Barça vs. Real - El Clásico
- visca el barca
- Presidente del Barça
bíztam a malágában, de ahogy elnézem, egy 5ös nekik is ki fog járni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lahertitty
- Jugador del Barça
Szerintem meg Ronaldo is Jesétől szeretett volna autogrammot kérni, de mivel a srác inkább az igazi rajongókkal volt elfoglalva ezért Cé begurult és hangos dudaszó kíséretében elviharzotthank1ee írta:Ez most nem a kolumbiai James, hanem a madridi nevelés Jesé Rodríguez volt és egyébként nem is rá dudált, hanem az előtte álló civilre. Amúgy jól ráfeküdt, tudja magát produkálni rendesen.Leon írta: Egyébként a kolumbiai kisgyerek még mindig nem tudja,hogy ki az úr a háznál:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... arsat.html" target="_blank

- Chino
- Llegenda del Barça
Hát azért az MSN sem panaszkodhat. Ha nem is ilyeneket, de hasonlókat csinálnak rendszeresen.bence-barca írta:https://www.youtube.com/watch?v=M1WQdpOL-LI
Húsz ismétlem 20!!!! millióért sikerült elpasszolni ezt a srácot a Juvénak, gondolom azóta is siratják a szurkolók főleg ezt látva.

Forca Barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
https://www.youtube.com/watch?v=M1WQdpOL-LI" target="_blank
Húsz ismétlem 20!!!! millióért sikerült elpasszolni ezt a srácot a Juvénak, gondolom azóta is siratják a szurkolók főleg ezt látva.

- Chino
- Llegenda del Barça
Ezen már meg sem meglőpődöm
:
http://barcarazzi.blog.hu/2014/11/25/hi ... _gollovoje" target="_blank

http://barcarazzi.blog.hu/2014/11/25/hi ... _gollovoje" target="_blank
Forca Barca!!!!
- Leon
- Director del Fútbol
visca el barca írta:befújtak neki egy újabb tizit, sietett, nehogy más elvégezze helyette

Biztos a kocsiban a bíró ült mellette!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Kicsit kipuffogom magam. Szánalom ez az autógramm vadászat
Életemben egyszer tettem meg, a Kempinskinél álltam, mikor jöttek a brazilok. Utólag már meg sem fordulna a fejemben ilyen, természetesen egy lány miatt volt az is
Persze, hogy semmi sem volt, egyedül Lothar szent aláírását sikerült megszereznem 

- visca el barca
- Presidente del Barça
befújtak neki egy újabb tizit, sietett, nehogy más elvégezze helyette
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
De rosszak vagytok.hank1ee írta:Ez most nem a kolumbiai James, hanem a madridi nevelés Jesé Rodríguez volt és egyébként nem is rá dudált, hanem az előtte álló civilre. Amúgy jól ráfeküdt, tudja magát produkálni rendesen.Leon írta: Egyébként a kolumbiai kisgyerek még mindig nem tudja,hogy ki az úr a háznál:

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Leon
- Director del Fútbol
Mindig összekeverem ezeket az aranylabda jelölteket! 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Ez most nem a kolumbiai James, hanem a madridi nevelés Jesé Rodríguez volt és egyébként nem is rá dudált, hanem az előtte álló civilre. Amúgy jól ráfeküdt, tudja magát produkálni rendesen.Leon írta: Egyébként a kolumbiai kisgyerek még mindig nem tudja,hogy ki az úr a háznál:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Leon
- Director del Fútbol
És tényleg,a Ludogorec ellen a BL-ben!visca el barca írta:és, hogy én is idézzek egy klasszikust (ha már annyit segít fantasybenLeon írta:A 20gólból 6 tizenegyes,2 hónap alatt és ez csak a Ligában, a gólok 30%a...)
közben lőtt még kettőt

Egyébként a kolumbiai kisgyerek még mindig nem tudja,hogy ki az úr a háznál:
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
De unalmas már ez a messi vs cé... Mindketten az űrből jöttek és más szintet képviselnek mint a többiek, egyik eredményesebb mint a másik, sorra lövik a gólokat mind1 hogy milyen helyzetből.. a stílusuk pedig teljesen különböző, kinek ez kinek az tetszik. Most azon vitatkozni ki lőtt több tizit... 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messinek is volt sok tizenegyeses szezonja...persze parhuzamosan akkor Cé is ugyanannyit lőtt,de a madridisták fröcsögtek akkor ugyanarra, Pessi stb....
Legyünk már különbek! Még akkor is ha most döbbenet a különbség,de ez is le lett írva lentebb,játékstílus, folyamatos rinyálás,bírók alig mernek valamit befújni mostmár nekünk.
Legyünk már különbek! Még akkor is ha most döbbenet a különbség,de ez is le lett írva lentebb,játékstílus, folyamatos rinyálás,bírók alig mernek valamit befújni mostmár nekünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
és, hogy én is idézzek egy klasszikust (ha már annyit segít fantasybenLeon írta:A 20gólból 6 tizenegyes,2 hónap alatt és ez csak a Ligában, a gólok 30%a...

közben lőtt még kettőt

Szerk.:

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Az azért más tészta lenne. Bár azt is láttuk (pontosabban hallottunk róla), hogy a VB döntő után szinte lincshangulat volt az állomáson, de azért mégis csak a mi "fiaink". Ahogy levettem, Tajtit sem szivatják a reálosok. Sok sikert kívánnak neki fb-n, aztán mögé írják, hogy Hala Madrid.
(Mintha kérdezné valaki
)
(Mintha kérdezné valaki

Én arra lennék egészen kíváncsi, ha úgy állna a helyzet, hogy nem Messi és CRen menni a vita itt, hanem ha Puskás öcsi, és Hidegkúti a mai korban lennének akkora sztárok mint amekkorák akkor voltak, hogy drága Madrisita barátaink őt is hobbitoznák e vagy miket találnának rá ki.
- Leon
- Director del Fútbol
A 20gólból 6 tizenegyes,2 hónap alatt és ez csak a Ligában, a gólok 30%a...
http://www.football-lineups.com/team/Re ... /penalties" target="_blank
Tud esetleg valami rekord statot,hogy mennyi az egy évben szerezett legtöbb tizigól?Ezt komolyan kérdezem!

http://www.football-lineups.com/team/Re ... /penalties" target="_blank
Tud esetleg valami rekord statot,hogy mennyi az egy évben szerezett legtöbb tizigól?Ezt komolyan kérdezem!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Egyértelmű , hogy Neuer fogja kapni de engem kiakasztott , hogy egy végig padozó es rossz formában lévő kapus bekerülhet a TOP5-be amikor suarez nincs benne a TOP25-be ugy , hogy aranycipos lett vagy mondhatnám azt is , hogy a Spanyol bajnokság góllövőlistáján 2. Játékos nem került be a top3 támadóba a szezon végi díjkiosztón...Lego írta:Most komolyan, lesz ebből bárkinek álmatlan éjszakája? A kutyát nem érdekli, ha azt mondja 2014-ben is ott voltam a top 5-ben... én már arra sem emlékszem, hogy Buffon, Neuer és Casillas-on kívül kik voltak még ott tavaly...persze morális alapokon megkérdőjelezhető.Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2378533
Ez már a pofátlanság netovábbja.... Mi az , hogy Casillas ott van a legjobb 5 kapus között ???? Mégis mire ??? Egész évben padozott !!!! Egyedül a BL-ben és a kupában játszott és ott sem alkotott maradandót . És akkor még nem is beszéltem a VB-n nyújtott teljesítményéről . Komolyan mondom vicc ez az egész....
Neuer nyeri...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Jugador del Barça
Most komolyan, lesz ebből bárkinek álmatlan éjszakája? A kutyát nem érdekli, ha azt mondja 2014-ben is ott voltam a top 5-ben... én már arra sem emlékszem, hogy Buffon, Neuer és Casillas-on kívül kik voltak még ott tavaly...persze morális alapokon megkérdőjelezhető.Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2378533
Ez már a pofátlanság netovábbja.... Mi az , hogy Casillas ott van a legjobb 5 kapus között ???? Mégis mire ??? Egész évben padozott !!!! Egyedül a BL-ben és a kupában játszott és ott sem alkotott maradandót . És akkor még nem is beszéltem a VB-n nyújtott teljesítményéről . Komolyan mondom vicc ez az egész....
Neuer nyeri...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2378533
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- MatyiG
- Adminisztrátor
De érdekes módon most Eibar-Real meccset rendeztek, és nem Eibar-Barcát, így érthető, hogy Ronaldoval hasonlítják össze.Decima írta:Ez Messire is igaz...PCsabi írta:Cristiano Ronaldo yearly salary: £20m
Eibar's transfer budget for this season: £15m

Szerk.: Ott a pont

- Leon
- Director del Fútbol
Minden millióra jut egy 11es is.PCsabi írta:Cristiano Ronaldo yearly salary: £20m
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Senki sem mondta , hogy nem. De fontba fog 20-at keresni vagy euróba ?Decima írta:Ez Messire is igaz...PCsabi írta:Cristiano Ronaldo yearly salary: £20m
Eibar's transfer budget for this season: £15m
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN