Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Senki sem mondta , hogy nem. De fontba fog 20-at keresni vagy euróba ?Decima írta:Ez Messire is igaz...PCsabi írta:Cristiano Ronaldo yearly salary: £20m
Eibar's transfer budget for this season: £15m

Szerintem nem egymást utálják, hanem a médiát, ami szinte "uszítja" őket egymás ellen. Habár ez a pacsizás könnyen lehet, hogy kizárólag a "külvilágnak" szólt és nem egy teljesen őszinte gesztus.Alfa írta:Ez szép gesztus volt, hogy külön lepacsizott a RealosokkalLeon írta:Látszik,hogy Messi és Ronaldo mennyire utálják egymást:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qO-1epb-tgE#t=10" target="_blankde attól még szerintem nagyon nem szeretik egymást
Hogy írhatsz ilyet? Igen is "zseniális" kapusaink voltak!Balinho írta:Alcantara írta:Most hogy eszembe jutott, a Zubizarreta és Valdes közötti időben eleve nagy bajban voltunk a kapusokat illetően, de az öreg Busquets közülük is lefelé lógott ki! Pedig volt itt cifra nevek
Világklasszis faternak világklasszis fia? Akkor itt csak Busquetsék jöhetnek szóbaAlcantara írta:Kérlek olvass mielőtt kommentelsz!Decima írta:Maldini...de azért sok más példa is akad.![]()
Azt írtam, világklasszis/aranylabdás! Az öreg Maldini melyik kategóriába tartozik szerinted?
Nem tudom ki látta a Rush című filmet, de én hasonlóképp tudom elképzelni kettejük viszonyát, mint ahogy ott ábrázolták Lauda és Hunt kapcsolatát. Nem világi pajtások, de a kölcsönös tisztelet szerintem 100%, hogy megvan kettejük közt.. Tuti biztos vagyok benne, hogy ez sem csak a kamerának szólt.Alfa írta:Ez szép gesztus volt, hogy külön lepacsizott a Realosokkalde attól még szerintem nagyon nem szeretik egymást
Ez szép gesztus volt, hogy külön lepacsizott a RealosokkalLeon írta:Látszik,hogy Messi és Ronaldo mennyire utálják egymást:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qO-1epb-tgE#t=10" target="_blank

Kérlek olvass mielőtt kommentelsz!Decima írta:Maldini...de azért sok más példa is akad.
Mondjuk mit szólnál egy védelemhez ami nem a félelmetes Alves-Pique-Bartra-Jordi Alba tengelyből áll? Vagy talán egy edzőhöz aki érti a szakmát? Vagy ha lenne egy CR-Benz-James-Isco-Kroos-Modric pakkotok? Esetleg csapategység?Küzdés? Biztos nagy megmondó ember vagy de ez a sport kicsit összetettebb annál mint ,hogy előre vágunk egy Neymar-Suarez Pakkot, a középpályátokat megerősítjük Mascheranoval(mert ennyit értettem a megerősített kp-n, nem azt ,hogy lenne egy Zidane-Makelele-Vieira tengelyetek)....sadudetam írta:Tudom hogy nem lehet a másik oldalról idézni, de megint volt egy szösszenet a kedvenc bugyuta fórumozó emberemtől. Te Istenem hogy haverokkal mennyit röhögünk azon amiket ír. "egy Suarez-Nemar csatársor egy megerősített kp-val szerintem jól működne,nem lennének vilagverők akkor se , de nagyon jó lenne." Kérdem én, hogy akkor szerintetek mi kéne még?