Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen. Ő lenne olyan tökös, hogy akár Messit is leülteti, ha kell. Ahogy anno Pep is elzavarta Ronaldinhot. És neki van konkrét elképzelése is. Még A nagyon utált Mounak is van elképzelése.roby122 írta:Kíváncsi leszek ezt mivel fogja kimagyarázni LE.
Simeone féle manus kell ide nekünk. Az legalább addig ordít amíg be nem lövik , LE ott áll zsebre tett kézzel , a játékosoknak gőzük sincs merre mozogjanak.
.
Leon írta:Én igen,nem játszott Alves!JanPieterzoon írta:Suarez teljesítménye azért elég nagy pozitívum. Csak ezen kívül sajnos túl sok pozitív dolgot nem tudok felfedezni...
Én igen,nem játszott Alves!JanPieterzoon írta:Suarez teljesítménye azért elég nagy pozitívum. Csak ezen kívül sajnos túl sok pozitív dolgot nem tudok felfedezni...
Azért mert valakinek mas a véleménye attol meg nem kell "lehulyezni"Csbal írta:mindennap olvasom az okosságokat, szal nem 1-2 hozzászólás alapján irok. Nekem ez trollkodás. Itt nem vélemények vannak, hanem "szakértés". Legalábbis sokan azt hiszik h értenek hozzá.Alfa írta:Csbal írta: Mar bocs de a trollkodás egesz mást jelent ... Es egyébként pedig mindenkinek lehet véleménye természetesen nem kell egyetérteni vele. De nem hiszem , hogy jogod van mas embereket láthatatlanul pár hozzászólás alapján megítélni.