Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szuper, bravó Lucho, emberségből egyes!danianevem írta:Luis Enrique told Montoya that he's only his fourth option at right back at the moment, after Alves, Douglas and Adriano. [md]
Fiorentina player Juan Cuadrado (26) will be a priority if Barcelona can sign players next year. Real Madrid now also interested. [sport]defender3 írta:Ahogy kivettem a google fordító segítségével LE-t nem igazán érdekli, h tud védekezni egy jobbhátvéd hanem az, h támadjon.
most fogadok bárkivel, bármibe, h ez a gyerek többet nem fog pályára lépni.defender3 írta:Ha meg gondvan a csodagyerek Douglas megoldja.
Szuper!visca el barca írta:A SPORT szerint, a vezetőség zöld utat adott a játékos távozására a télen, egyetlen kitétel, hogy megfelelő ajánlatot kapjanak a 12 milliós piaci értékű játékosért. Érdeklődő pedig van, a Liverpool és az Inter után most a Leverkusen is tenne ajánlatot rá.
ez egyenes út alvesnek egy megagiga szerződéshez, amit simán ki tud csikarni (ha marad a transferban)
Emiatt ne aggódj, tuti biztos vagyok benne, hogy Alvessel hosszabbítani fogunk, és jövőre is ő oldja majd meg a posztot - hasonlóan parádésan, mint idén..Nervo írta:És ha azt veszük hogy Douglas sem egy mágus, akkor mindenféle képpen kell majd egy jhv jövőre.![]()
Nagyon fogom sajnálni, de remélem már télen lelép, aztán bizonyítja, hogy legalább a lehetőséget megérdemelte volna. A felnőtt keretben eltöltött 3 éve alatt nem az, hogy nem kezdett, de nem is játszott 5 meccset egyhuzamban jobbhátvédként.Erxy írta:A TV3 szerint döntött, és vagy most télen, vagy nyáron lelép. Leverkusen, AC Milan, Inter a lehetséges állomás.
Mindenképp jó döntés lenne a részéről.
Giulyvel? De valóban, a lényegen nem változtat.zsoltfree írta: Az összjátékban is Giulyvel és később Messivel nagyon jó párost alkottak.
Azért azt ne felejtsd el , hogy sem tavaly sem tavalyelőtt nem volt ilyen rossz Alves , egyszerűen nem volt értelme berakni , most viszont lenne értelme legalább próba gyanánt kaphatna egymás után 5 meccset nem hinném , hogy rosszabbul játszanánk vele mint Alvessel.roby122 írta:Nem véletlenül nem nyúl hozzá most már a 3. edző sem. Egyszerűen nem fog felnőni a feladathoz.
Nem viccből nézték - ahogy írták a lapok 2 évig - Douglast. Montoya meg gondolom azért maradt , mert ha véletlen Alves sérülne , és Douglas még nem illeszkedett be volna , ő játszhatott volna esetleg.
Szvsz én nem sem vagyok elszállva Montoyatol , sosem voltam , és nem is fog változni a véleményem. Az , hogy benevezik a keretbe , és pályára sem lép , az meg még rosszabb.
Így legalább veszi a lapot , hogy távozni kéne. Liverpoollal hozták szóba még tavaly , remélem el is viszik.
Ezt nem azért , mert nem bírom a srácot , hanem az ő érdeke!