Martín Montoya

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.17. 11:59:16

danianevem írta:Luis Enrique told Montoya that he's only his fourth option at right back at the moment, after Alves, Douglas and Adriano. [md]
Szuper, bravó Lucho, emberségből egyes! =D> Felkészülés után gondolom sejtette már, hogy nem kell neki a srác, de azért itt tartotta.. Mindegy, fel se húzom már magam ezen, de ez elég szemét húzás volt tőle.

Montoya meg remélem a Bundásba megy, Leverkusen hívja is, az megfelelő lenne szerintem neki. Valamiért ott jobban el tudom képzelni - Bundesliga -, mint bárhol máshol. Mindenesetre drukkolok majd neki a továbbiakban, egy rém szimpatikus srác, csendben tette mindig a dolgát, végigjárta az akadémiát, nem panaszkodott.. Nem ezt érdemelte volna.
defender3 írta:Ahogy kivettem a google fordító segítségével LE-t nem igazán érdekli, h tud védekezni egy jobbhátvéd hanem az, h támadjon.
Fiorentina player Juan Cuadrado (26) will be a priority if Barcelona can sign players next year. Real Madrid now also interested. [sport]

Úgy tűnik tényleg csak az kell a szélsőinktől továbbra is, pedig láthatta volna, hogy ez nem működik olyan jól.. :-k Majd Rakitic játszhat továbbra is jobbhátvédet gondolom, pedig amikor tegnap középen játszott látszott mennyivel otthonosabban mozog ott, kb 5-ször hasznosabb volt a csapatnak, mint nekünk most - mert a szokásos védekezése mellett irányított is..
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.17. 11:36:17

Ez az LE mennyire egy utolsó [auto_cenzúra] ha nem kell neki, miért nem mondta meg még nyáron, h mehet. Ahogy kivettem a google fordító segítségével LE-t nem igazán érdekli, h tud védekezni egy jobbhátvéd hanem az, h támadjon. Ennyi erővel Pedro is játszhatna ott és akkor se lenne rosszabb a védekezés jobb oldalon mint Alvessel. Pedig kívülállóként is érzékeljük, h túl sok a 2 támadó szellemű szélső védő. Douglas meg annyira komoly játékos, h 24 évesen senkinek se kellett Európában ami nem sok jót vetít előre.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.11.17. 10:30:30

mondjuk ez így tényleg kemény.

szerencsétlen gyerek itt várja a sorát már vagy 3 éve, erre jön LE, és közli vele, hogy figyelj kisfiam, előrébb van nálad Douglas. az a Douglas, akit a nyáron turiztunk és eddig egy meccsen játszott, azóta se merik berakni, ráadásul úgy, hogy Alves ugye önmaga paródiája...

nem tartottam nagy spílernek sose Martínt, erős kockázatnak tartanám, ha hosszútávon ő lenne a numero uno a posztján. Erre viszont nem szolgált rá, a játékával legalábbis biztos nem.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.17. 10:14:57

Luis Enrique told Montoya that he's only his fourth option at right back at the moment, after Alves, Douglas and Adriano. [md]

A mundonál szépen lassan rakosgatták össze a puzzle darabjait... Talán majd egyszer kiderül mit csinált és kikkel Montoya, hogy ennyire hanyagolják.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.16. 13:49:42

Most nézzétek meg, képesek ezt a srácot eladni... :D Menjenek oda, ahova gondolom, Carvajallal azonos, vagy jobb képességű bekk volt, csak a madridi kapott lehetőséget, hogy bizonyítson, tökmindegy, hogy nem ott, játszhatott, ő meg itt volt jegelve a padon, meg a lelátón (?!?!?!?!). Nagy saját nevelések, Masía, meg mit tudom én, dehogy, inkább a hullagyenge Dani Alves. Elegem van ebből a politikából, ennek semmi racionalitása. Üzletről szól az egész a kedves vezetőségünknek, elég ránézni a fejükre.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.16. 13:17:48

defender3 írta:Ha meg gondvan a csodagyerek Douglas megoldja.
most fogadok bárkivel, bármibe, h ez a gyerek többet nem fog pályára lépni.

alves-adriano, aztán ha mindekttő kidől majd jön bartra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.16. 12:55:00

A vezetés újabb "jó" döntése. =D> =D> Nembaj majd nézhetjük még Alvest pár évtizedik. Juppi. Ha meg gondvan a csodagyerek Douglas megoldja.

Ezek után nem kell majd azon csodálkozni, h a fiatalok mennek el innen amint kapnak egy jó ajánlatot. Ezzel mennyire bizonyítjuk, h számítunk a sajátnevelésekre.

Remélem ahova megy ott folyamatosan fog jó teljesítményt nyújtani és esetleg ha vissza akarná majd hozni a vezetés akkor elküldi majd őket melegebb éghajlatra.
palesz77

2014.11.16. 12:43:37

visca el barca írta:A SPORT szerint, a vezetőség zöld utat adott a játékos távozására a télen, egyetlen kitétel, hogy megfelelő ajánlatot kapjanak a 12 milliós piaci értékű játékosért. Érdeklődő pedig van, a Liverpool és az Inter után most a Leverkusen is tenne ajánlatot rá.

ez egyenes út alvesnek egy megagiga szerződéshez, amit simán ki tud csikarni (ha marad a transferban)
Szuper! =D> Kössenek csak Danival még egy 5 éves szerződést, meg hívják vissza Oleguert is cserének, így nem elég fhos a jobboldal.. :roll:

Na mindegy, várható volt, hogy távozik, igazából örülök is neki, végre legalább játszani fog. Nagyon sajnálom a srácot, remélem bizonyítja majd, hogy hiba volt ennyire mellőzni. Viszont ez amit vele műveltek azért elgondolkoztató az ifik számára szerintem. Végigjárta a szamárlétrát, türelmesen várt a sorára, és 5 meccset nem kapott soha egyhuzamban a posztján..

Mondhatnak bármit a fejesek, Pep óta egy ifit sem építettünk be a csapatba, pedig lett volna rá lehetőség. Thiago nyakára pl ha nem hozzuk vissza Cescet, akkor ki tudja mi lett volna, de itt lett volna az esély Bartra és Montoya esetében is, egy tökösebb edzőnél már 1 éve legalább kiderült volna, hogy mire képesek, mert olyan szintű volt a konkurencia, hogy simán lehetett volna őket játszatni, de mi a neveket toltuk folyamatosan.. Remélem a mostani tehetséges generációval nem ez lesz, és a Grimaldo-Hailovic-Deu-Samper-Rafinha-Denis-Adama-Ié sorból ténylegesen megkapják majd a srácok a lehetőséget, és párat sikerül majd beépíteni közülük..
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.16. 12:28:26

A SPORT szerint, a vezetőség zöld utat adott a játékos távozására a télen, egyetlen kitétel, hogy megfelelő ajánlatot kapjanak a 12 milliós piaci értékű játékosért. Érdeklődő pedig van, a Liverpool és az Inter után most a Leverkusen is tenne ajánlatot rá.

ez egyenes út alvesnek egy megagiga szerződéshez, amit simán ki tud csikarni (ha marad a transferban)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.11.14. 21:58:09

Luchonál némi megvilágosodást látok például Bartával kapcsolatban,ráadásul Alvest ki is hagyta a legutóbbi meccsen,talán előbb utóbb észreveszi Montoyát is. [-o<
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
palesz77

2014.11.14. 20:20:51

Carrasco (agent Montoya): "It's not true that Martin is angry, and there's no ultimatum or anything like it. He's calm and working hard."
Carrasco (agent Montoya): "We'll make a decision on Martin's future after talking in a calm way with the club in the coming weeks." [efe]

Kíváncsi vagyok mit mondanak majd neki Luchoék.. Remélem nem fogja beetetni, és ha nem számít rá - ami láthatjuk, hogy így van -, akor megmondja neki, hogy inkább távozzon. Neki pont hátrány amúgy, hogy szereti a klubot, kisebb klubhűséggel már rég máshol kiteljesedhetett volna.. :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.11.13. 22:17:58

Számomra érthetetlen az ő sora, de valahogy úgy vagyok vele, inkább menjen és kapja meg a lehetőséget egy klubban, ahol megbecsülik és megmutatja a képességeit, csak már ne itt. Furcsa hogy 3 edző alatt ennyire nem kapott lehetőséget, pedig nem kutyaütő, és kb. minden mellette szól, Alves megkopott teljesítménye, amire a válasz hogy minden meccsen kezdő, átigazolási tilalom, övé lehetne a jövő, a jól megérdemelt mert kijárta az utat, és igazolunk egy brazil csoda? erősen kérdőjel, srácot, akiről 3 sör után azt mondják a helyi pub-ban hogy jó a gyerek. Szeretném megérteni, de érthetetlen.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
palesz77

2014.11.13. 20:49:56

Nervo írta:És ha azt veszük hogy Douglas sem egy mágus, akkor mindenféle képpen kell majd egy jhv jövőre. :?
Emiatt ne aggódj, tuti biztos vagyok benne, hogy Alvessel hosszabbítani fogunk, és jövőre is ő oldja majd meg a posztot - hasonlóan parádésan, mint idén.. :roll: Majd ha új vezetőség lesz, akkor talán elküldik végre melegebb éghajlatra a Brazilt, addig ne várj semmit. Nyáron meg amúgy se igazolhatunk majd nagy eséllyel.
Nervo
Capitá del Barça

2014.11.13. 20:35:26

És ha azt veszük hogy Douglas sem egy mágus, akkor mindenféle képpen kellesz majd egy jhv jövőre. :? Jelenleg Van Der Wiel vagy Danilo közül az aki minőségi előrelépést jelenthetne ezen a poszton, de majd bartóék úgyis hoznak valami nevenincs valakit és le van tudva minden. :oops: :lol: Matyiők meg dágleszek után, nekem már nincsenek illúzióim ő velük szemben. 8)
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.11.13. 20:25:11

Sajnálom, hogy lelép Montoya, de megértem, hiszen játszani akar. Valamiért az edzők sosem bíztak benne. Alvésnek szabad útja van mindenfelé, mindig játszik, pedig évek óta gyenge formában van. Jó lenne fix kezdőt igazolni, Alvést pedig elzavarni!
Kép
Kép
Kép
palesz77

2014.11.13. 19:57:39

Erxy írta:A TV3 szerint döntött, és vagy most télen, vagy nyáron lelép. Leverkusen, AC Milan, Inter a lehetséges állomás.
Mindenképp jó döntés lenne a részéről.
Nagyon fogom sajnálni, de remélem már télen lelép, aztán bizonyítja, hogy legalább a lehetőséget megérdemelte volna. A felnőtt keretben eltöltött 3 éve alatt nem az, hogy nem kezdett, de nem is játszott 5 meccset egyhuzamban jobbhátvédként. :roll: Vicc.

Amúgy ez Luchotól is szemétség volt hogy marasztalta, gondolom a felkészülés után tudta már, hogy nem fogja játszatni, megmondhatta volna neki igazán.. Egy focistának alapból nem hosszú a karrierje, szerencsétlen srác meg elpazarolt itt 3 évet a padon. A többi ifi helyében amúgy az utóbbi évek "beépítései" után kicsit elgondolkoznék a helyzetemen.. Na mindegy, remélem a Bundesligába fog menni, ott legalább van színvonal.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.13. 19:28:29

A TV3 szerint döntött, és vagy most télen, vagy nyáron lelép. Leverkusen, AC Milan, Inter a lehetséges állomás.
Mindenképp jó döntés lenne a részéről.
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.12. 14:23:58

http://www.insidespanishfootball.com/13 ... gh-demand/

"Dani Alves’ sensational form has prevented Montoya from being seeing many meaningful minutes this season..."
Lehet, h más meccseket nézett ebben a szezonban mint amiket én :lol:

Sajnos esélytelen, h elengedje a vezetés inkább jegelik a "szenzációs" formában lévő Alves miatt. Amióta felkerült a nagyokhoz azóta nem is volt lehetősége megmutatni mit is tud valójában. És itt nem kéthavonta 1 meccsre gondolok hanem folyamatosan lejátszott legalább 10-re.
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.11.05. 22:08:23

Jogos, ők nem játszottak együtt, de a többin nem változtat.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.05. 21:55:26

Már látom lelki szemeim előtt, hogy a miért nem Montoya kezdett kérdésre azt feleli LE: még nem jött el az ideje...
zsoltfree írta: Az összjátékban is Giulyvel és később Messivel nagyon jó párost alkottak.
Giulyvel? De valóban, a lényegen nem változtat.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.11.05. 22:09:58-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.11.05. 21:48:20

Ha 2 évig kerestek, és csak egy Douglast találtak, akkor nem csak a vezetőséget, de a megfigyelőket is lecserélném. Douglast rajtunk kívül senki sem akarta. Arról nem beszélve, hogy egy nagy tehetség brazil srácnak elég nagy hendikep Európa, mert elég sok "új Robicarlosról" hallottunk már, de egyikből sem lett még padmelegítő sem.

Azt nem értem, Alvessel mi a franc van. Pár évvel ezelőttig egyértelműen a világ legjobb 3 jobbhátvédje közül volt az egyik. Szabadrúgásai életveszély, távoli lövései szintén, és a beadásai is igazi szélsőhöz méltó voltak. Aztán szabadot rúgni és távolról lőni elfelejtett. Nem beszélve a beadásokról, amik már annyira esélytelenek mint csapatszinten a támadó szögletek. Az összjátékban is Giulyval és később Messivel nagyon jó párost alkottak. Félelmetes volt miattuk az egész jobb oldalunk (09-12 közti években mindig 10 feletti gólpasszmutató a spanyol bajnokságban). Védekezésben is nagyon jót játszott, nehezen mentek keresztül rajta. Aztán 31 éves korára védekezni teljesen elfelejtett, és támadni is. Az a fura, hogy a játékosoknak idővel a sebességük szokott kopni, de a védők a rutinjuk miatt jobbakká válnak, és a támadók a passzokat/beadásokat mesteri szintre fejlesztik 30 éves koruk utánra. Alvesnél ez már fordítva van. Minden téren dupla nulla. Nem értem edzésen mit művelhet ős és Douglas, hogy Montoya ennyi esélyt se kapjon. Azért is fura ez, mert még a kapusok is kapnak esélyt Luchonál, ami kb páratlan az egész világon. Ilyen borzasztó játékkal nem tudom melyik játékos NEM JÁTSZANÁ KI MAGÁT A KERETBŐL. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy milyen összeget visz haza minden hónapban....
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.05. 21:00:58

roby122 írta:Nem véletlenül nem nyúl hozzá most már a 3. edző sem. Egyszerűen nem fog felnőni a feladathoz.
Nem viccből nézték - ahogy írták a lapok 2 évig - Douglast. Montoya meg gondolom azért maradt , mert ha véletlen Alves sérülne , és Douglas még nem illeszkedett be volna , ő játszhatott volna esetleg.
Szvsz én nem sem vagyok elszállva Montoyatol , sosem voltam , és nem is fog változni a véleményem. Az , hogy benevezik a keretbe , és pályára sem lép , az meg még rosszabb.
Így legalább veszi a lapot , hogy távozni kéne. Liverpoollal hozták szóba még tavaly , remélem el is viszik.
Ezt nem azért , mert nem bírom a srácot , hanem az ő érdeke!
Azért azt ne felejtsd el , hogy sem tavaly sem tavalyelőtt nem volt ilyen rossz Alves , egyszerűen nem volt értelme berakni , most viszont lenne értelme legalább próba gyanánt kaphatna egymás után 5 meccset nem hinném , hogy rosszabbul játszanánk vele mint Alvessel.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
roby122
Entrenador del Barça

2014.11.05. 20:42:47

Nem véletlenül nem nyúl hozzá most már a 3. edző sem. Egyszerűen nem fog felnőni a feladathoz.
Nem viccből nézték - ahogy írták a lapok 2 évig - Douglast. Montoya meg gondolom azért maradt , mert ha véletlen Alves sérülne , és Douglas még nem illeszkedett be volna , ő játszhatott volna esetleg.
Szvsz én nem sem vagyok elszállva Montoyatol , sosem voltam , és nem is fog változni a véleményem. Az , hogy benevezik a keretbe , és pályára sem lép , az meg még rosszabb.
Így legalább veszi a lapot , hogy távozni kéne. Liverpoollal hozták szóba még tavaly , remélem el is viszik.
Ezt nem azért , mert nem bírom a srácot , hanem az ő érdeke!
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.11.05. 20:30:34

Annyira jó, hogy minden újságnak, fórumnaj, weboldalnak feltűnik, csak Luchonak nem:(

Ezt bemásoltam Alveshez is, de durva ez a statisztika. Mit csinálhat edzésen, amitől ennyire semmibe nézik? Vááááááá. Ha Alves ma rúgna egy mesternégyest, akkor is egy rakás **** lenne az idei teljesítménye.... :evil:

Stat.:
Montoya: Bl-ben 0 perc, bajnokságban a Bilbao elleni meccset végig játszotta, más meccsen nem.
Douglas: Bl-ben 0 perc, Bajnokságban a Malaga ellen játszott 73 percet (az nagyon pocsék játék volt, nálam Oleguert idézte), más meccsen nem.
Alves: Bl-ben mind a 3 meccset végig játssza (a 4. meccsen szintén kezdő), A

A Katalán kupán a fenti hármasból Montoya kapott egy félidőt csereként.

A poszton még Adriano bevethető játékos, aki a Katalán kupán és a Malaga elleni bajnokin játszott jobb hátvédet 1 félidőt, illetve kb 20 percet.

Csapat szinten Alvesé a 2. legtöbb játékperc (982) a tétmeccseken (bajnokság, BL). Az első Messié (1145). A következő a sorban Bravo, Mathieu (900-900 perc), aztán Neymar (838)...
PCsabi
aka Game90

2014.11.05. 20:25:57

RIP Montoya.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt