Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.11.18. 14:08:19

Most olvastam egy portálon, hogy Zidane legidősebb fia, Enzo először lépett pályára a B csapatban.
Fernandez néven szerepel. Tud erről valaki valamit Madrid szurkolók részéről?
Komolyan érdekelne, hogy milyen játékos a fiú.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.18. 13:15:01

Azért nem jutnánk újra a csúcsra, mert a védelem továbbra is szét lenne, sőt még jobban, ha Mas is felkerülne, de nem fog. Nálatok a Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo/Coentrao védelem nagyon összeért, alkalmasint ugyanúgy védekezésben, mint támadásban. Kifogástalannak tűnik a csapat, de kíváncsi leszek, hogy Khedirával vagy Illarramendivel mennyivel lesztek előrébb Modric hiányában, akit Cristiano és Ramos után a 3. kulcsembernek tartok a csapatotokban, ne feledjük, hogy ő viszi át Kroos-szal védekezésből támadásba, vagy támadásból védekezésbe a gárdát, az extra terheléstől is sérült meg szerintem a horvát.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
dzsihad
Barça C

2014.11.18. 12:33:32

sadudetam írta:Tudom hogy nem lehet a másik oldalról idézni, de megint volt egy szösszenet a kedvenc bugyuta fórumozó emberemtől. Te Istenem hogy haverokkal mennyit röhögünk azon amiket ír. "egy Suarez-Nemar csatársor egy megerősített kp-val szerintem jól működne,nem lennének vilagverők akkor se , de nagyon jó lenne." Kérdem én, hogy akkor szerintetek mi kéne még?
Mondjuk mit szólnál egy védelemhez ami nem a félelmetes Alves-Pique-Bartra-Jordi Alba tengelyből áll? Vagy talán egy edzőhöz aki érti a szakmát? Vagy ha lenne egy CR-Benz-James-Isco-Kroos-Modric pakkotok? Esetleg csapategység?Küzdés? Biztos nagy megmondó ember vagy de ez a sport kicsit összetettebb annál mint ,hogy előre vágunk egy Neymar-Suarez Pakkot, a középpályátokat megerősítjük Mascheranoval(mert ennyit értettem a megerősített kp-n, nem azt ,hogy lenne egy Zidane-Makelele-Vieira tengelyetek).... :mrgreen: Nem zavarnak a kritikák, valóban nem vagytok a szivem csücske, de meglehetne próbálni kicsit összetettebben nézni ezt a sportágat, nem csak annyit,hogy Neymar-Suarez-Messi és akkor magad alá vizelni, láttad mennyire összeszarta magát tőlük a Celta,vagy a Real stb... De oké akkor világverők lennétek egy Neymar-Suarez csatársorral és akkor most megyek FIFA-zok egyet. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.18. 12:16:11

modric 3-4 hónapra kidőlt.

még 1-2 komolyabb ember kidől a kezdőből és kijön a madrid gyengesége amit már a nyár végén is írtam, hogy van nagyjából 1-2 cseréjük és annyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Decima
Barça B

2014.11.17. 21:49:49

Montoya megy? Nem baj van 3 alternatíva is a csapatban...
Kép
sadudetam
Barça B

2014.11.17. 21:04:48

Tudom hogy nem lehet a másik oldalról idézni, de megint volt egy szösszenet a kedvenc bugyuta fórumozó emberemtől. Te Istenem hogy haverokkal mennyit röhögünk azon amiket ír. "egy Suarez-Nemar csatársor egy megerősített kp-val szerintem jól működne,nem lennének vilagverők akkor se , de [auto_cenzúra] lenne." Kérdem én, hogy akkor szerintetek mi kéne még?
Forever Barca!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.11.17. 18:21:22

Igaz Bale-nek is jár az aranylabda hiszen tavasszal sikerült lefutnia a sérült Bartrát és ezért lőtt is egy malac gólt Pintonak a Copa Del Rey döntőjében.Végül is Varane is már háromszor(!) szerelte Messit egy meccs alatt,szóval neki is kijárna már egy bogyó... :mrgreen:
Értem amúgy mire célzol de szerintem hagyjuk ezt a fogalmatlan Bale-t, a Realból aki előbb-utóbb Ronaldon kívül aranylabdát fog kapni az Isco lesz ha így folytatja.
Amúgy Modric 3-4 hétre kidőlt,kíváncsi vagyok,hogy fogja Carlo papa pótolni.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.17. 17:20:11

Leon írta: Egy kis összehasonlítás:
Kezdjük ott, hogy Bale balhátvédként kezdte és mikor már szélső is vt, nem lehet összevetni egy olyannal aki alapján véve csatárként kezdte. Meg a bajnokságok szintje is "picit" eltér.

Az meg a másik, h ne ugorjunk már az eféle nyilatkozatokra. Most mit mondjon mégis az ügynöke? Hogy sose lesz olyan, mint CR vagy Messi? Sablon nyilatkozat, könyörgöm ne kezdjük el itt is azt, h minden apró és ártalmatlan nyilatkozatra ugrunk :roll:

Természetesen én is többet látok Neymarban, nem arról van szó, h Baleből többet nézek ki vagy védeném. De azért na....
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.17. 15:19:48

Paródia lenne ha nyerne egy aranylabdát, pláne annak tudatában, hogy Xavinak, Iniestának, Raúlnak vagy Ibrának nem sikerült....
Nem tudom, kik ezek a játékosok, akiket fent felsoroltál, de Bale kétség kívül veri őket, s esélyes az aranylabdára. :twisted:

Feltéve, ha készíttet magának egyet. :mrgreen:
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.11.17. 14:39:00

Paródia lenne ha nyerne egy aranylabdát, pláne annak tudatában, hogy Xavinak, Iniestának, Raúlnak vagy Ibrának nem sikerült....
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.17. 13:39:59

Lehet, hogy aranylabdát nyer majd, ha mindketten kiöregedtek. De, amikor megnyeri az aranylabdát, még akkor sem kötheti be Ney cipőjét sem. :D
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.11.17. 13:14:15

Figyelmeztetés: röhögőgörcs által kiváltott rekeszizom sérülés érheti önt amennyiben ezen bejegyzést tovább olvass: :lol:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... sz-2376813" target="_blank

Egy kis összehasonlítás:

A 25 esztendős Bale eddigi karrierje számokban:

Southampton: 40 mérkőzés 5 gól, 12 gólpassz
Tottenham: 203 mérkőzés, 56 gól, 58 gólpassz
Real Madrid: 58 mérkőzés, 28 gól, 24 gólpassz
Wales: 48 mérkőzés, 14 gól
Összesen: 347 mérkőzés, 103 gól és 94 gólpassz
Piac érték: 80 millió euró
Gólátlag: 0,3 gól / meccs

A 22 esztendős Neymar eddigi karrierje számokban:

Santos: 134 mérkőzés, 70 gól és 40 gólpassz
Barcelona: 55 mérkőzés, 27 gól és 17 gólpassz
Brazília: 59 mérkőzés, 42 gól
Összesen: 208 mérkőzés, 139 gól, 57 gólpassz
Piac érték: 70 millió euró
Gólátlag: 0,67 gól / meccs

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.16. 21:37:30

ferninho írta:Modric megsérült... imádom a válogatott meccseket... #-o
Az időzítés annyira nem tragikus. A fontosabb meccseken már túl vagytok, bár nyilván sosem jön jól egy sérülés. Modric nem volt egy kicsit túlterhelve?
ferninho
Madridista

2014.11.16. 21:35:03

Modric megsérült... imádom a válogatott meccseket... #-o

egy jó kis Kroos-Khedira KP [auto_cenzúra] lesz, bár a brazilokat így verték bucira a németek..... :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.11.16. 21:38:15-kor.
madridista
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.16. 20:39:01

Komolyan nem hiszem el az nso-t . Minek kell kitenni egyáltalán az oldalra? Beszéljenek a válogatottakról kicsit, találják fel magukat. :D
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.11.15. 23:10:54

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2376719" target="_blank

Hmm...Bár ez az 1 milliárd elsőre kicsit soknak tűnik, ha bevonjuk a bombaformában lévő Pedro barátunkat az üzletbe... :mrgreen: Úgyis túl támadó szellemű már az a középpálya, szükségük lenne egy jól védekező támadóra :D
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.13. 15:19:53

Leon írta: Pláne ha Di Maria is ott van,vagyis lehet hogy ott lesz. Úgy néz ki ennyit bírt a Real nélküle: :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... eg-2376005" target="_blank

Bár inkább akkor már jöjjön ide a Barcába,Messivel meg Mascheranonval amúgy is jóban vannak! 8)

Mi meg majd küldjük cserébe Pedrot meg Alvest! :twisted:
Mondjuk mindkét játékosnak megérné, ha az anyagi szempontokat nem nézzük. Bale egyértelműen Angliába való, itt nem igazán tud kiteljesedni. Főleg, hogy a posztja, ahol a legjobbat tudja nyújtani foglalt és nem hiszem, hogy a kedvéért Cr változtatna. Ráadásul már kezd kiesni a pikszisből Ancelottinál.
Ez nem tudom mennyire tetszik Pereznek, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nemsokára túl is adna rajta. Már nem termel annyi pénzt és még relatíve jó áron szabadulhatna meg tőle.
Di Maria-val pedig nagyot vesztett a Real. Az elmúlt szezont legalább annyira (ha nem jobban) köszönheti neki a klub, mint Cr-nek és az argentinnak is jobban fekszik a technikásabb, kombinatívabb játék.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.11.13. 13:01:13

Még ha ezt is gondolja Cr Messiről akkor sem hiszem,hogy ilyen nyíltan híresztelné..

Pláne ha Di Maria is ott van,vagyis lehet hogy ott lesz. Úgy néz ki ennyit bírt a Real nélküle: :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... eg-2376005" target="_blank

Bár inkább akkor már jöjjön ide a Barcába,Messivel meg Mascheranonval amúgy is jóban vannak! 8)

Mi meg majd küldjük cserébe Pedrot meg Alvest! :twisted:

L4wandowski

Grácies Messi!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.13. 10:54:33

Busquets: "Cristiano calling Messi 'motherfucker' in private? Can't believe that report. We for sure don't have a nickname for him."
=D>
Normandia
Director del Fútbol

2014.11.12. 17:47:25

hank1ee írta:
Normandia írta:Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.
Kérlek, ne kezdjük el, ki mekkora labdarúgó itt a fórumon. :lol: Aki játszik, azt is tudja, hogy nem ütjük le mondjuk csak úgy a másikat a pályán. Brandao ha jól tudom az öltözőben fejelte le Thiago Mottát az orrát eltörve, Cristiano a pályán húzott be párat Godínnak. Ugyanaz a viselkedés, megnyilvánulás. A beszólás előfordul itt is, ott is, de pl. Messi is jobban tenné, ha fattyúzás helyett berúgná a helyzeteit, mert az nem megy olyan jól neki mostanában.
Valszeg bennem a hiba, de senki sem akarja veled megvitatni, hogy ki a nagyobb labdarúgó. Nem is értem.
Arról írtam, hogy ne relativizáljuk a nyilatkozatokat beszólásokat, mert az nem vezet jóra. Nem tudom ebből neked hogyan jött le a ki a jobb???
Azt mondom továbbra is, hogy a pályán benne van a lehetősége annak, hogy beszóljanak egymásnak a játékosok, főleg, ha nem úgy megy a játék, ahogy gondolták, de ez nem ua, mintha úton útfélen mocskolnám a másikat pályán kívül.
Ha a fentiek továbbra sem érthetők számodra, akkor ignoráld.
Béke veled.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.12. 13:31:06

MQuC írta:Kit és mikor fattyúzott Messi? Francba, több Blikket kellene olvasnom :twisted: mindig kimaradok a jóból.
Állítólag Weligtont, aki torkon is ragadta érte. A Madrid edzésén másnap ki is parodizálták a jelenetet. Természetesen Ronaldo nem volt ott éppen. :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.12. 11:29:38

Kit és mikor fattyúzott Messi? Francba, több Blikket kellene olvasnom :twisted: mindig kimaradok a jóból.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.12. 10:53:47

Normandia írta:Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.
Kérlek, ne kezdjük el, ki mekkora labdarúgó itt a fórumon. :lol: Aki játszik, azt is tudja, hogy nem ütjük le mondjuk csak úgy a másikat a pályán. Brandao ha jól tudom az öltözőben fejelte le Thiago Mottát az orrát eltörve, Cristiano a pályán húzott be párat Godínnak. Ugyanaz a viselkedés, megnyilvánulás. A beszólás előfordul itt is, ott is, de pl. Messi is jobban tenné, ha fattyúzás helyett berúgná a helyzeteit, mert az nem megy olyan jól neki mostanában.

Normandia
Director del Fútbol

2014.11.12. 07:22:57

hank1ee írta:
Boixos írta:egyébként azzal együtt, h senki sem fogja megmondani, h mennyire igaz a forrás, lazán el tudom képzelni a gyerekről, h "szűk" öltözői körben ehhez hasonlóan fikázza messit, a seggnyalói meg egymást letaposva nyomják vele ezeket a dumákat. mitől lenne különb, mint bármelyik gyökér madridszurkoló, akik akkor használták/használják pl a gnóm kifejezést, amikor kedvesen akarnak megnyilvánulni? elég volt egyszer-kétszer megnézni ennek a kölyöknek a búráját, amikor messi hozta el előle az aranylabdát v vmi más díjat.
ezt nem neheztelésből írom, mert sztem messiék sem sokkal különbek, ha nincsenek ott a kamerák. gondolom, ők sem álltak meg az ötujjas mutogatásoknál, amikor az volt az aktuális. :D 8)
Szóról szóra... A mély tiszteletéről még Godin tudna szólni mostanában pár szót. De tudjuk azt is, hogy Messit sem kell félteni, ha éppen mondjuk fattyúnak akarja nevezni egy "kollégáját".
Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.12. 01:06:16

Boixos írta:egyébként azzal együtt, h senki sem fogja megmondani, h mennyire igaz a forrás, lazán el tudom képzelni a gyerekről, h "szűk" öltözői körben ehhez hasonlóan fikázza messit, a seggnyalói meg egymást letaposva nyomják vele ezeket a dumákat. mitől lenne különb, mint bármelyik gyökér madridszurkoló, akik akkor használták/használják pl a gnóm kifejezést, amikor kedvesen akarnak megnyilvánulni? elég volt egyszer-kétszer megnézni ennek a kölyöknek a búráját, amikor messi hozta el előle az aranylabdát v vmi más díjat.
ezt nem neheztelésből írom, mert sztem messiék sem sokkal különbek, ha nincsenek ott a kamerák. gondolom, ők sem álltak meg az ötujjas mutogatásoknál, amikor az volt az aktuális. :D 8)
Szóról szóra... A mély tiszteletéről még Godin tudna szólni mostanában pár szót. De tudjuk azt is, hogy Messit sem kell félteni, ha éppen mondjuk fattyúnak akarja nevezni egy "kollégáját".

Válasz küldése