Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem csoda, tegnap játszott először úgy a középpálya idén, ahogy kéne.. Szerintem is jól szállt be amúgy, de gondoltam csak elfogultságból éreztem így, úgyhogy nem jöttem ide dicsérni, de akkor úgy látszik nem.danianevem írta:Nem kapott sok percet, de jól szállt be. Konkrétan a tegnapi játéka tetszett eddig a legjobban.
Ráadásul a klasszis Piqué sérült, vagy be sem fér a csapatbavisca el barca írta:alba, világ egyik legjobb balbekkje.... matyi, akit 3 évig kutattak, miután a barca profiljába egyedül ő illik, alves, akiről az egész sajtó azt írja h élete formájában van... soroljam még?danianevem írta: Most kik vannak?![]()
alba, világ egyik legjobb balbekkje.... matyi, akit 3 évig kutattak, miután a barca profiljába egyedül ő illik, alves, akiről az egész sajtó azt írja h élete formájában van... soroljam még?danianevem írta: Most kik vannak?![]()
Semmi gond, ott van Alves, Piqué, Mathieu. Ők is tudják hozni az a szintet, amit a 3 korábbi sztár... Ma... Talán.danianevem írta:Na igen, de akkor ott volt mellette Márquez, Puyol és Gio. Most kik vannak?bence-barca írta:Oleguerrel anno BLt nyertünk a kezdőbe, OldalRobi nem gond.![]()
Na igen, de akkor ott volt mellette Márquez, Puyol és Gio. Most kik vannak?bence-barca írta:Oleguerrel anno BLt nyertünk a kezdőbe, OldalRobi nem gond.
visca el barca írta: amugy csak azért aggaszt az újabb sérülés, mert ha jól tudom edig is a combjával bajlódott.. de nem baj, van nekünk egy robink
nincs semmi különös szerintem az orvosainkkal, ezek a játékosok szimplán hajlamos az efféle sérülésekre.palesz77 írta: Nem tudom mi van az orvosainkkal, de ezekből a sérülésekből nagyon nehezen gyógyulnak ki idén a játékosaink - Verma, Douglas is csomó ideig sérült volt, most Ini és Matyi sérültek, Rafinha is visszaeső..
Ne feledd, hogy LE kezei alatt dolgozott a Celtában is és nem vallott szégyent. Azért nem játszik, mert állandóan sérült, ahogy jelen példa is mutatja.Mintha annyira erős lenne vele a kp. Akkor miert nem o jatszik mindig? Biztos a sok vak edző... Sajnos sulytalan, ahogy sztem montoya is. Nem veletlenul nem jatszik egyik sem, egyik edzo keze alatt, bar rafinha most jott csak vissza, de nem veletlen h nem nalunk volt ezelott.
Mintha annyira erős lenen alapból a középpálya idén.. De ez biztos azért van, mert Rafinha súlytalan. Nem azért, mert más a feladatuk, és a helyezkedésük. Tuti nem..Csbal írta:Mintha annyira erős lenne vele a kp. Akkor miert nem o jatszik mindig? Biztos a sok vak edző... Sajnos sulytalan, ahogy sztem montoya is. Nem veletlenul nem jatszik egyik sem, egyik edzo keze alatt, bar rafinha most jott csak vissza, de nem veletlen h nem nalunk volt ezelott.
Vermaelen hozta magával a mentalitást, meg az ágyúsoktól pár orvost is.defender3 írta: Hát igen vmit nagyon rosszul csinál az orvosi stáb.
Hát igen vmit nagyon rosszul csinál az orvosi stáb.palesz77 írta:@barcastuff
Official: New tests in Barcelona have confirmed that Rafinha has a thigh muscle injury, not clear when he will be able to rejoin training
Fantasztikus..3-4 hétre akkor gondolom megint off lesz a srác. Nem tudom mi van az orvosainkkal, de ezekből a sérülésekből nagyon nehezen gyógyulnak ki idén a játékosaink - Verma, Douglas is csomó ideig sérült volt, most Ini és Matyi sérültek, Rafinha is visszaeső..
Remélem csak rosszabb időszakát éli - Messinek és Ininek is volt ilyen -, aztán maga mögött hagyja ezeket a sérüléseket, mert így sosem fogja tudni megmutatni, hogy mire képes, ha 3 meccsenként lesérül.
Tekintve hogy a masik tamado kp inkabb jobb hatvedet jatszik , a VKP meg palyan sincs.S.Agüero írta:Hát, nem tudom, de szerintem ő a legveszélyesebb középpályásunk most. Persze az ellenfélre nézve.Sanama írta:sergi robertonal jobb, de szerintem az egyik leginkabb tulertekelt jatekos a keretben.
bantoan egylabas, technikai hianyossagok is akadnak azert, ami amugy nem baj, meg nem szidom. Viszont ahogy be volt hypeolva, ahhoz kepest eleg keveske.
Ami persze azért nem dicséri a középpályánkat.
Hát, nem tudom, de szerintem ő a legveszélyesebb középpályásunk most. Persze az ellenfélre nézve.Sanama írta:sergi robertonal jobb, de szerintem az egyik leginkabb tulertekelt jatekos a keretben.
bantoan egylabas, technikai hianyossagok is akadnak azert, ami amugy nem baj, meg nem szidom. Viszont ahogy be volt hypeolva, ahhoz kepest eleg keveske.