Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért félelmetes látni,hogy mennyire középszerű lett a csapatunk,leszámítva a támadókat...jesszus.danianevem írta:
Egy ilyen kezdőt elnéznék, de egészen biztos, hogy nem ez lesz:
Bravo - Adriano, Bartra, Piqué, Alba - Rakitic, Xavi, Rafinha - Suárez, Messi, Neymar
Kezd az az érzésem lenni, hogy LE nem akarja, hogy a csapat nyerjen. Most is felállunk majd úgy, hogy a csapat fele nem tud érdemben hozzátenni a védekezéshez. Remélem minél előbb elmegy, mert ha így marad akkor örülhetünk ha a 3. hely meglesz.Gali írta:Official: 18 players called up for the game against Sevilla, Masip, Douglas, Montoya, Mascherano and Vermaelen not included #fcblive
Ezt nem hiszem el, hogy Masch nincs benne a keretben.
LE most megint mit szórakozik? Ennyire azért nem állunk jól, hogy a kisfőnök ne játsszon.
Iniesta sincs a keretben, ő gondolom az orvosi engedély hiányában marad ki. A keret: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Alba, Sergi Roberto, Adriano, Alves, Mathieu and Munir.Gali írta:...
jó neked... hogy bízni tudsz. én ugyan várom a győzelmet csak az a fránya bizalom...de nézzük a reményt: megszakadhat a rossz széria.....zola8787 írta:Tudom, hogy a kurta anyját a védelmünknek, de lehozott már pá kapott nélküli meccset
1et lövünk akkor nyerünk. Bízok a védelmünkben.
Én egy győzelmet szeretnék látni, de x-re számítok. A Sevilla szinte 100%, hogy védekezni és kontrázni fog, ehhez pedig elég jó a játékosanyaguk is. Az idei Barca pedig hátul nincs olyan jó, hogy kapott gól, gólok nélkül lehozzon egy derbit, elöl pedig pontatlanok vagyunk.hank1ee írta:Na, végre játszunk holnap! Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
Jobb helyeken a kölcsönbe adott játékosokat nem engedik játszani az anyaegyesület ellen. Persze mi nagyon készségesek vagyunk, hogy aztán majd életük meccsét játszva bosszantsanak minket...palesz77 írta:Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok.
Fú, hosszú hetem volt, róluk el is feledkeztem!palesz77 írta:Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt..hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.Nem ígérkezik egyszerű meccsnek, maradjunk annyiban..
Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt..hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
az előbb hazudtam, a TV3 szerint mindhárman megkapják holnap a zöld lámpát.visca el barca írta:vki tájékoztassom már mi a helyzet sérültekkel... ini, matyi, rafinha? lesz belőlük 7végére valami?