Igazából valahol kettőtök közt vagyok véleményben.Chino írta:...ferninho írta:...

Igazából valahol kettőtök közt vagyok véleményben.Chino írta:...ferninho írta:...
Szerintem teljesen mindegy ki dönti meg, az utókor arra fog emlékezni, hogy ki az, aki a legtöbb gólt lőtte. Hatalmas teljesítmény, hogy Messi kevesebb mérkőzés után döntötte meg, de ha kettejük pályafutása végén CR neve mellett lesz több találat senki sem fog érdekelni, hogy Messi volt az első, aki átlépte Raúl góljainak a számát.Chino írta:
Ezt elnéztem. Azt hittem a tavalyi volt az utolsó éve.ferninho írta: Raúl még aktív labdarúgó, szóval sántít a történeted eléggé.
Persze nem valószínű, hogy fog még BL meccsen játszani, de még nem vonult vissza, szóval Raúlé is statisztikai adat volt a te véleményed szerint és nem rekord, tehát szted Messi se döntött meg semmilyen rekordot.
Az a rekord, ami éppen van, nem kell ahhoz senkinek visszavonulnia, lényegtelen, hogy aktív-e a labdarúgó vagy sem, tehát lehet folyamatos rekorddöntögetéseket fogunk látni és épp azon fog múlni, hogy kié, hogy kinek játszik előbb a csapata.
Raúl még aktív labdarúgó, szóval sántít a történeted eléggé.Chino írta:Nem akarok Cr ellen lenni, semmi hasonló és belemagyarázni dolgokat, de a rekord meg van döntve és Messi tette meg ezt már nem lehet elvenni tőle. Ha egyikük/mindketten visszavonulnak, akkor lesz egy hivatalos újabb rekord, amit meg kell dönteni. Ha mondjuk Messi befejezi 110 góllal a Bl pályafutását és Cr tart 109-nél még aktívan, akkor lehet erről beszélni. Addig úgy lesz számon tartva, hogy Messi döntötte meg ezt a rekordot és annyi, az már más hogy jelenleg a portugál vagy az argentin lőtte a legtöbb gólt, ez még nem rekord, hanem statisztikai adat. Ez lehet, hogy Cr-é lesz, de egyelőre még mindketten aktívak, nincs újabb rekord, amit át kell lépni. Legalábbis szerintem így logikus.Normandia írta:...és akkor mi van, ha megdönti? Azt már senki sem veszi el tőle, hogy Raul csúcsát Ő döntötte meg először. Azt sem értem miért lenne csend, de biztosan bennem a hiba.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....
Ez nem rekordmánia, hanem motiváció. Ha pedig megdönti, akkor még egy lépést tesz afelé, hogy ne csak "maradonázzanak meg pelézzenek" (akinek ezúton is jobbulást kívánok), hanem majd "messizzenek" is. Maga a rekord meg aligha elérhetetlen. 32-33 éves korára simán meglehet, legyen is így.Samper írta:Remélem, ebbe a hülye rekordmániába már nem tudják beleugratni Messit. A foci csapatjáték.
Remélem, ebbe a hülye rekordmániába már nem tudják beleugratni Messit. A foci csapatjáték.bence-barca írta:Következő célkitűzés?![]()
Nem akarok Cr ellen lenni, semmi hasonló és belemagyarázni dolgokat, de a rekord meg van döntve és Messi tette meg ezt már nem lehet elvenni tőle. Ha egyikük/mindketten visszavonulnak, akkor lesz egy hivatalos újabb rekord, amit meg kell dönteni. Ha mondjuk Messi befejezi 110 góllal a Bl pályafutását és Cr tart 109-nél még aktívan, akkor lehet erről beszélni. Addig úgy lesz számon tartva, hogy Messi döntötte meg ezt a rekordot és annyi, az már más hogy jelenleg a portugál vagy az argentin lőtte a legtöbb gólt, ez még nem rekord, hanem statisztikai adat. Ez lehet, hogy Cr-é lesz, de egyelőre még mindketten aktívak, nincs újabb rekord, amit át kell lépni. Legalábbis szerintem így logikus.Normandia írta:...és akkor mi van, ha megdönti? Azt már senki sem veszi el tőle, hogy Raul csúcsát Ő döntötte meg először. Azt sem értem miért lenne csend, de biztosan bennem a hiba.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....
...és akkor mi van, ha megdönti? Azt már senki sem veszi el tőle, hogy Raul csúcsát Ő döntötte meg először. Azt sem értem miért lenne csend, de biztosan bennem a hiba.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....
Én annyira nem lennék meglepve, ha előbb vagy utóbb utolérné Ronaldo Messit, azt követően meg fordulóról fordulóra előzgetnék egymást. A legnagyobb lépést, a fennálló rekord megdöntését Leo vitte véghez, ezt követően már csak az lesz a kérdés, hogy a párharcuk végén kinek a nevéhez fűzhető majd a rekord.kadarzsolt85 írta:Ha Messi a Psg ellen nem rug egy golt sem ,es Ronaldo beramol hazai palyan egy 4-est a Ludogoretsnek akkor itt akkora csend lesz hogy....
Pedig így is van már egypár..Chino írta:Ha a PSG ellen is lő egy mesterhármast beállít egy újabb rekordot.
Ilyet itt ne írj mert keresztre feszítenek.palesz77 írta: Úgyhogy ez az edzőnk érdeme is!
Sokkal kevesebbszer tudott a szezon első felében elmenni az emberek mellett, többször utol is érték, mint 3-4 éve, az nem azért van, mert a stílusa változott. A robbanékonysága csökkent - csak úgy, mint Ininek -, ettől még persze gyorsabb így is, mint a játékosok 80%-a, de 08/09-es fürgesége már a múlté, ezért is kevésbé hatékonyak a cselei már, mint anno.Normandia írta:Én meg azzal nem értek egyet, hogy lassúbb lenne. Pontosabban tapasztaltabb lett és a "saját térfélről indulok kicselezek mindenkit és gólt lövök" már nem csak ebben a szezonban, de már az utóbbi 2-ben sem volt jellemző rá. Rövidtávon még most is utólérhetetlen labdával és anélkül is. A játéka változott.
Én meg azzal nem értek egyet, hogy lassúbb lenne. Pontosabban tapasztaltabb lett és a "saját térfélről indulok kicselezek mindenkit és gólt lövök" már nem csak ebben a szezonban, de már az utóbbi 2-ben sem volt jellemző rá. Rövidtávon még most is utólérhetetlen labdával és anélkül is. A játéka változott.palesz77 írta:Erxy írta: Ezzel egyetértek javarészt, csak annyiban nem, hogy annak ellenére, hogy 27 éves, már nem olyan gyors, mint régebben volt, ezért nem hiszem, hogy lesz olyan jó mint 3-4 éve..
De az igaz, hogy fejben voltak a legnagyobb gondok nála - meg szerintem fizikálisan is, idén kicsit soványabbnak tűnik az arca, és valamivel dinamikusabb is -, és hál istennek egyelőre úgy tűnik, hogy ezen sikerült túljutnia. Reméljük kitart ez a hozzáállása még évekig!
Akkor a 2011-es Aranylabdáját mondom..Erxy írta:talán ez az első hsz-em aranylabda témában, mer engem tényleg nem érdekel, de ezt kikérem Messi nevében is.
Messi akkor kilencven nemtudom mennyi gólt lőtt, mellé adott 22 assistot is, ehhez képest CR idén ennyire a gólok számában közel sem emelkedett ki, sőt, Messitől sem húzott el olyan szinten. úgy, hogy az argentin sérülésekkel küzdött és nem működött a csapat körülötte.
Ezzel egyetértek javarészt, csak annyiban nem, hogy annak ellenére, hogy 27 éves, már nem olyan gyors, mint régebben volt, ezért nem hiszem, hogy lesz olyan jó mint 3-4 éve..Rivaldo11 írta:27 évesen a legjobb korban van, egyértelműen fejben kellett magát összeszednie. Ha ez tartósan sikerül, az azt jelenti, hogy egyértelműen, és vitathatatlanul ő az első számú játékos a földkerekségen.
talán ez az első hsz-em aranylabda témában, mer engem tényleg nem érdekel, de ezt kikérem Messi nevében is.palesz77 írta:CR idei Aranylabdáját kb olyan vitatni, mint Messi 2012-es lasztiját megkérdőjelezni.. Ő emelkedett ki leginkább idén a teljes szezont nézve - egy olyan Aranylabda szavazáson, ahol a gól számít leginkább -, és nem csak a 11-esei miatt.