Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rég volt már ilyen lassú középpályánkvisca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir
igen, én is inkább pedrot játszatnám, elvégre is ő legalább már lőtt idén gólt, suarez viszont nem. és dagadt is.Roniee21 írta:Ez gyász..
amíg nem nyerünk minden meccsen 5:0-ra addig ez lesz. Mindig az kell aki nem játszik. Szerintem se lehetett volna nagyon ettől jobbat, főleg Luchót ismerve számítani lehetett erre.palesz77 írta: Nem rossz kezdő ez szerintem amúgy a körülményekhez képest, nem értem mi ez a nagy károgás. Ennél jobbat nemigen rakhatott volna össze Lucho jelenleg..
Igen, meg Mathieu is sérülésből tér vissza, szerintem pont emiatt kellene Bartranak kezdeni, nem mintha különösebben nagy kockázat lenne a kezdő duó. Mindegy. Sima 3:1 lesz.palesz77 írta:Pique nem játszott 5 meccs óta kb, Bartra az utóbbi 3-on - talán - igen, várható volt szerintem..danianevem írta:Bartra a padon. A forma alapján döntött megint.![]()
Hogy megmondtam..visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Pique nem játszott 5 meccs óta kb, Bartra az utóbbi 3-on - talán - igen, várható volt szerintem..danianevem írta:Bartra a padon. A forma alapján döntött megint.![]()
Nevek alapján az egyik legjobb kezdőnk, de a tényleges legjobbtól nagyon messze van.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir
Azért félelmetes látni,hogy mennyire középszerű lett a csapatunk,leszámítva a támadókat...jesszus.danianevem írta:
Egy ilyen kezdőt elnéznék, de egészen biztos, hogy nem ez lesz:
Bravo - Adriano, Bartra, Piqué, Alba - Rakitic, Xavi, Rafinha - Suárez, Messi, Neymar
Kezd az az érzésem lenni, hogy LE nem akarja, hogy a csapat nyerjen. Most is felállunk majd úgy, hogy a csapat fele nem tud érdemben hozzátenni a védekezéshez. Remélem minél előbb elmegy, mert ha így marad akkor örülhetünk ha a 3. hely meglesz.Gali írta:Official: 18 players called up for the game against Sevilla, Masip, Douglas, Montoya, Mascherano and Vermaelen not included #fcblive
Ezt nem hiszem el, hogy Masch nincs benne a keretben.
LE most megint mit szórakozik? Ennyire azért nem állunk jól, hogy a kisfőnök ne játsszon.
Iniesta sincs a keretben, ő gondolom az orvosi engedély hiányában marad ki. A keret: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Alba, Sergi Roberto, Adriano, Alves, Mathieu and Munir.Gali írta:...