább szó volt róla -, edzésfotókon is rajta van rendszeresen, mit vársz még? Azon kívül, hogy a kispadon és/vagy a pályán lássuk..Vakmacska írta:Most, hogy Monty el akar menni, és Alves is dobbantani fog, egyedüli védőnk Douglas lesz.
A vicc az egészben az, hogy még egy rohadt fotó sem jelent meg róla, semmit nem tudni a fickóról. Mintha nem is létezne.
Hát normális dolog ez?
én mindenhol azt olvastam, hogy cak másodvonalas védő jön, ha jön egyáltalán, olyan vésztartaléknak. ezeket a neveket nem olvastam, csak fontast. felesleges ide, minek kellenének ilyen töltelék játékosok? vagy 4 középső védőnk, egyik sem szupersztár, de többé kevésbé jól ellátják amit le kell.messideco írta:...
Vakmacska írta:Most, hogy Monty el akar menni, és Alves is dobbantani fog, egyedüli védőnk Douglas lesz.
A vicc az egészben az, hogy még egy rohadt fotó sem jelent meg róla, semmit nem tudni a fickóról. Mintha nem is létezne.
Hát normális dolog ez?
Bartra aztán csoda jobbhátvéd lenne ezzel a sebességgel..Samper írta:Erre az esetre sokkal hasznosabb jobboldalon Adriano, vagy esetleg Bartra.
Erre az esetre sokkal hasznosabb jobboldalon Adriano, vagy esetleg Bartra.defender3 írta:A csapatnak most egy Montoya stílusú jobbhátvéd kéne de gondolom abba nem gondoltál bele, hogy komoly meccseken nem bír el a csapat 2 felfutó szélsővédőt.
Douglas is csak azért van itt, hogy a vezetés elmondhassa, hogy igazolt jobbhátvédet.
SR meg talány, hogy miért is hasznosabb mint Montoya.
Gratulálni tudok neked. Inkább Alvest kéne elzavarni, mert az ellenfél már jóideje az ő oldalán a veszélyesebb, mert védekezni nem tud rendesen. A csapatnak most egy Montoya stílusú jobbhátvéd kéne de gondolom abba nem gondoltál bele, hogy komoly meccseken nem bír el a csapat 2 felfutó szélsővédőt.Samper írta:A transferban ellenére fontos volna helyet csinálni januárban az A keretben azoknak a fiataloknak, akiket semmiképpen nem akarunk elveszteni. Hogy konkrét legyek: Masip kölcsönadásával, Montoya, Douglas és SR eladásával nem gyengébb, hanem erősebb lenne a csapat.
Igen mondjuk megérne egy misét, hogy egy olyan játékos akinek momentuma nem volt még a csapatba, hogy kerülhet ide ezen a szinten.hank1ee írta:Azt kellene vizsgálni, miért került ide.Feast4 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/11/21 ... sa_ugyeben
Hihetetlen, hogy azt vizgsáljuk miért olcsó, nem pedig azt, hogy ha már idekerült akkor miért nem fér be?
Azt kellene vizsgálni, miért került ide.Feast4 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/11/21 ... sa_ugyeben
Hihetetlen, hogy azt vizgsáljuk miért olcsó, nem pedig azt, hogy ha már idekerült akkor miért nem fér be?
Azt én is írtam, hogy a gépezetbe jól illik, mindig megjátszható, és gyorsan adja-veszi a labdát, de ez nem egyenlő a "zseniális látással".. Az Cescnek van, meg Xavinak, Kokenak nem - egyelőre legalábbis.Feast4 írta:Itt nem csak az utolsó passzok szempontját kell nézni, hanem, hogy mozog a csapattal együt, hogy sző a pályán. Szerintem a legjobb fiatal spanyol jelenleg ilyen téren, de hát izlések és pofonok. Igazából átigazolási tilalom van szóval fölösleges sajna erről a ki lenne ha ő jönne témáról beszélgetni.