én sem adnám el.ktm írta:Lehet, hogy itt en vagyok az egyetlen aki 250-ert se adna el?
Messi itt sosem fogja azt érezni , hogy nem áll mögötte a klub.Rivaldo11 írta:Nem biztos. Nem ismerem a törvényt pontosan. De elég lehet akár az, ha úgy érzi, nem áll mögé a klub e kérdésben. Még egyszer:szakmai oka nem lehet a váltásnak.
Hát mondjuk úgy, ez alapszabály, így illik.palesz77 írta:[
A második részével egyetértek, az inkább lehetne ok. Bár mondjuk ha adót csalt, akkor nem tudom, hogy a klubnka miért kéne kiállni, és azt mondani, hogy "Messi egész biztos tiszta, és mi mellette állunk!"(Nem kötözködésképp írom, csak most belegondoltam, és így elég abszurd szitu..
)
Tuti nem, hát akkor mindenki adót csalna, aztán menne tovább egy másik országba..Rivaldo11 írta:Nem biztos. Nem ismerem a törvényt pontosan. De elég lehet akár az, ha úgy érzi, nem áll mögé a klub e kérdésben. Még egyszer:szakmai oka nem lehet a váltásnak.
Pl. az adóügye...nem tudom most hogyan áll, de elképzelhető, hogy nem akar úgy járni,mint Hoeness...Ha a dutyi lóg a feje felett, simán eligazol. Azt is el tudom képzelni,hogy vannak súgói e tekintetben... Csak azért hozom ezt fel, mert szakmai oka nem lehet a váltásnak.Samper írta: Mik motiválhatják a távozást?
.
Az idők annyira nem változnak, más bajnokságokban most sem lőnek sokkal többet. Csak Messi az MessiÉrdekes dolog ez, mert amíg Deco tényleg csak kereste önmagát a pályán az utolsó Barcás évében, addig Messi csak a bajnokságban is az over 25 gólt meglövi mindig. Régen meg Eto'o ennyivel lett gólkirály.
Változnak az idők
Meg nekem ez a Decos nyilatkozat, kicsit savanyú a szőlő dolog volt. Ugye, őt Ronaldinhoval együtt kidobták, mikor jöttek a gyengébb eredmények, és úgy van vele, hogy akkor Leót is dobják ki.palesz77 írta:Nem tudom emlékeztek-e, de szezon elején CR-el kapcsolatban voltak full ugyanilyen pletykák, a Villarreal elleni meccsüknél még egy transzparenst is röptettek a stadion felett, aminek az volt a lényege, hogy várják vissza a MU-ba. Az a sztori már lecsengett, most generálni kellett egy másikat..visca el barca írta:egyébként meg mégis mi a francét adnák el a csapat legjobb játékosát?
Őszintén kétlem, hogy távozni szeretne, egyre jobban megy a csapatnak is, ő is kezd beleszokni az új posztjába, jobban hajt mint az utóbbi években bármikor, szóval a lelkesedése is megvan.. Nem látom okát, hogy miért akarna távozni.
A Decos nyilatkozaton meg olyat szakadtam, szokásos nso színvonal.. Tiltólistára kéne már tenni azt az oldalt komolyan, csak a szenny áramlik onnan. Leírtak főcímbe, hogy "Messi nyáron akár már távozhat", Deco meg annyit mondott kb, hogy fel kell készülnie a drukkereknek arra, hogy Leo egyszer távozni fog, lehet már idén, lehet 5 év múlva.. Ez meg egy hatalmas világmegváltó bölcsesség volt, gondolom itt mindenki azt hitte, hogy Messi 50 éves kora után is még aktív labdarúgó lesz nálunk..
Nem tudom emlékeztek-e, de szezon elején CR-el kapcsolatban voltak full ugyanilyen pletykák, a Villarreal elleni meccsüknél még egy transzparenst is röptettek a stadion felett, aminek az volt a lényege, hogy várják vissza a MU-ba. Az a sztori már lecsengett, most generálni kellett egy másikat..visca el barca írta:egyébként meg mégis mi a francét adnák el a csapat legjobb játékosát?
Mik motiválhatják a távozást?Leon írta:Ha a PL-be menne akkor szerintem a Cityt választaná:Agueró a jó cimborája is ott van,ráadásul a city kb akármekkora fizut megadna neki.