Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát én tartok tőlük, elég jól állnak a bajnokságban is, nem lesznek egyszerű ellenfél. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy a két ifinkben gondolom dúlni fog a bizonyítási vágy - Deuban főleg -, én nagyon kemény meccsre számítok. Plusz még ott van az is, hogy válogatott szünet volt..hank1ee írta:Mit vártok? Én nem tartok a Sevillától, szinte törvényszerűvé vált, hogy valamilyen úton-módon megverjük őket. A Camp Nouban most nem lehet baj, 1-2 gólos győzelmet várok. Ivannak lesz ez a nap érdekes.
az előbb hazudtam, a TV3 szerint mindhárman megkapják holnap a zöld lámpát.visca el barca írta:vki tájékoztassom már mi a helyzet sérültekkel... ini, matyi, rafinha? lesz belőlük 7végére valami?
gránit írta:Akkor nem jól fogalmaztál. Olyan nincs, hogy valaki kezdő kaliber és nem kezdő kaliber egyszerre. Egy adott csapatban valaki vagy kezdő kaliber, vagy nem.
sevilla ki se áll... inkább legyen egy 3-0-s bünti, minthogy robi gólpasszaiból pedro megszórja őket.Leon írta:Végre valami jó hír!Remélem Pedro és Alves is 100%os és a kezdőben lesznek!![]()
Végre valami jó hír!Remélem Pedro és Alves is 100%os és a kezdőben lesznek!visca el barca írta:ez a lényeg a többi nem izgatErxy írta:Sergi Roberto felépült és megkapta az orvosok engedélyét.![]()
![]()
nagggyon pervez vagy!visca el barca írta:ez a lényeg a többi nem izgatErxy írta:Sergi Roberto felépült és megkapta az orvosok engedélyét.![]()
![]()
ez a lényeg a többi nem izgatErxy írta:Sergi Roberto felépült és megkapta az orvosok engedélyét.![]()
![]()
Nem önellentmondás, most ha idejönne Reus, akkor is valaki nem lenne kezdő a nagy négyesből, pedig tudás alapján mindegyiküknek annak kéne lennie.. Alexis sokkal többet tud annál, mint amit nálunk mutatott magából. Bőven jobb játékos annál, hogy nálunk csak csere szerepet töltsön be - ezért is ment el.gránit írta:Önellentmondás: Sanchez kezdő kaliber, de nem lenne kezdő...
Ez meg pontosan így történt..gránit írta:De ha Sanchez menni akart és Pedrót nem volt kire rásózni, akkor nyilván nem maradt más lehetőség, mint a jelenlegi helyzet.
Csak annyi a különbség kettejük közt, hogy Alexis bőven kezdő kaliberű játékos, míg Pedro nem. Sáncheznek szerinted mikor lenne elég annyi perc, mint amennyit Pedro fog kapni Suárez visszatérése után..?gránit írta:...
gránit írta:Na ezt most nem értem. Valaki azt mondja, Pedrónál még Alexis is hatékonyabb volt - ami tény és való -, az miért nem "érv", csak mert még Sandro is hatékonyabb Pedrónál? Ez nem inkább megerősíti azt a véleményt, hogy Pedro hosszú évek óta vegetál a Barcelonában, komolyabb input nélkül? Nagyon is érv. Én Fabregast sajnálom, minden kreativitás hiányzik a középpályáról. A legutóbbi bajnokin már odáig jutottunk - mások szerint már korábban is, nekem most vált markánsan szembeöltővé -, hogy a középpályások helyett a védők járatják a labdát, Mascherano de facto irányítóvá lépett elő, ő osztogatta előre a labdákat, a középpálya megkerülésével próbálták Munirékat megtalálni. Láthattuk, milyen hatékonysággal működött ez a gyakorlat, de egyszerűen tényleg nincs karmester, még mindig Xavi a leghasználhatóbb ember, ha a pályán van.
Azért, mert Vakmacska hibának könyvelte el, hogy eladtuk Alexist és Pedrot tartottuk meg. Szerintem pedig abszolút nem volt hiba. Emellett a trió mellett mennyit játszott volna AS? és itt nem azon volt a hangsúly, hogy Pedritonak milyen a teljesítménye, hanem hogy baromság volt Sanchezt eladni, pedig jobb volt a spanyolnál.gránit írta:Na ezt most nem értem. Valaki azt mondja, Pedrónál még Alexis is hatékonyabb volt - ami tény és való -, az miért nem "érv", csak mert még Sandro is hatékonyabb Pedrónál? Ez nem inkább megerősíti azt a véleményt, hogy Pedro hosszú évek óta vegetál a Barcelonában, komolyabb input nélkül? Nagyon is érv.
Azért mert az El Mundo szerint ezért nem játszik nem kell készpénznek venni.Vakmacska írta:Na, Montyt is sikerült elüldözniük.
Mert nem támadó szellemű. De könyörgöm, ő védő, nem pedig támadó.
AMúgy meg ALves "támadó szellemével" meg lehet nézni, hogy mire jutunk: volt három jó beadása idén, azt jónapot. Ennyit Monty is tudna, ha kapna lehetőséget.
De nem, nekünk nem kell.
Szerintem LE egyszerűen nem csípi a srácot.
Most komolyan, örültél volna ha Alexis marad? Pedronál amúgy még Sandro is hatékonyabb, szóval ez nem érv. Ha kap 3 meccsenként 20 percet a chilei az jó lett volna?Vakmacska írta:nem tudom, de engem dühítenek ezek az idióta húzások mind a vezetőség, mind az edzők részéről.
FAbregas azért ment el, mert nem találta itt a helyét a csapatban; Alexis hiába volt hatékonyabb, mint Pedro, el kellett adni; a béna igazolások: egy középhátvéd, akiért kidobtak egy valag pénzt az ablakon, meg egy jobbhátvédért, akit még csak nem is láttunk sehol, és inkább Adrianot játszatják JHV-ként, mint Montyt.
Ennyi erővel engem is megvehettek volna.
Kész kabaré, amit itt művelnek.
Így igaz, és amikor Messi sérült volt, ugyanígy támadhatta a kaput.Lionel85 írta:Már tavaly is divat volt Pedro esetében, hogy a válogatottban több gólt lőtt, de szerintem beljebb is játszik, mint a Barçában. Itt inkább jobbszélső, amott meg támadó.
Pontosan így van. Vagy 2 éve mondom ezt, de le lettem szólva.hank1ee írta:Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.Vakmacska írta:Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
Miért van az, hogy Pedro a válogatottban sokkal jobban játszik, és még gólokat is rúg?
Igen. És Alexis is rugdosta a gólokat akkor.hank1ee írta:Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.Vakmacska írta:Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
Miért van az, hogy Pedro a válogatottban sokkal jobban játszik, és még gólokat is rúg?