Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.22. 10:59:36

Szerintem nagyon nehéz meccs lesz. Rossz szétesett,főleg így a válogatott forduló után. Abban bízom, hogy valaki elől kellően fel lesz pörögve, hogy jelentsen annyi pluszt, hogy a 3 pont meglegyen.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.22. 10:58:13

zola8787 írta:Tudom, hogy a kurta anyját a védelmünknek, de lehozott már pá kapott nélküli meccset :-D
1et lövünk akkor nyerünk. Bízok a védelmünkben.
jó neked... hogy bízni tudsz. én ugyan várom a győzelmet csak az a fránya bizalom...de nézzük a reményt: megszakadhat a rossz széria.....
Suareznek már gól(ok) következne....
Messinek úgyszintén.....
hazai pálya...
a gubancok: válogatott utáni meccs...
mit "kever" LE. a kezdővel....
kontrák és pontrúgások....stb.
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.22. 09:54:02

Tudom, hogy a kurta anyját a védelmünknek, de lehozott már pá kapott nélküli meccset :-D
1et lövünk akkor nyerünk. Bízok a védelmünkben.
crixus
Entrenador del Barça

2014.11.21. 23:09:02

hank1ee írta:Na, végre játszunk holnap! Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
Én egy győzelmet szeretnék látni, de x-re számítok. A Sevilla szinte 100%, hogy védekezni és kontrázni fog, ehhez pedig elég jó a játékosanyaguk is. Az idei Barca pedig hátul nincs olyan jó, hogy kapott gól, gólok nélkül lehozzon egy derbit, elöl pedig pontatlanok vagyunk.
Egyedül az MSN-ben lehet bízni, ha nem tudnak pontosabban játszani a kapu előtt, mint az eddigi meccseken akkor szinte borítékolható a pontvesztés. Persze egyszerű dolguk nem lesz, mert a szélekről és a kp-ról kevés támogatásra számíthatnak (legalábbis minőségire), a sevilla-i bunkerben pedig a körömpasszokat nem lesz egyszerű megcsinálni. De ha valakik ezt meg tudják oldani, akkor az a fenti hármas. Már ha jó formában lesznek...
pitta19
Jugador d'estrella

2014.11.21. 22:54:56

Az elmúlt pár meccsen mutatott játék nem ad bizakodásra okot + válogatott meccsek után nehezen pörgünk fel általában, ennek ellenére én győzelmet várok, mindegy hogyan és mennyivel, csak a három pontot tartsuk otthon.
Suarez verhetne már egyet, jót tenne az önbizalmának és Messi és megdönthetné már azt a bizonyos rekordot, hogy minden idők legeredményesebb góllövője legyen a spanyol ligának.
gg86
Jugador d'estrella

2014.11.21. 22:46:51

palesz77 írta:Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok.
Jobb helyeken a kölcsönbe adott játékosokat nem engedik játszani az anyaegyesület ellen. Persze mi nagyon készségesek vagyunk, hogy aztán majd életük meccsét játszva bosszantsanak minket... :)
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.21. 22:32:52

palesz77 írta:
hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt.. :? Nem ígérkezik egyszerű meccsnek, maradjunk annyiban.. :D
Fú, hosszú hetem volt, róluk el is feledkeztem! :D Hát még nekik milyen érdekes lesz ez a nap, tényleg... Sose volt egyszerű egyébként a Sevilla ellen, de valahogy mindig be szoktuk húzni kínkeservesen! Remélem, most is ez lesz!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.21. 22:27:41

hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt.. :? Nem ígérkezik egyszerű meccsnek, maradjunk annyiban.. :D
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.21. 22:16:35

Na, végre játszunk holnap! Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.20. 15:54:58

visca el barca írta:vki tájékoztassom már mi a helyzet sérültekkel... ini, matyi, rafinha? lesz belőlük 7végére valami?
az előbb hazudtam, a TV3 szerint mindhárman megkapják holnap a zöld lámpát.
persze Sergi Roberto már megkapta, szóval én nyugodt vagyok. 8) 8)
Kép
gránit
Director del Fútbol

2014.11.20. 06:01:48

Szerintem van. Alexis korábban is azért volt kezdő a Barcelonában, mert nem volt alternatívája. Ha Suarez-szintű emberekről beszélünk, ő nem kezdő kaliber. Azért lehetett itt kezdő kaliber, mert nem volt helyette más. Pont azért távozott, mert egy erősebb konkurenciával szemben ő NEM kezdő kaliber. Ezért írtam, hogy ez a kezdő kaliberes dolog teljesen relatív, attól függően, milyen csapatban játszol, milyen a konkurencia. Nem én hoztam fel a "kezdő kaliber"-témát, tettem egy apró korrekciót, aminek nem elvi - mivel igaza volt Palesznak -, hanem megfogalmazásbeli indítékai voltak. Te tekergeted a dolgot, én már lezártam azzal, hogy a "kaliber"-dolog relatív, amit az írásoddal alá is támasztottál.

Remélem, nem valami rotációs hülyeség alapján fogunk megint kiállni, hogy aztán a második félidőben kelljen megint kapkodni. Múltkor nem tudom, Luis Enrique galócát evett, vagy szimplán ennyire lenézte az ellenfelet.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.19. 21:38:11

gránit írta:Akkor nem jól fogalmaztál. Olyan nincs, hogy valaki kezdő kaliber és nem kezdő kaliber egyszerre. Egy adott csapatban valaki vagy kezdő kaliber, vagy nem.

Semmilyen ellentmondás nincs. Ha nem jött volna Suarez, Alexis egyértelmű kezdő lenne, mert van olyan jó. Viszont itt van egy olyan játékos, aki jobb nála, így a padra szorult volna. Nem hiszem, hogy jól viselte volna ha csak perceket kap.
Nem kell itt tekergetni a dolgokat. Ezt a kezdő meg nem kezdő kalibert hagyjuk. Suarez érkezése megváltoztatta a dolgokat. Nélküle simán kezdő lenne a chilei. Amúgy meg a klubnak sem volt igazán érdeke megtartani. Alig játszik, de állni kell a fizuját és az értéke is folyamatosan csökken. Ráadásul neki is jobb egy olyan csapatban, ahol folyamatosan szerepet kap.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.19. 20:22:14

Leon írta:Végre valami jó hír!Remélem Pedro és Alves is 100%os és a kezdőben lesznek! 8) :mrgreen:
sevilla ki se áll... inkább legyen egy 3-0-s bünti, minthogy robi gólpasszaiból pedro megszórja őket.

remélem amugy pedro kezd, neymart vagy suarezt pintetni kell, el ne fáradjanak tavaszra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.11.19. 20:03:50

visca el barca írta:
Erxy írta:Sergi Roberto felépült és megkapta az orvosok engedélyét. 8) 8)
ez a lényeg a többi nem izgat 8)
Végre valami jó hír!Remélem Pedro és Alves is 100%os és a kezdőben lesznek! 8)

:mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
westerngom
Entrenador del Barça

2014.11.19. 19:13:41

visca el barca írta:
nagggyon pervez vagy! :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.19. 18:36:33

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.19. 18:03:51

Sergi Roberto felépült és megkapta az orvosok engedélyét. 8) 8)
Mathieu és Rafinha a csapattal edz, Ini elválasztva.
ha jól emlékszem. :lol:
szerintem egyikük se lesz hétvégén
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.19. 17:51:09

vki tájékoztassom már mi a helyzet sérültekkel... ini, matyi, rafinha? lesz belőlük 7végére valami?
Kép
gránit
Director del Fútbol

2014.11.19. 02:03:49

Akkor nem jól fogalmaztál. Olyan nincs, hogy valaki kezdő kaliber és nem kezdő kaliber egyszerre. Egy adott csapatban valaki vagy kezdő kaliber, vagy nem. Úgy általánosságban meg csapatra válogatja. Egyébként én is félreérthető voltam még eggyel előtte, elméletileg egyetértek Vakmacskával. A helyzet hozta úgy, hogy a klub rosszul járt azzal, hogy míg Alexis volt, aki váltani akart, addig Pedrót a kutyára nem tudjuk rásózni. Ami nem csoda, ha lenne egy nemzetközi porondon szereplő klubcsapatom, én se adnék érte egy garast sem.

(Charles Barkley)
palesz77

2014.11.18. 22:12:55

gránit írta:Önellentmondás: Sanchez kezdő kaliber, de nem lenne kezdő...
Nem önellentmondás, most ha idejönne Reus, akkor is valaki nem lenne kezdő a nagy négyesből, pedig tudás alapján mindegyiküknek annak kéne lennie.. Alexis sokkal többet tud annál, mint amit nálunk mutatott magából. Bőven jobb játékos annál, hogy nálunk csak csere szerepet töltsön be - ezért is ment el.
gránit írta:De ha Sanchez menni akart és Pedrót nem volt kire rásózni, akkor nyilván nem maradt más lehetőség, mint a jelenlegi helyzet.
Ez meg pontosan így történt.. :D
gránit
Director del Fútbol

2014.11.18. 21:52:33

Önellentmondás: Sanchez kezdő kaliber, de nem lenne kezdő... Na most akkor kezdő, vagy nem kezdő? Szerintem egy átlagos, nemzetközi szintet megütő csapatban kezdő kaliber, egy Barcelonában nem kezdő kaliber. Korábban sem kellett volna annak lennie, csak nem volt alternatíva. Egy elméleti megállapítást tettem. De ha Sanchez menni akart és Pedrót nem volt kire rásózni, akkor nyilván nem maradt más lehetőség, mint a jelenlegi helyzet.

(Charles Barkley)
palesz77

2014.11.18. 21:46:08

gránit írta:...
Csak annyi a különbség kettejük közt, hogy Alexis bőven kezdő kaliberű játékos, míg Pedro nem. Sáncheznek szerinted mikor lenne elég annyi perc, mint amennyit Pedro fog kapni Suárez visszatérése után..?
gránit
Director del Fútbol

2014.11.18. 21:40:37

Szerintem meg neki van igaza. Nem kapna mostanság Sanchez nagy játékperceket, de Pedrito se nagyon fog, legalábbis nagyon remélem. Mivel Pedro is egyre messzebb kerül a kezdő státusztól és az állandó játéklehetőségtől, nem nagyon van értelme arról beszélni, hogy Sanchez is ugyanebben a cipőben járna. Kb ugyanaz lenne a helyzet, csak Sanchez csereként talán labdába tudna rúgni olykor-olykor. A tavalyi szezonban volt rá példa, hogy jó cserének bizonyult. Pedig korántsem voltam oda Sanchezért. Csak ugye a nagy gond az, hogy míg Sanchezért volt vevő és vitték, nem volt olyan balek, akire Pedrót rá tudtuk volna sózni.

(Charles Barkley)
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.18. 16:32:44

gránit írta:Na ezt most nem értem. Valaki azt mondja, Pedrónál még Alexis is hatékonyabb volt - ami tény és való -, az miért nem "érv", csak mert még Sandro is hatékonyabb Pedrónál? Ez nem inkább megerősíti azt a véleményt, hogy Pedro hosszú évek óta vegetál a Barcelonában, komolyabb input nélkül? Nagyon is érv. Én Fabregast sajnálom, minden kreativitás hiányzik a középpályáról. A legutóbbi bajnokin már odáig jutottunk - mások szerint már korábban is, nekem most vált markánsan szembeöltővé -, hogy a középpályások helyett a védők járatják a labdát, Mascherano de facto irányítóvá lépett elő, ő osztogatta előre a labdákat, a középpálya megkerülésével próbálták Munirékat megtalálni. Láthattuk, milyen hatékonysággal működött ez a gyakorlat, de egyszerűen tényleg nincs karmester, még mindig Xavi a leghasználhatóbb ember, ha a pályán van.
gránit írta:Na ezt most nem értem. Valaki azt mondja, Pedrónál még Alexis is hatékonyabb volt - ami tény és való -, az miért nem "érv", csak mert még Sandro is hatékonyabb Pedrónál? Ez nem inkább megerősíti azt a véleményt, hogy Pedro hosszú évek óta vegetál a Barcelonában, komolyabb input nélkül? Nagyon is érv.
Azért, mert Vakmacska hibának könyvelte el, hogy eladtuk Alexist és Pedrot tartottuk meg. Szerintem pedig abszolút nem volt hiba. Emellett a trió mellett mennyit játszott volna AS? és itt nem azon volt a hangsúly, hogy Pedritonak milyen a teljesítménye, hanem hogy baromság volt Sanchezt eladni, pedig jobb volt a spanyolnál.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2014.11.18. 13:16:05

Na ezt most nem értem. Valaki azt mondja, Pedrónál még Alexis is hatékonyabb volt - ami tény és való -, az miért nem "érv", csak mert még Sandro is hatékonyabb Pedrónál? Ez nem inkább megerősíti azt a véleményt, hogy Pedro hosszú évek óta vegetál a Barcelonában, komolyabb input nélkül? Nagyon is érv. Én Fabregast sajnálom, minden kreativitás hiányzik a középpályáról. A legutóbbi bajnokin már odáig jutottunk - mások szerint már korábban is, nekem most vált markánsan szembeöltővé -, hogy a középpályások helyett a védők járatják a labdát, Mascherano de facto irányítóvá lépett elő, ő osztogatta előre a labdákat, a középpálya megkerülésével próbálták Munirékat megtalálni. Láthattuk, milyen hatékonysággal működött ez a gyakorlat, de egyszerűen tényleg nincs karmester, még mindig Xavi a leghasználhatóbb ember, ha a pályán van.

(Charles Barkley)
Válasz küldése