Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pl. az adóügye...nem tudom most hogyan áll, de elképzelhető, hogy nem akar úgy járni,mint Hoeness...Ha a dutyi lóg a feje felett, simán eligazol. Azt is el tudom képzelni,hogy vannak súgói e tekintetben... Csak azért hozom ezt fel, mert szakmai oka nem lehet a váltásnak.Samper írta: Mik motiválhatják a távozást?
.
Az idők annyira nem változnak, más bajnokságokban most sem lőnek sokkal többet. Csak Messi az MessiÉrdekes dolog ez, mert amíg Deco tényleg csak kereste önmagát a pályán az utolsó Barcás évében, addig Messi csak a bajnokságban is az over 25 gólt meglövi mindig. Régen meg Eto'o ennyivel lett gólkirály.
Változnak az idők

Meg nekem ez a Decos nyilatkozat, kicsit savanyú a szőlő dolog volt. Ugye, őt Ronaldinhoval együtt kidobták, mikor jöttek a gyengébb eredmények, és úgy van vele, hogy akkor Leót is dobják ki.palesz77 írta:Nem tudom emlékeztek-e, de szezon elején CR-el kapcsolatban voltak full ugyanilyen pletykák, a Villarreal elleni meccsüknél még egy transzparenst is röptettek a stadion felett, aminek az volt a lényege, hogy várják vissza a MU-ba. Az a sztori már lecsengett, most generálni kellett egy másikat..visca el barca írta:egyébként meg mégis mi a francét adnák el a csapat legjobb játékosát?
Őszintén kétlem, hogy távozni szeretne, egyre jobban megy a csapatnak is, ő is kezd beleszokni az új posztjába, jobban hajt mint az utóbbi években bármikor, szóval a lelkesedése is megvan.. Nem látom okát, hogy miért akarna távozni.
A Decos nyilatkozaton meg olyat szakadtam, szokásos nso színvonal.. Tiltólistára kéne már tenni azt az oldalt komolyan, csak a szenny áramlik onnan. Leírtak főcímbe, hogy "Messi nyáron akár már távozhat", Deco meg annyit mondott kb, hogy fel kell készülnie a drukkereknek arra, hogy Leo egyszer távozni fog, lehet már idén, lehet 5 év múlva.. Ez meg egy hatalmas világmegváltó bölcsesség volt, gondolom itt mindenki azt hitte, hogy Messi 50 éves kora után is még aktív labdarúgó lesz nálunk..
Nem tudom emlékeztek-e, de szezon elején CR-el kapcsolatban voltak full ugyanilyen pletykák, a Villarreal elleni meccsüknél még egy transzparenst is röptettek a stadion felett, aminek az volt a lényege, hogy várják vissza a MU-ba. Az a sztori már lecsengett, most generálni kellett egy másikat..visca el barca írta:egyébként meg mégis mi a francét adnák el a csapat legjobb játékosát?

Mik motiválhatják a távozást?Leon írta:Ha a PL-be menne akkor szerintem a Cityt választaná:Agueró a jó cimborája is ott van,ráadásul a city kb akármekkora fizut megadna neki.

Igazából valahol kettőtök közt vagyok véleményben.Chino írta:...ferninho írta:...
Szerintem teljesen mindegy ki dönti meg, az utókor arra fog emlékezni, hogy ki az, aki a legtöbb gólt lőtte. Hatalmas teljesítmény, hogy Messi kevesebb mérkőzés után döntötte meg, de ha kettejük pályafutása végén CR neve mellett lesz több találat senki sem fog érdekelni, hogy Messi volt az első, aki átlépte Raúl góljainak a számát.Chino írta:
Ezt elnéztem. Azt hittem a tavalyi volt az utolsó éve.ferninho írta: Raúl még aktív labdarúgó, szóval sántít a történeted eléggé.
Persze nem valószínű, hogy fog még BL meccsen játszani, de még nem vonult vissza, szóval Raúlé is statisztikai adat volt a te véleményed szerint és nem rekord, tehát szted Messi se döntött meg semmilyen rekordot.
Az a rekord, ami éppen van, nem kell ahhoz senkinek visszavonulnia, lényegtelen, hogy aktív-e a labdarúgó vagy sem, tehát lehet folyamatos rekorddöntögetéseket fogunk látni és épp azon fog múlni, hogy kié, hogy kinek játszik előbb a csapata.
Raúl még aktív labdarúgó, szóval sántít a történeted eléggé.Chino írta:Nem akarok Cr ellen lenni, semmi hasonló és belemagyarázni dolgokat, de a rekord meg van döntve és Messi tette meg ezt már nem lehet elvenni tőle. Ha egyikük/mindketten visszavonulnak, akkor lesz egy hivatalos újabb rekord, amit meg kell dönteni. Ha mondjuk Messi befejezi 110 góllal a Bl pályafutását és Cr tart 109-nél még aktívan, akkor lehet erről beszélni. Addig úgy lesz számon tartva, hogy Messi döntötte meg ezt a rekordot és annyi, az már más hogy jelenleg a portugál vagy az argentin lőtte a legtöbb gólt, ez még nem rekord, hanem statisztikai adat. Ez lehet, hogy Cr-é lesz, de egyelőre még mindketten aktívak, nincs újabb rekord, amit át kell lépni. Legalábbis szerintem így logikus.Normandia írta:...és akkor mi van, ha megdönti? Azt már senki sem veszi el tőle, hogy Raul csúcsát Ő döntötte meg először. Azt sem értem miért lenne csend, de biztosan bennem a hiba.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....

Ez nem rekordmánia, hanem motiváció. Ha pedig megdönti, akkor még egy lépést tesz afelé, hogy ne csak "maradonázzanak meg pelézzenek" (akinek ezúton is jobbulást kívánok), hanem majd "messizzenek" is. Maga a rekord meg aligha elérhetetlen. 32-33 éves korára simán meglehet, legyen is így.Samper írta:Remélem, ebbe a hülye rekordmániába már nem tudják beleugratni Messit. A foci csapatjáték.
Remélem, ebbe a hülye rekordmániába már nem tudják beleugratni Messit. A foci csapatjáték.bence-barca írta:Következő célkitűzés?![]()

Nem akarok Cr ellen lenni, semmi hasonló és belemagyarázni dolgokat, de a rekord meg van döntve és Messi tette meg ezt már nem lehet elvenni tőle. Ha egyikük/mindketten visszavonulnak, akkor lesz egy hivatalos újabb rekord, amit meg kell dönteni. Ha mondjuk Messi befejezi 110 góllal a Bl pályafutását és Cr tart 109-nél még aktívan, akkor lehet erről beszélni. Addig úgy lesz számon tartva, hogy Messi döntötte meg ezt a rekordot és annyi, az már más hogy jelenleg a portugál vagy az argentin lőtte a legtöbb gólt, ez még nem rekord, hanem statisztikai adat. Ez lehet, hogy Cr-é lesz, de egyelőre még mindketten aktívak, nincs újabb rekord, amit át kell lépni. Legalábbis szerintem így logikus.Normandia írta:...és akkor mi van, ha megdönti? Azt már senki sem veszi el tőle, hogy Raul csúcsát Ő döntötte meg először. Azt sem értem miért lenne csend, de biztosan bennem a hiba.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....

...és akkor mi van, ha megdönti? Azt már senki sem veszi el tőle, hogy Raul csúcsát Ő döntötte meg először. Azt sem értem miért lenne csend, de biztosan bennem a hiba.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....