Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Na ez a gond. Látod te is leírod ezt. Nem akarok senkit megbántani és Barca-szurkoló vs Real szurkoló vitát indítani, de senki sem állítja, hogy Messi szent stb.dzsihad írta: Boixos: Te is tudod,hogy a hozzászólásom nagy részben neked(vagy a magadfajtához) szólt és nem annak aki feltette a kérdést... A legnagyobb gond továbbra is,hogy sokan erkölcsi vitát csináltok a labdarúgásból.Aki Messi-nek szurkol az csak jó ember lehet mert ő szerény tele jó tulajdonsággal,aki meg Cé-t látja jobbnak az egy rossz ember mert CR csúnya és gonosz és beképzelt...

Csak a tisztánlátás végett, a Barcelona első és második BL győzelme között 14 év telt el.A Bayern negyedik és ötödik győzelme között 12 év, benne 2 bukott döntővel és az egyik hazai pályán.(itt 92ig nem vagy hajlandó visszatekinteni a múltba)Cseri írta:Érdekesek a madridisták, tizen valahány év után leesett nekik a bl és itt huszárkodnak,jelzem még nem védték meg a címet.Érdekes lelkivilága lehet annak a "szurkolónak" is,aki bevallja,hogy utálja a rivális csapatot,én speciel sosem drukkolnék olyan csapatnak,amely egy fasiszta diktátor kegyeltje volt...de ez nem utálat, ettől még a habcsókok a világ egyik legnagyobb klubja.Messi rekord kapcsán Crezni, meg hát, sajátos...

ZBarca írta:...
Ne offoljátok már tele a topicot Messivel, olyan jó ezt a "ki a nemesebb drukker" vitát olvasni!danianevem írta:...
Ez meg itt nagyon off, de mi köze van a mai játékosoknak és drukkereknek ahhoz, ami 50 éve volt? Én speciel 13 éves voltam kb, amikor Barcadrukker lettem - és szerintem a többség nem 30 évesen kezd el szorítani egy csapatnak -, hol érdekli akkor az embert, hogy több évtizeddel ezelőtt mi volt? Meg amúgy is, gondolom te sem a katalán öntudatba szerettél bele, hanem abba, ahogy játszott az akkori csapat.. Annyira hülyeség szerintem ez, amikor etikai kérdést akar csinálni valaki abból, hogy kinek drukkol..Cseri írta:én speciel sosem drukkolnék olyan csapatnak,amely egy fasiszta diktátor kegyeltje volt...

mathers1 írta: Ronaldinho is kapott aranylabdát szerintem ő a világ legjobbja azóta is.