Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerencsére 20 perc alatt mindkét belső védőnk sárgásMessiNeymarSuarez írta:Ezaz, Piqué sárgalap...Bravo miért nem ?!

Mondom csak úgy rémlet nem voltam benne biztosPampalini írta:Az elsőbe a jobb belsőt tette beleAlfa írta:Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?

Az elsőbe a jobb belsőt tette beleAlfa írta:Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?
Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()

Emberhátrányban vagyunk ( most már csak voltunk ) nem volt hülyeség szerintem ez a csere . Legalább tudják ezt a játékot is gyakorolni . 10-10 emberrel folytatódik a meccsMessiNeymarSuarez írta:Miért kellett most Busi? 2 VKP rendszer?