Bajnoki Mérkőzések
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Teljesen mind1 hogyan, csak nyerjünk ma, ha ezt a Sevillát letudjuk, az önbizalmat adhat a srácoknak. A védelem már nem is foglalkoztat, az idétlen összeállítások és rotálások, Messi - Suarez - Neymar hármas szokjon össze minél hamarabb és rúgják a gólokat, ebben bízhatunk jelenleg rövidtávon.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Pár károgásra, akik csakis a védelmet csesztetik:
HAZAI pályán A Barcelonának véleményem szerintem minden meccsen MINIMUM elvárás lenne a lőtt 2 gól a spanyol bajnokságban. Ezek után én azt mondom, hogyha a védelmünk lehozza a mai meccset 0 vagy 1 kapott góllal (lesz@rom ha 20szor lő kapufát a Sevilla, letojom ha végig mákunk van), ha lehozzák 0 vagy 1 góllal és nem nyerünk, azért a támadásért felelős játékosokat kell hibáztatni. Nem érdemel, hogy Messi meghúz 20 király cselt a meccsen, lesz@rom ha Suárez 40ről lő egy kapufát, gólOK kellenek és kész. (Hozzáteszem ha 1nél többet kapnánk ott már lehetne szidni a védelmet).
Más: a Real Madridnak ezerszer veretesebb cseresora van, mint nekünk.
HAZAI pályán A Barcelonának véleményem szerintem minden meccsen MINIMUM elvárás lenne a lőtt 2 gól a spanyol bajnokságban. Ezek után én azt mondom, hogyha a védelmünk lehozza a mai meccset 0 vagy 1 kapott góllal (lesz@rom ha 20szor lő kapufát a Sevilla, letojom ha végig mákunk van), ha lehozzák 0 vagy 1 góllal és nem nyerünk, azért a támadásért felelős játékosokat kell hibáztatni. Nem érdemel, hogy Messi meghúz 20 király cselt a meccsen, lesz@rom ha Suárez 40ről lő egy kapufát, gólOK kellenek és kész. (Hozzáteszem ha 1nél többet kapnánk ott már lehetne szidni a védelmet).
Más: a Real Madridnak ezerszer veretesebb cseresora van, mint nekünk.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, én is inkább pedrot játszatnám, elvégre is ő legalább már lőtt idén gólt, suarez viszont nem. és dagadt is.Roniee21 írta:Ez gyász..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
amíg nem nyerünk minden meccsen 5:0-ra addig ez lesz. Mindig az kell aki nem játszik. Szerintem se lehetett volna nagyon ettől jobbat, főleg Luchót ismerve számítani lehetett erre.palesz77 írta: Nem rossz kezdő ez szerintem amúgy a körülményekhez képest, nem értem mi ez a nagy károgás. Ennél jobbat nemigen rakhatott volna össze Lucho jelenleg..
Az már más kérdés, hogy baromi nehéz meccs lesz még így a "legjobb" kezdőnkkel is. Simán benne van a pontvesztés. De ha sokat akarok akkor azt mondom, hogy Suarez lőjje meg a gólját, Messi döntse már meg a rekordot, na meg akkor már Neymar se maradjon ki.

Hajrá!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Igen, meg Mathieu is sérülésből tér vissza, szerintem pont emiatt kellene Bartranak kezdeni, nem mintha különösebben nagy kockázat lenne a kezdő duó. Mindegy. Sima 3:1 lesz.palesz77 írta:Pique nem játszott 5 meccs óta kb, Bartra az utóbbi 3-on - talán - igen, várható volt szerintem..danianevem írta:Bartra a padon. A forma alapján döntött megint.![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.11.22. 19:19:25-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hogy megmondtam..visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar

Nem rossz kezdő ez szerintem amúgy a körülményekhez képest, nem értem mi ez a nagy károgás. Ennél jobbat nemigen rakhatott volna össze Lucho jelenleg..
Pique nem játszott 5 meccs óta kb, Bartra az utóbbi 3-on - talán - igen, várható volt szerintem..danianevem írta:Bartra a padon. A forma alapján döntött megint.![]()
Ez gyász..
Nevek alapján az egyik legjobb kezdőnk, de a tényleges legjobbtól nagyon messze van.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir
Örüljünk ha vhogy sikerül majd nyerni, de én nagyobb esélyt látok a vereségre mint a győzelemre
- danianevem
- Entrenador del Barça
Bartra a padon. A forma alapján döntött megint. 
Egyébként én valamiért nem izgulok a meccs miatt, szerintem kicsit nehezen, de meglesz a 3 pont. Suárez első barcás gólját is a mostani találkozóra várom.

Egyébként én valamiért nem izgulok a meccs miatt, szerintem kicsit nehezen, de meglesz a 3 pont. Suárez első barcás gólját is a mostani találkozóra várom.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon nehéz meccsre számítok. Válogatott meccsek, utazgatások, gyakorlatilag 0 érdemi közös munka. Valahogy mégis bízom benne bekotorunk egyet s nyerünk, hajrá.

Nagyon látszik, hogy ha egy meghatározó ember kidől erről a középpályáról, mennyire nincs merítési lehetőség. Ezt a középpályát a Sevilla simán blokkolhatja a lengyel gyerekkel, MBiával, Banegával. Támadóktól várom az áttörést.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Én ezt a 11-et küldeném ki .
Bravo,Adriano,Piqué,Bartra, Alba, Busi,Rakitic, Rafinha, MSN
De szinte biztos , hogy így fogunk felállni
Bravo,Alves,Matyi,Bartra(de lehet , hogy Adrianot rakja be),Alba,Busi,Xavi, Rakitic,MSN
Bravo,Adriano,Piqué,Bartra, Alba, Busi,Rakitic, Rafinha, MSN
De szinte biztos , hogy így fogunk felállni
Bravo,Alves,Matyi,Bartra(de lehet , hogy Adrianot rakja be),Alba,Busi,Xavi, Rakitic,MSN
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Szerintem a legoptimálisabb:
Bravo; Alves, Bartra, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitic, Xavi/Rafinha; Messi, Neymar, Suarez kezdő lenne, de már várom milyen ámokfutást fog csinálni a csapat felállításakor.
Bravo; Alves, Bartra, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitic, Xavi/Rafinha; Messi, Neymar, Suarez kezdő lenne, de már várom milyen ámokfutást fog csinálni a csapat felállításakor.

Nehéz meccset és győzelmet várok. Ja és MSN parádét!
Az én 11-em:
Bravo; Alves, Bartra, Pique, Alba; Busquets, Rakitic, Xavi/Rafinha; Messi, Neymar, Suarez

Az én 11-em:
Bravo; Alves, Bartra, Pique, Alba; Busquets, Rakitic, Xavi/Rafinha; Messi, Neymar, Suarez

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk a középső védőinkkel idén komoly baj nincs szerintem, igaz hogy Masch a legjobb jelenleg, de a többieknek is max 1-2 megingása volt egész szezonban, amúgy jól játszanak általában - Piquere sem lehetne panasz, ha emberileg nem lenne egy papucsállatka szintjén sokszor.. Szóval ezt a "csak Masch tud védekezni" szöveget enyhén túlzónak tartom.
Tippem mára:
Bravo; Alves-Pique-Matyi-Alba; Rakitc-Busi-Xavi; Messi-Suárez-Neymar
Tippem mára:
Bravo; Alves-Pique-Matyi-Alba; Rakitc-Busi-Xavi; Messi-Suárez-Neymar
Az oké, hogy pihennie kell, de az APOEL elleni meccs tökéletes lett volna erre a célra. Remélem legalább Bartra kezd. Reménykedek egy
Bravo - Alves - Bartra - Matyi - Alba - Busi - Rakitics - Rafinha - Messi - Neymar - Suárez csapatban.
Bravo - Alves - Bartra - Matyi - Alba - Busi - Rakitics - Rafinha - Messi - Neymar - Suárez csapatban.
Mathieut mindenképp játszatni akarja LE , mellette meg Piqué lehet a kezdőben.
Az se állapot , hogy Piqué a padon csücsül még 5 fordulón keresztül. Szerintem tanult a hibájából , most már nyugodtan lehet a kezdőbe nevezni. Én láttam a spanyolok válogatott meccsét , ott Piqué azért jól tolta.
Annak én sem örülök , hogy Masch. kárára megy a dolog , de szvsz talán egy kisebb sérülés vagy a sok utazás miatt lehetséges , hogy fáradt.
Elvégre ő is játszott eddig minden meccsen. Lehet fáradtabb a kelleténél , és úgy ítélte meg LE , hogy most jobb ha pihen. Én személy szerint MEssit is pihentetném , ha nem a Sevilla lenne az ellenfél , LE lehetséges , hogy őt is leültette volna.
Mathieu meg Piqué pihetnek eleget , most rajtuk a sor.
Én kezdőm estére:
Bravo-Alves,Piqué,Mathieu,Alba-Rakitic,Busquets,Rafinha-MSN
Az se állapot , hogy Piqué a padon csücsül még 5 fordulón keresztül. Szerintem tanult a hibájából , most már nyugodtan lehet a kezdőbe nevezni. Én láttam a spanyolok válogatott meccsét , ott Piqué azért jól tolta.
Annak én sem örülök , hogy Masch. kárára megy a dolog , de szvsz talán egy kisebb sérülés vagy a sok utazás miatt lehetséges , hogy fáradt.
Elvégre ő is játszott eddig minden meccsen. Lehet fáradtabb a kelleténél , és úgy ítélte meg LE , hogy most jobb ha pihen. Én személy szerint MEssit is pihentetném , ha nem a Sevilla lenne az ellenfél , LE lehetséges , hogy őt is leültette volna.
Mathieu meg Piqué pihetnek eleget , most rajtuk a sor.
Én kezdőm estére:
Bravo-Alves,Piqué,Mathieu,Alba-Rakitic,Busquets,Rafinha-MSN
Mascherano végigjátszotta mindkét meccset a válogatottban, gyanítom nincs megfelelő állapotban. van ilyen, nincs ezen semmi szokatlan.

Ez megint de bullshit LE részéről, egy játékos tud védekezni, és azt is kiveszi, no comment....
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Azért félelmetes látni,hogy mennyire középszerű lett a csapatunk,leszámítva a támadókat...jesszus.danianevem írta:
Egy ilyen kezdőt elnéznék, de egészen biztos, hogy nem ez lesz:
Bravo - Adriano, Bartra, Piqué, Alba - Rakitic, Xavi, Rafinha - Suárez, Messi, Neymar
Mascheranoról tudni valamit,megsérült a válogatottnál vagy mi? Mondjuk biztosan,mert épeszű ember nem hagyná ki a keretből az egyszem védekezni képes játékosát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kezd az az érzésem lenni, hogy LE nem akarja, hogy a csapat nyerjen. Most is felállunk majd úgy, hogy a csapat fele nem tud érdemben hozzátenni a védekezéshez. Remélem minél előbb elmegy, mert ha így marad akkor örülhetünk ha a 3. hely meglesz.Gali írta:Official: 18 players called up for the game against Sevilla, Masip, Douglas, Montoya, Mascherano and Vermaelen not included #fcblive
Ezt nem hiszem el, hogy Masch nincs benne a keretben.
LE most megint mit szórakozik? Ennyire azért nem állunk jól, hogy a kisfőnök ne játsszon.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Iniesta sincs a keretben, ő gondolom az orvosi engedély hiányában marad ki. A keret: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Alba, Sergi Roberto, Adriano, Alves, Mathieu and Munir.Gali írta:...
Egy ilyen kezdőt elnéznék, de egészen biztos, hogy nem ez lesz:
Bravo - Adriano, Bartra, Piqué, Alba - Rakitic, Xavi, Rafinha - Suárez, Messi, Neymar
Official: 18 players called up for the game against Sevilla, Masip, Douglas, Montoya, Mascherano and Vermaelen not included #fcblive
LE most megint mit szórakozik? Ennyire azért nem állunk jól, hogy a kisfőnök ne játsszon.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"