Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért félelmetes látni,hogy mennyire középszerű lett a csapatunk,leszámítva a támadókat...jesszus.danianevem írta:
Egy ilyen kezdőt elnéznék, de egészen biztos, hogy nem ez lesz:
Bravo - Adriano, Bartra, Piqué, Alba - Rakitic, Xavi, Rafinha - Suárez, Messi, Neymar
Kezd az az érzésem lenni, hogy LE nem akarja, hogy a csapat nyerjen. Most is felállunk majd úgy, hogy a csapat fele nem tud érdemben hozzátenni a védekezéshez. Remélem minél előbb elmegy, mert ha így marad akkor örülhetünk ha a 3. hely meglesz.Gali írta:Official: 18 players called up for the game against Sevilla, Masip, Douglas, Montoya, Mascherano and Vermaelen not included #fcblive
Ezt nem hiszem el, hogy Masch nincs benne a keretben.
LE most megint mit szórakozik? Ennyire azért nem állunk jól, hogy a kisfőnök ne játsszon.
Iniesta sincs a keretben, ő gondolom az orvosi engedély hiányában marad ki. A keret: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Alba, Sergi Roberto, Adriano, Alves, Mathieu and Munir.Gali írta:...
jó neked... hogy bízni tudsz. én ugyan várom a győzelmet csak az a fránya bizalom...de nézzük a reményt: megszakadhat a rossz széria.....zola8787 írta:Tudom, hogy a kurta anyját a védelmünknek, de lehozott már pá kapott nélküli meccset
1et lövünk akkor nyerünk. Bízok a védelmünkben.
Én egy győzelmet szeretnék látni, de x-re számítok. A Sevilla szinte 100%, hogy védekezni és kontrázni fog, ehhez pedig elég jó a játékosanyaguk is. Az idei Barca pedig hátul nincs olyan jó, hogy kapott gól, gólok nélkül lehozzon egy derbit, elöl pedig pontatlanok vagyunk.hank1ee írta:Na, végre játszunk holnap! Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
Jobb helyeken a kölcsönbe adott játékosokat nem engedik játszani az anyaegyesület ellen. Persze mi nagyon készségesek vagyunk, hogy aztán majd életük meccsét játszva bosszantsanak minket...palesz77 írta:Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok.
Fú, hosszú hetem volt, róluk el is feledkeztem!palesz77 írta:Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt..hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.Nem ígérkezik egyszerű meccsnek, maradjunk annyiban..
Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt..hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
az előbb hazudtam, a TV3 szerint mindhárman megkapják holnap a zöld lámpát.visca el barca írta:vki tájékoztassom már mi a helyzet sérültekkel... ini, matyi, rafinha? lesz belőlük 7végére valami?
gránit írta:Akkor nem jól fogalmaztál. Olyan nincs, hogy valaki kezdő kaliber és nem kezdő kaliber egyszerre. Egy adott csapatban valaki vagy kezdő kaliber, vagy nem.
sevilla ki se áll... inkább legyen egy 3-0-s bünti, minthogy robi gólpasszaiból pedro megszórja őket.Leon írta:Végre valami jó hír!Remélem Pedro és Alves is 100%os és a kezdőben lesznek!![]()