Enzo mozgása,labdakezelése megszólalásig hasonlít a fateréra(ami nekem már bőven elég egy orgazmusra),de ez így önmagában még édeskevés... Azt is tegyük hozzá, hogy a debütálása a Castillaban Zidane edzősködése alatt történt. Én megmondom őszintén nem hiszek ezekben a focista gyerekeben, túl nagy a nyomás, a hype...ráadásul Enzo faterja nem egy "sima klasszis" volt, hanem tényleg a "Hall of Fame" tagja.Biztos vagyok benne,hogy meg kapja majd a lehetőséget az első csapatban is,főleg a neve miatt meg azért mert jelenleg Zizu is a klub alkalmazottja (sőt szerintem Ancelotti örököse lesz,remélhetőleg 4-5 év múlva)... Szóval az esélyt megkapja majd, a fater nem egy buta ember,jól irányítja a szálakat, de azzal a nyomással ami a fián lesz ahogy rálép a Bernabeu gyepére ő sem fog tudni már mit kezdeni... Én inkább a legkisebben látok lehetőséget, ő kapusnak készül(és elvileg jól is tolja), rajta kisebb nyomás lesz, nem várják majd a zseniális cseleket meg bomba gólokat, jóval könnyebb lesz az ő útja...De majd az idő eldönti, ha enzo egy spanyol kiscsapatban is néha lekoppintja a fatert mozgásban cselekben én már elégedett leszek.